Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Pai poti juca pe www.lineage.ro e l2off like doar ca versiunea e interlude , daca ai bani si iti permiti 4-500 mii / luna poti juca pe www.lineage2.com e server official , cu 2 chronici inaintea interlude'ului , adica 2 "expansionuri" , eu recomand www.lineage.ro nu prea se merita official.

Daca nu te deranjeaza grindul, retail se merita pur si simplu pentru content.

Posted

Yay dex online.

Dar din pacate asta e saptamana fara 7signs. Probabil de asta la aceasta ora (si seara in general) dex are traffic normal. Sau poate e new server hardware? :)

Guest vendetta!
Posted

Am inceput sa joc pe servelor celor de la www.lineage.ro... imi place! :D

Va multumesc pentru sfaturi... daca mai am nelamuriri postez!

Posted

hi guys nu am mai intrat pe vreun server de L2 de vreun 1 an asa ca am si eu nevoie de un scurt up-to-date :D what the heck is Hellbound ?

Posted

hi guys nu am mai intrat pe vreun server de L2 de vreun 1 an asa ca am si eu nevoie de un scurt up-to-date :D what the heck is Hellbound ?

Hellbound e cum se zicea pe vremuri 'noua cronica'.

Guest Tophh
Posted

Cred ca cel mai dragut e tot pana la interlude . Khamael-ul nu imi place :)) Vom vedea ce va iesi pe Gracia.

Posted

Gracia se anunta a fi mai bun decat toate versiunile de pana acum...

My opinion : iterlude sux , kamael sux , hellbound sux too .......c4 scions of destiny rulzz :)

Posted

IMO, fiecare cronica a fost din ce in ce mai buna. Adica C4 suxxorz, C5 e ok, Interlude are Shadow Weapons care-l fac marfa, Kamael ... what's not to like ? Hellbound, underground arena thingy, sounds fun :P

Guest ruddyrullz
Posted

Nu zic ca sunt cine stie ce imbunatatiri, dar cateva modificari pot spune ca-mi plac, cel putin pe plan vizual ma incanta. De exemplu noul leach... Imagine IPB

Inca sunt in teste cu hb si vedem ce mai iese la suprafata. ;;)

Posted

Pe c4 characterele erau mai balansate decat pe interlude si alte cronici .Magii castau sleep mai repede si altele care nu am timp momentan sa le enumar .

c5 e destul de ok , interlude asa si asa ...

Dar de pe kamael magii sunt deja useless ....Au mai bagat si skilul ala de m def la toate chars din joc .... +la fiecare clasa cate un skill super fain iar la magi un kkt !!

Asa ca zi-mi tu ( lasher ) ce ity place asa mult la kamael /hb ? Ca magii sunt weak si fighters overpowered ??Daca tu nu consideri asta aratami un film facut pe interlude in care 1 mag omora 3 -5 fighters .. :P

Guest ruddyrullz
Posted

Ti-as arata eu cu Dominatorul pe server de kamael. Dar 1 la mana nu m-am priceput niciodata sa bag filmuletele pe net si in al 2 rand nush daca consideri Dominatorul mag adevarat.

Posted

Nu erau mai balansate deloc. Sunt 100% anti instant sleep. Pai ce e aia? Orice mage iti da sleep in oly si isi da heal.

Il mi se pare mai balansat. In special faptul ca archerul ia +range din archery. E banal ca un archer hit sa aiba acelasi range cu un nuke.

In schimb, gladiatorul mi se pare overpowered, iar daggerilor le-a dat assassination, care ar fi ceva de capul lui. Dar au fost putin nesimtiti, pentru ca decat sa am +70 patk, mai bine scoteau inca putin blow chance in plus din skill.

In hellbound cred ca au exagerat cu mdeful si element/align protection, dar stai linistit, inca nu stim exact cata protectie da. Probabil ca va fi sesizabil in cazul in care iei mult damage. Poate fi de ex +8% mdef sau element protection. Faci pe el, nu e atat de mult.

Posted

Nu erau mai balansate deloc. Sunt 100% anti instant sleep. Pai ce e aia? Orice mage iti da sleep in oly si isi da heal.

Il mi se pare mai balansat. In special faptul ca archerul ia +range din archery. E banal ca un archer hit sa aiba acelasi range cu un nuke.

In schimb, gladiatorul mi se pare overpowered, iar daggerilor le-a dat assassination, care ar fi ceva de capul lui. Dar au fost putin nesimtiti, pentru ca decat sa am +70 patk, mai bine scoteau inca putin blow chance in plus din skill.

