Aenon Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 tind ca pe aceasta cale sa le multumesc mult adminilor de pe Wrath , am luat chatban 48 de ore...de ce?ca am scris wts pe "!" chat o_o.Nu zic ca nu merit , dar ieu sunt nub ... nu mi-a dat prin cap ca nu am voie sa fac asa o magarie extraordinara , din moment ce unii faceau acelasi lucru , eu de ce nu ?Spiritul de turma e in floare , stiu.Totusi 48 de ore e deja exagerat , macar de imi zicea un admin/gm/sau alte natii "bai boule nu ai voie sa scrii wtb/wts/wtt pe "!" " ....so wtf?btw ziceti-mi si mie un server interlude mid rate (10x-15x) O_O am cautat pe diferite topuri si nu prea am fost multumit : ba ca populatia era prea putina , ba ca aveau tot felul de custom stuff ( ceea ce eu nu suport).inca o chestie pentru care m-as lasa de wrath : ma streseaza faptul ca am facut questul tampit de EE degeaba , tot solo fac fiindca party nu gasesc o_o Quote
Korekt Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 din cate stiu scrie la inceput pe verde cand intrii in joc ca anunturile se fac numai pe "+"in mod normal EE e foarte cautat, dar wrath e cam pustiu, singurele sanse ar fi sa gasesti un clan cu care sa faci exp constant :) ce lvl ai apropo, daca e mic, atunci eu zic ca se merita sa te muti pe dex Quote
Aenon Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 in mod normal EE e foarte cautat, dar wrath e cam pustiu, singurele sanse ar fi sa gasesti un clan cu care sa faci exp constant smile.gif ce lvl ai apropo, daca e mic, atunci eu zic ca se merita sa te muti pe dexFOARTE CAUTAT...sunt curtat de toata lumea >.>si da , pe la inceput se precizeaza ceva , dar nu se mentioneaza de chatban...ce sa faca si ei?se distreaza.pe dex am un sps de 52 parca...dar nu imi place sa fac solo cu el caci apoi realizez ca pamantul ia forma fundului elfului. Quote
InGeLiTzA*LeA Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 :rofl1: Dorf + EM = imba cbp & sop spoil cre'ca am facut un train cu un dorf din tot branded :rofl1: super tare :D gogo farm for dex ^^ ...abia astept sa revina sa ma pun si eu pe un farm de mats pt db :wub: Quote
raw^ Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 cam in 3 ture de buffe am facut 200 sop :nanana:wtb 375 sop :(le: pret normal* nu 1kk / sop :DDD Quote
Lasher_ro Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Lol, n-ai voie vanzare/cumparare pe shout ? N-au cu ce sa-si ocupe timpu GMii ? :D Quote
Guest Covenant Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 vreun high rate server bun plox? cu mai multa lume? Quote
raw^ Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 vreun high rate server bun plox? cu mai multa lume?Interlude ? :> Quote
Nimeni Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 stie cineva ceva despre viitorul server ? pm with info Quote
xIcarus Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Cam asa e. O sa fie full ct1, au spus ca improbabil sa fie l2j. Eu il astept cu nerabdare, a fost primul meu server de l2, in end c3. Venisem aici cautand server de c4, cand folo l2p se facuse deja c4. Si da, e serverul pe care am lvluit pana la 52 in mid no grade, fara ss si fara sa imi schimb clasa.Btw: dex offline inclusiv vineri? Quote
Aenon Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 oare pe wrath o sa se bage din nou dual box dupa ce revine dex?Btw: dex offline inclusiv vineri?poate inclusiv luni XD1. From Monday 19.05.2008 till Moday 26.05(maintenance period was extended by datacenter crew beyond our wishes angry) Dex 4x Server will be offline due some datacenter rack changes + adding some new hardware . Wrath will still be online during that time .More info on dex forum. OMG O_O wrath e full >.> Quote
xIcarus Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Fac criza. M-AM SATURAT DE WHITE EAGLE CU DWARFI CHEATERI CU 5k MDEF!Auzi tu dominator vs maestro in oly. Ii dadeam o sageata wtf 100 damage? Un drain 300 dmg? Haida... Sageata cu might 3, cov si soul cry, iar drain cu arcane power? Quote
Aenon Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Auzi tu dominator vs maestro in oly. Ii dadeam o sageata wtf 100 damage? Un drain 300 dmg? Haida...they're cute but deadly loltotusi vreau si eu o sugestie de server mid rates ( 10x-15 ar fi ideal ) Quote
xIcarus Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Omule e maestro. Cu 5 minute in urma batusem un bh destul de detasat care mi-a prins chiar multe armor crush, avea echipament similar cu asta. Din cate stiu eu bh ar trebui sa fie putin mai meserias in lupta. Eu abia ii scazusem cp-ul maestro-ului.LE: sugestie de server very high rates ct1? Nyuu, ce cronica vrei server? Quote
Aenon Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Wrath?e arhi-plin si mi-am luat chatban pe main , so let's say pass to the tard-ish gms. Quote
MisterDevil Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 dex down pana luni excellent ... am facut deja lvl 8 pe garena ... dota powa icarus ... crafteru e IMBA DORFS WILL RULE THE WORLD (lineage included) Quote
Lasher_ro Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 White eagle ala e hellbound ? Nush cat de multe au implementat L2J, dar maestro > all la oly in hellbound Quote
xIcarus Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 excellent ... am facut deja lvl 8 pe garena ... dota powa Same here. Apoi ma apucasi de ut3 ca peste tot sunt nabi si leaveri. White eagle ala e hellbound ? Nush cat de multe au implementat L2J, dar maestro > all la oly in hellbound CT1. Nu stiu de ce era atat de rezistent. Apropo, un wc ar trebui sa-l arda. Quote
Aenon Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 uhmmm pentru D cry sparg un "Demon Fangs" , nu? dar pentru C cry trebuie sa fac o arma C de la luxury shop si sa o sparg ? o_o Quote
andix3x Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 DORFS WILL RULE THE WORLD (lineage included)Sure :> .@Icarus Poti sa folosesti si tu cheaturi tot te bate maestro ala .Aseara am vazut un maestro care a reusit sa faca ce nu au facut altii....a batut cel mai tare pp de pe server :) .@nyuu Dual de revolution :P .Ce e cu skillul wyvern aegis ??De la ce clasa e ? Quote