prince VEGETA Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 deci serverele dex sunt offline?!..asta am inteles de pe site..ciudat eu ma pot conecta:) Quote
BloodOrchid Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 yo guys ... got a question =P Tocmai am inceput seria "Noblesse quests", si sunt undeva pe la sfarsitul primului Q (the part cand tre sa te duci bug hunting in swamp of screams dupa stakatos) singura prob ca nu imi pica quest items nici de al dreaq ... dunno why .. any ideeas ? tre sa bat cu subs acolo or wtf ? sau rata de drop e din aia spurcata rau ? (its my 1st time doing it :blink:)any1 got any fresh ideeas on this ? :( e deja a 3-a zi cand bat aici si ciuciu QI ~.~ si mai tre sa adun si 5 x_X Quote
Spydy Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 any1 got any fresh ideeas on this ? :( e deja a 3-a zi cand bat aici si ciuciu QI ~.~ si mai tre sa adun si 5 x_XTeleport to the Western Entrance of the Swamp of Screams. Kill Splinter Stakato Drones, which are matk resist and archer resist. They bleed. You will not be able to do this part of the quest alone at level 50. Everything here is social and aggressive. It is not a last hit required quest, the drop rate just sucks. You will obtain crimson moss. When you have 5, return to the NPC in the Rune Guild, who makes the medecine. Deci tre sa bati cu subclasa. si cum zic si ei drop rate sucks :P Quote
InGeLiTzA*LeA Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Dex down ...oare e sfarsitul ? ...5 zile pauza :crybaby: Quote
BloodOrchid Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Teleport to the Western Entrance of the Swamp of Screams. Kill Splinter Stakato Drones, which are matk resist and archer resist. They bleed. You will not be able to do this part of the quest alone at level 50. Everything here is social and aggressive. It is not a last hit required quest, the drop rate just sucks. You will obtain crimson moss. When you have 5, return to the NPC in the Rune Guild, who makes the medecine. Deci tre sa bati cu subclasa. si cum zic si ei drop rate sucks :Pand still any clues abt last hit ? :-? Trebuie sa le dau eu ultima palma sau e de ajuns sa fiu in party cu cineva care ii capaceste ? :-? Quote
raw^ Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 un server de interlude mid sau high cu gm shop si buffer pls :) (dex off 1 saptamana) hopzone e plin de kamael si hellbound Quote
InGeLiTzA*LeA Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 and still any clues abt last hit ? :-? Trebuie sa le dau eu ultima palma sau e de ajuns sa fiu in party cu cineva care ii capaceste ? :-?eu am batut singura..si mai mult de 5 minute nu a durat totul.... am dat teleport din rune in swamp si de acolo drept in fatza si pe dreapta drumului sunt mobii :)dar mai de mult...un prieten m-a rugat sa'l ajut acolo...cred ca era SE sau pp...nu mai stiu...deci nu putea sa bata...si am batut eu (aveam party) si a luat itemele :) Quote
xIcarus Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 5 minute? Ultima data cand am facut questul a fost pe gamegate, si a durat cam 2 ore. Probabil ca quest drop era 1x... Quote
jimmy89 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 ale mele sunt la shea :nanana: nu ai vazut ca e mai evil de la un timp ?? :> :> vreau angel wings ..ca m-am saturat de demon circlet :D ...mai sunt si ingelitza nu doar dracushoara :crazy: wtb recipe angel wings :crybaby: pai... nu am vazut.. k... nu mai joc de vro' 1-2 luni... :D Quote
InGeLiTzA*LeA Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 @Inge cum 5 minute ?? serios :) ...dar a fost asa probabil pt ca l-am facut pe la 7 dimineata :D ..server light ...drop bun :> :> iar cel din dragon valley (care are un drop si mai nesimtit si tre si multe q iteme) in aceeasi dimineata l-am terminat in maxim 30 min ...o tura de buffe si ceva :D asa ca va sfatuiesc sa faceti cand e light :> aa....da dj :P ..credeam ca tot fratele tau posteaza :nanana: Quote
BloodOrchid Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 eu am batut singura..si mai mult de 5 minute nu a durat totul.... am dat teleport din rune in swamp si de acolo drept in fatza si pe dreapta drumului sunt mobii :)dar mai de mult...un prieten m-a rugat sa'l ajut acolo...cred ca era SE sau pp...nu mai stiu...deci nu putea sa bata...si am batut eu (aveam party) si a luat itemele :)gracias fair lady ^:)^ Quote
Aenon Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 cate REC'uri iti trebuie ca sa ai numele albastru ?XD Quote
InGeLiTzA*LeA Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 cam pe la 70-80 incepe sa se vada albastrui :) ..si din ce in ce mai mult cand creste nr255 e maxim :D Quote
BloodOrchid Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 :rofl1: Dorf + EM = imba cbp & sop spoil cre'ca am facut un train cu un dorf din tot branded :rofl1: Quote
Aenon Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 cam pe la 70-80 incepe sa se vada albastrui :) ..si din ce in ce mai mult cand creste nr255 e maxim :Dam vreo 15 "farmate" ieri si azi XD Quote
xIcarus Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Eu ma gandeam sa dau trade war axe haste pe un orcish poleaxe towering blow. Ar merita? Sau mai bine un crt stun? Oricum stau numai in branded.Btw: DEX ONLINE? :blink: Quote
BloodOrchid Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Eu ma gandeam sa dau trade war axe haste pe un orcish poleaxe towering blow. Ar merita? Sau mai bine un crt stun? Oricum stau numai in branded.Btw: DEX ONLINE? :blink:joc pe alt server :P ziceam ca fapt divers ^_^ Quote
andix3x Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 @xIcarus Eu mi-am pus critical stun . Sa vezi ce am patit ...eram cu un prieten la farmng ...si vine un inamic ..el in A , eu in B , prietenul meu afk ....Aveam buffs de ol/bd/sws .....Am inceput sa dau in el ....Cum aveam destul de multe buffs de critical , dadeam cate 3 criticale la rand ....l-am tinut in stun vreo 2 minute ...apoi bsoe . Totusi sa revin la subiect , eu ti-as sugera towering blow , dar si un crit stun ar fi bun , mie mi-a salvat pielea de multe ori in pvp :) . @Nyuu Fa dual box cu alt character intr-un loc mai putin populat si dati recommand .Mai ia si vreo 2 -3 prieteni cu tine , sa nu te saturi de 255 de restaruri :P . Quote
xIcarus Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Atunci iau towering blow. Dar totusi... Towering sau wide blow? Towering blow imi da capacitatea sa dau si in cei din spate sau doar aoe mai mare in fata? Pentru ca in cazul asta imi iau wide blow, nu bat mai mult de 4 mobi deodata intr-o camera medium din cata i guess. Quote