In hellbound cred ca au exagerat cu mdeful si element/align protection, dar stai linistit, inca nu stim exact cata protectie da. Probabil ca va fi sesizabil in cazul in care iei mult damage. Poate fi de ex +8% mdef sau element protection. Faci pe el, nu e atat de mult.

pai e o prostie chestia cu +range din archery, nukerul ce naiba mai face la ce speed are el moare din 2 crits

asta ziceti voi balansat?

daca se poate sa puna bow mastery la paladin si angelic icon toggle plix plox :|

Guest vendetta!
Posted

Imagine IPB

ce chronicle e asta? :blink:

P.S. Nu radeti... #-o

Posted

La sleep trebuia sa le reduca un pic sansa de a prinde...dar NCSOFT au redus si rata si castingul ....Asta a debalansat jocul foarte mult . In plus Icarus exista walking scroll ...asa cala mass pvp daca era cineva inteligent putea sa scoate fighterul din sleep :P .

Metode pentru a nu prinde sleep -- walking scroll / dye con /armors

Metode pentru a nu prinde stun pe un nuker -- ???

Poti sa pui si dye de CON pe nuker tot nu se vede vreo schimbare :P .

Gladul e intradevar overpowered .

Daggerul e bun pe orice cronica , dar depinde de player.

P.S. +8% m def nu e mult ?? Iti dai seama ce ai zis ?? ia sa te vad eu cum o sa te descurci tu la pvp . Pune si tu un filmulet in care tu , cu clasa de nuker , sa bati un fighter oarecare care stie sa joace .

.

@Raw Bow mastery la paladin ar fi super , dar paladinul e bun cum e .In oly nu multi il bat :) .Pana acum am vazut 2 stunnuri care nu pot fi oprite ...warlord si paladin ! Ieri ...am prins stun la un destro de 79 cu majestic ....din a 2 a incercare :) .

@vendetta Hellbound ( CT 1.5 )

Posted

Desigur, trebuia repede sa aduceti class balance in discutie. N-am jucat Kamael/Hellbound/Interlude prea mult cat sa stiu exact, PE VIU, ce implicatii au schimbarile facute, dar trebuie sa mentionez ca nu au fost niciodata in l2 clasele balansate. Intradevar, deocamdata arcasii > all, dar cum in < c3 daggers > all si in c4 mages > all, probabil o sa se schimbe din nou mai devreme sau mai tarziu ( vezi archer changes in CT 2 ).

Posted

La sleep trebuia sa le reduca un pic sansa de a prinde...dar NCSOFT au redus si rata si castingul ....Asta a debalansat jocul foarte mult . In plus Icarus exista walking scroll ...asa cala mass pvp daca era cineva inteligent putea sa scoate fighterul din sleep :P .

Vorbeam de oly.

Metode pentru a nu prinde sleep -- walking scroll / dye con /armors

Metode pentru a nu prinde stun pe un nuker -- ???

Poti sa pui si dye de CON pe nuker tot nu se vede vreo schimbare :P .

Con dye nu influienteaza sleep resist. Candva sleep resist era influientat de wit, insa nu stiu daca mai e valabil.

Metode pt a nu prinde stun pe nuker sunt +con sau mj/ma set.

Daggerul e bun pe orice cronica , dar depinde de player.

P.S. +8% m def nu e mult ?? Iti dai seama ce ai zis ?? ia sa te vad eu cum o sa te descurci tu la pvp . Pune si tu un filmulet in care tu , cu clasa de nuker , sa bati un fighter oarecare care stie sa joace .

80 gh, unsealed tate set (magic barrier + warding): M.Def. 1236

80 gh, unsealed tate set + nm light (magic barrier + warding): M.Def. 1285

E echivalentul aproximativ la +3 tate set cu necklace +0. Nu e o diferenta atat de mare.

Guest vendetta!
Posted

@vendetta Hellbound ( CT 1.5 )

multumesc mult...

inca o intrebare: ce se intampla cu acea "penalizare" cand mor?

am vazut ca mi-a "scazut atacul" daca pot spune asa...

:beer:

Posted

multumesc mult...

inca o intrebare: ce se intampla cu acea "penalizare" cand mor?

am vazut ca mi-a "scazut atacul" daca pot spune asa...

:beer:

mergi la Grocery si o sa gasesti nistre Scrolls ...pt toate gradele ... cumpara unu pt gradul tau ..si da click dreapta pe el ...:) si iti trece penalitatea ( daca ai lvl 2 penalitate..trebuie sa cumperi 2 )

Posted

Missed linkmania. :(

Ultima data pe dex nu mi-a scazut nimic cand am luat penalty, era o enigma pentru mine ce scadea mai exact.

Btw de ce merge dex asa infect? Hit, lag 1 sec, 3 hits fara ss, doua cu, iar lag. :| Asa mergea aseara. In devil's isle la mobi de 1x si 2x faceam 20 sop pe ora. Pai mai mult faceam in branded. Mobii nu se spawnau corect, poate gasesti asta folositor, Shade. Erau in afara pirates tunnel-ului si nu s-au mai spawnat acolo. iar spawnul de elite pikemen nu stiu daca e corect, pentru ca omor un mob si in locul lui apare un pike in multe cazuri.