andix3x Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Hope So Lasher :) . Daca ar reface castingul la sleep cum era pe c3/c4 ar fi super La arcasi nu as schimba nimic Sumoneri tot nimic La destro i-as scoate vreo 2 skille ca e prea overpowered ! gladiator same shit as destro ! Overlord hmm....As reduce rata sa prinda seal ...parca e prea nasol cand prinde totdeauna ...aveam mental + lionheart si tot mi-a prins ..desi era cu 10 lvl mai mare tot nu pot suporta asta . Tyrant mi se pare destul de balansat dar are un crit rate prea mare ! Despre restul claselor nu stiu ce sa zic , ori nu am jucat cu ele ! Astept argumente pro sau contra ! Quote
Lasher_ro Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Daca ar reface castingul la sleep cum era pe c3/c4 ar fi super Daca ii baga DR, ok :P Damn spammers ... Quote
xIcarus Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Pai andi, tu ceri ca mage-ul sa fie overpowered. 1. Destro e bun asa cum e, e foarte lent dar daca te prinde de arde. 2. Repet: e aiurea ca un archer hit sa aiba same range cu un nuke. Tine minte ca mage-ul nu e top in full buff, ci undeva la fund daca nu are debuffuri puternice. 3. Summonerilor le mai trebuia ceva, pentru ca ramaneau in urma pe battlefield. 4. Cand e vorba de glad, SUNT 100% DE ACORD! Da-o-ncolo de treaba... Animal hp, speed mare, 10 sec invincibility si cp de animal, combinat cu un crit tss hai bafta. Same goes for tyrant, care e mai periculos la distanta. In fine nu mentionez de serverele in care crt stun fist da stun de fiecare data... Si a nu se mentiona weapon blockade... Btw seals la ol au .4 base land, deci e destul de mic, gen un anchor. LE: sa inteleg ca pe dex iar ne vom conecta cu nervi? Bai frate astia nu vad ce se intampla? ISP-ul ala strica tot din cate citesc forumul. ISP problem, ISP problem pai da-l incolo de astral sau UPC sau ce era. Quote
Shade Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Orice mage iti da sleep in oly si isi da heal. Sleep nu a fost niciodata un factor in arena deoarece arena nu-ti permite sa folosesti BSS deci sleep nu era instant nici pe c4 + nici nu prindea deoarece majoritatea aveau arme cu mental shield.@ruddyrullz: lasa faza cu "dominator pe server de kamael" pentru ca daca nu joci pe retail ala nu se numeste l2 ce joci tu acolo. Si sunt destul de sigur ca nu joci pe retail... poate ma insel.Cand luati class balance in discutie, nu mai vorbiti de private. Sau macar nu mai vorbiti de private cu versiunea kamael/hellbound.Cat despre grafica: intotdeauna au fost imbunatatiri grafice in fiecare cronica. Pe c2 ma holbam la dual sls si bw heavy, pe c3 ma holbam la dragon slayer si majestic heavy, pe c4 ma holbam la draconic bow si light armor. Pe hellbound am zis ca nu ma mai holbez la nimic, dar cand am vazut unele faze n-am avut cum sa nu raman masca. Quote
InGeLiTzA*LeA Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Avem si noi un bug chinuitor pe dex :( : atunci cand cumparam din shop ceva, cantitatea maxima poate fii 999...altfel nu se intampla nimic cand cumperi....E ingrozitor cand trebuie sa cumpar ss'uri la pet, sau soult/spirit ore .... Quote
raw^ Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Avem si noi un bug chinuitor pe dex :( : atunci cand cumparam din shop ceva, cantitatea maxima poate fii 999...altfel nu se intampla nimic cand cumperi....E ingrozitor cand trebuie sa cumpar ss'uri la pet, sau soult/spirit ore .... cand cumaparam cam 20k ss pt pet... cat despre lagu de ieri ... si eu am avut probleme cu upc-ul si nu numai la internet. azi imi merge bine ^^ Quote
Lasher_ro Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Nu cred ca-i un bug. Cred ca e anti-exploit, sau ceva de genul. Quote
CryNow Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 this topic is now full of bullshits :blink:interesant www.lineage.ro, mai merge ma dexu ? tot asa de populat e ? chiar daca a devenit incredibil de plictisitor ? sau s-au mai schimbat lucrurile ? tot interlude e ? [ i gues so ]hai noroc Quote
raw^ Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 this topic is now full of bullshits :blink:interesant www.lineage.ro, mai merge ma dexu ? tot asa de populat e ? chiar daca a devenit incredibil de plictisitor ? sau s-au mai schimbat lucrurile ? tot interlude e ? [ i gues so ]hai noroceu campez baium, l-am ratat la 1 secunda pt ca un cretin de polonez l-a trezit prea repedetot interlude e, tot plictisitor abia astept sa termin cu sub q :crybaby: Quote
