Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

@loveparty [sarcasm]In primul rand scoate signature aia , dupa aia sigur merge :) [/sarcasm]

Ia l2.exe de pe odc si pune`l in system , daca nu merge ia un system intreg . Se poate sa ity lipseasca niste fisiere :) .Good luck !

@xIcarus 30kk maxim , vezi si tu prin giran :) .

@Korekt Incorect :P .Un DB ar merge super pe un WK ...sa vezi cum bate un summoner la pvp cu db ...Ramai fara cuvinte .

Ieri am vazut cel mai bun hierophat din lineage :) .Locul 3 la top lvl's , locul 1 la oly :)) . Tot serverul vrea pvp cu el , dar pana acum nu a fost unul care sa il bata :) .Ieri in oly s-a batut cu : 2 titani , 5 sagittarius ,3 mystic muse si un soultaker ....Cel mai aproape a fost un titan de 79 ...dar a murit destul de rapid...nici un pvp nu a durat mai mult de 2 minute .

Guest Tophh
Posted

Momentan joc Lineage pe Frienz l2.Am jucat pe x7 .. si acuma vreau sa vad cum e x30 si pot spune ca e misto si ala .. singura problema e ca nu ii populat cum e x7 .. dar merge.

Posted

Lol ..Chiar nu imy imaginam ca dexul are o asa economie ....greu se fac banii ....Dar si armurile sunt ieftine asa ca e bine :D .

se fac greu banii ? :))

eu fac 1,3kk / 20 mins :D ... sunt care fac si mai mult

Posted

@burne Numai ?? Si eu fac cu dwarfa cate 5kk intr`o ora :) , si mi se pare putin . Pe 7x eram in top 10 la most richest players :)) .In fiecare zi cate 2 ore de spoil ...si asa am facut 200kk in 5 zile . Doar din spoil , toate dropurile norocoase au mers prin clan sau pe arma / armura mea :P . ( tarbar + 7 si armura +5 ) .Dar bine ..7x ....nu se compara cu dex .Dar tot nu inteleg de ce mats sunt asa de ieftine ...sop 30k ?? hay las`o balta :| .

Am stabilit un nou record la murit azi ....de 7 ori :)) .Ba buzz pe mess , ba un noob care vroia pvp , ba un enemy ,ba un cretin care imi spoila mobi ....

Posted

Sop e 65k pe dex la BUY. La sell 70k+. In end c4 o luase putin razna economia. Faceam eu criza, pe vremea cand juca var-miu spunea ca vindea sop cu 52k, iar eu nu gaseam mai mult de 32k cand am venit. Cbp 11k duh. Sau steel 20k, cand imi aduc aminte ma intreb de ce dracu nu le-am pastrat pe toate, doar stiam ca in interlude vor creste prices.

Posted

un server de interlude mid sau high cu gm shop si buffer pls :) (dex off 1 saptamana)

http://www.white-eagle.com.pl

Un mob din primeval iti da 50kk. Nu e srv prea nesimtit, au limitat enchanturile la +15. Ma rog ca au donatii asta e altceva. Iti recomand sa iti faci OL, pentru ca e prea imbalansat full buffed cu mp pots. :D

Posted

http://www.white-eagle.com.pl

Un mob din primeval iti da 50kk. Nu e srv prea nesimtit, au limitat enchanturile la +15. Ma rog ca au donatii asta e altceva. Iti recomand sa iti faci OL, pentru ca e prea imbalansat full buffed cu mp pots. :D

"First thing you need is a fresh install of Lineage 2 Kamael (CT1) game client."

mersi, dar eu vreau interlude :comp1:

Guest biili
Posted

Mai este L2 server pe linkmania?

OT: 10x

Posted

icarus bo set maxim 15kk pe dex

inge parca vroiai hero i-ati am'u, desi am zis db in prima faza ....

devil evil warm te mai tarasti si tu pe linkmania forums ? ;;)

/suferinta mare :D

Posted

icarus bo set maxim 15kk pe dex

inge parca vroiai hero i-ati am'u, desi am zis db in prima faza ....

devil evil warm te mai tarasti si tu pe linkmania forums ? ;;)

/suferinta mare :D

La oly era vb de "pvp organizat" ..nu am zis niciodata sa fiu hero :) ...intru doar pt fun ...si gasesc eu un AM prin clan cand e nevoie

Raman la db :) ..aseara am stat cateva ore bune in coli ...bat cu matza aia de rup :D ...am dat jos un full draconic ..un ES ...si altele....am realizat ca summonerii sunt printre cei mai tari de pe server ( cum e LH :) ) asa ca o sa il fac mare pe al meu si fac pvp normal ...nu pot intra oly cu el...pacat ^^