xIcarus Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Nu cred ca-i un bug. Cred ca e anti-exploit, sau ceva de genul. Da, miss c2 cand luai 99999999999999 bandages si te punea sa platesti cu - in fata. Adica iti dadea tie banii. Btw shade, am vazut intr-un update ct1 skills? E vorba despre kamael, sau o greseala? Quote
Shade Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Da, miss c2 cand luai 99999999999999 bandages si te punea sa platesti cu - in fata. Adica iti dadea tie banii. Mnu, de fapt era ceva legat de scrolls de SP Despre ct1 skills, greseala nu e, probabil niste kamael features Quote
InGeLiTzA*LeA Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Mnu, de fapt era ceva legat de scrolls de SPDespre ct1 skills, greseala nu e, probabil niste kamael featuressi nu se poate rezolva in vre'un fel ?? :( e rau de tot pentru summoneri...stam cate 5 min sa cumaram ssuri...asta de cateva ori pe zi :(...macar la pet manager ala sa se faca ceva :( Quote
Shade Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 si nu se poate rezolva in vre'un fel ??Exploit-ul e deja rezolvat. Prin urmare, 999 limita la max items. Quote
andix3x Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Super fain ...Ity ia vreo 2 zile sa cumperi spirit ore / soul ore . Good luck guys ^^ :right: ...And remember ...This is Sparta ...erm....This is DEX !! @ruddyrullz Vorbeam de Nukeri puri ( sh sps sorc si necro...dar asta e cu "? "). Ca tot vei vorba ...Wc / Ol = nukers ?? Quote
xIcarus Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Mnu, de fapt era ceva legat de scrolls de SPDespre ct1 skills, greseala nu e, probabil niste kamael featuresKamael pets... Not bad. Sa inteleg ca se aplica si la trade-type buy (eg priest of dawn). Quote
xIcarus Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Price check kris pe dex va rog?@Shade, poate te intereseaza, dar scrollurile de cure death penalty au efect doar daca dai restart. Quote
InGeLiTzA*LeA Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Price check kris pe dex va rog?@Shade, poate te intereseaza, dar scrollurile de cure death penalty au efect doar daca dai restart.nu e adevarat :) ...am bagat in seara asta peste 5 scrolls de death penalty si au functionat normal. Quote
Shade Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 cateodata tre sa dai restart... nu stiu de la ce e Quote
balaurul312 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 asa...care imi zice un server de c4 de la xp x45 in sus ca gold e nasol tare ....... Quote
InGeLiTzA*LeA Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 http://img256.imageshack.us/my.php?image=shot00031kn8.jpg owned again by lolserver ~X( ~X( ~X( ...NU POT SA CREEEEDDDD ...si cat ma chinuii sa fac aia ...mai aveam un pic si terminam..si era gata surpriza ...SI )$#*))@#)$*@ )*$)@# PICA SERVERU :sef::sef::sef::sef::sef::sef::sef: Nu mai suportttttt atatea disconnecturi (((((((((((((((((((((( Quote
raw^ Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 http://img256.imageshack.us/my.php?image=shot00031kn8.jpg owned again by lolserver ~X( ~X( ~X( ...NU POT SA CREEEEDDDD ...si cat ma chinuii sa fac aia ...mai aveam un pic si terminam..si era gata surpriza ...SI )$#*))@#)$*@ )*$)@# PICA SERVERU :sef::sef::sef::sef::sef::sef::sef: Nu mai suportttttt atatea disconnecturi (((((((((((((((((((((( poor you :blink: , you have talent tho^^ Quote
andix3x Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 @icarus kris pe dex ar trebui sa fie vreo 30kk avand in vedere ca pe la2crazy e 45kk + chiar ca ai talent ingelitzo ...... " lolserver " ?? Daca dex e lolserver la2crazy e TehMostLolestServer Acum 2 zile eram in witch faceam lvl si yo ...si deodata vin 3 ppl din clanul inamic si imi dau pk . Cu 3 secunde dupa ce am luat bataie a cazut serverul si asa a ramas 2 zile...Ddos attack . Azi cica l-au refacut ....Ma duc sa fac lvl iarasi in witch si iar vin aia ...iar dupa 10 secunde iara pica ..... what's more lol than this ?? @stefanzupac vezi si tu pe hopzone fiindca acum poti cauta serverele dupa rate...pur si simplu scrie 50x sau cat vrei tu ! Quote
xIcarus Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Si eu stiam ca e aprox 30kk, dar odata cu il am impresia ca s-a scumpit. Si nu gasesc nicaieri kris. Probabil din cauza scaderii populatiei dex. Quote