Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

pai daca ne-ai luat cu "depinde de la un server la altul" e clar. nu prea ar trebui sa depinda.

pof nu da crit rate/crit power/mdef. cum sa spui ca pof e mai bun pentru un arcas decat cov? ca scade speedul cu 10% mai putin decat cov? irelevant.

Posted

yo guys ... got a question =P

Tocmai am inceput seria "Noblesse quests", si sunt undeva pe la sfarsitul primului Q (the part cand tre sa te duci bug hunting in swamp of screams dupa stakatos) singura prob ca nu imi pica quest items nici de al dreaq ... dunno why .. any ideeas ?

tre sa bat cu subs acolo or wtf ? sau rata de drop e din aia spurcata rau ? (its my 1st time doing it :blink:)

Posted

He-ul in snipe da...merita sa ii dai cov.

Dar mie imi place mult cum da PR-ul cu dance-uri si buffe de Prophet(inclusiv POF).Cand dai un crit cu PR-ul e nasol ptr altii:).Depinde de la un server la altul , de situatia in care te aflii.

Dar un caracter bun de farming , care vi se pare?Parerea mea e ca TH-ul.

Th pt farming? La c-grade plangi cu vorbe cand daggerul iti ia 3 ss per hit cam pe orice dagger. Decat th, mai bine aw, vei stii motivele daca joci pe low rates. Am senzatia ca tu crezi ca un dagger la farm da cu toate skillele. Server cu mp pots = cam aiurea.

In cazul aw-ului, un hex merge perfect cu critical power mare. Si th are crit power, chiar si crit chance si haste, dar in party un aw va avea prioritate jucand rolul unui hexer. De obicei se fac party-uri pe tip de clasa e.g. dagger party, archer party, etc.

Pentru farming ti-as recomanda nuker, in special sh. Cu set corespunzator, ajunge in fg sa dea 1 hit kill pe mobi. Ala da farming. Downtime inexistent de obicei.

Posted
Pentru farming ti-as recomanda nuker, in special sh. Cu set corespunzator, ajunge in fg sa dea 1 hit kill pe mobi. Ala da farming. Downtime inexistent de obicei.
Adica lvl 76, full buff si S grade +10? Da, faci super farm in FG atunci. Super farm.
Posted

Dragon Valley ? :) la mortii aia...

sunt cam mari fata de mine o_o....oricum am facut level 35 si incep setul de questuri...cat de multe le iubesc o_o

Posted

Catacomb of the heretic :)

@tophh warlord /summoner / destro /sh

Pof < Cov ....tine minte asta si nu mai vorbi aiurea ...cum sa fie pof mia bun pe arcasi decat cov ?? cred ca visezi :)):)) .

@BloodOrchid Vezi daca bati la mobi care trebuie :) . Normal ar trebui sa iti pice destul de usor ...c-am una la 5 mobi ....

@SilenR Singurul lucru care imi place la tipul ala e ca stie cum sa fuga si cand san fuga :)) .In rest doar equipul e de el :) .Si totusi in 4 ani de lineage si eu as fi invatat sa folosesc Th`ul .Imi place la nebunie cum a facut filmuletul...editatul e genial :D .

Posted

Io cu shu meu ii omoram 1 hit DOAR cu CurseDeathLink la lvl 70 in FG cu homu+7.Fara CDL le luam 3 sferturi deci nu cred ca avand un som+3+acumen ii scoti 1 hit(poate doar cu un set nightmare sau demon)\

PS: aveam dye de +4INT-4MEN

Posted

:X :X:X ... " ingelitza--> major arcana set from clan " at lasttttt :X ...

alta intrebare:> ...cine stie....oare cum ar fi un wk mare ( 78 curand ) cu arcana si un DB in mana ? :-? ...ar face fatza la 1vs1 la orice arcas ? ...sau la mass pvp ?

trebuie sa aleg intre AM si DB :-? ....am cred ca e nefolositoare pe wk ..mai ales fara SA, nu ???? ....db am inteles ca merge si fara focus ...

Posted

Adica lvl 76, full buff si S grade +10? Da, faci super farm in FG atunci. Super farm.

Cine a zis ca e lvl 76? Nimeni. E bine sa te abtii la fazele astea ca joc pe dex, nu pe infinity.

Daca nu ii convine sa isi ia necro si sa faca solo in mos cu se dual box pana innebuneste.

Posted

Cine a zis ca e lvl 76? Nimeni. E bine sa te abtii la fazele astea ca joc pe dex, nu pe infinity.

Daca nu ii convine sa isi ia necro si sa faca solo in mos cu se dual box pana innebuneste.

Si faci 1hit pe mobi in FG?

Posted

Iar eu nu vad rostul postului tau. Ma faci imatur, insa observ ca tu critici orice zic eu, iar daca aia e maturitate nimic nu e.

@Shade: 1 hit poate nu, 2 hit da.

Posted

From Monday 19.05.2008 till Friday 23.05 Dex 4x Server will be offline due some datacenter rack changes + adding some new hardware . Wrath will still be online during that time .

o sapt misto pt serviciile funerare X_x EMO invasion :))

Posted

e la fix saptamana asta...ma apuc sa invat materia la biologie :)) si gata bacu :P

Am inteles ca s-au bagat la fishing toate chestiile de interlude...am vazut lure ...am pescuit si cam in 1h reusesc sa scot 40 fish gems :D ...super usor de facut hairpin acum ....

DAR...dar...de unde pot face rost de recipele noi ....gen angel wings ...party hat ...etc ????????????????????????

ele exista cred..pt ca am vazut shopuri cumparand parti ....si as vrea si eu recipe :((

Posted

ahaha, inge... tot nu ai mai reusit sa craftezi ?! :P

eu, dak e sa revin... o sa ma apuc de pescuit pt devil horns... k tu esti rea, si nu vrei sa mi le dai pe ale tale :((

Posted

trebuie sa aleg intre AM si DB :-? ....am cred ca e nefolositoare pe wk ..mai ales fara SA, nu ???? ....db am inteles ca merge si fara focus ...

erm ia db, mai ales ca acum se cauta partyy de DD la siege, mai putin de nukeri

Posted

ahaha, inge... tot nu ai mai reusit sa craftezi ?! :P

eu, dak e sa revin... o sa ma apuc de pescuit pt devil horns... k tu esti rea, si nu vrei sa mi le dai pe ale tale :((

ale mele sunt la shea :nanana: nu ai vazut ca e mai evil de la un timp ?? :> :>

vreau angel wings ;;) ..ca m-am saturat de demon circlet :D ...mai sunt si ingelitza nu doar dracushoara :crazy:

wtb recipe angel wings :crybaby:

Posted

ale mele sunt la shea :nanana: nu ai vazut ca e mai evil de la un timp ?? :> :>

vreau angel wings ;;) ..ca m-am saturat de demon circlet :D ...mai sunt si ingelitza nu doar dracushoara :crazy:

wtb recipe angel wings :crybaby:

mda... am vazut in clan hall din aden ca este de ziceai asta cand era spartans ... :P

Posted

Arcana mace pe wk nu se merita, iar arc pe wk :blink: nici nu se pune problema, eventual fatzi un sub de arcas dak iti place asa de mult DB :P

Posted

Am incercat wk cu arc...dau binisor :) si nu strica niciodata un dmg in plus pe langa cel al pisicii ...mai ales la farm..dar si la pvp ( + ca odata ce eu lovesc enemy se duce cubicul pe el si e posibil sa ia para :> )

--- si da...urmatoarea subclasa va fi arcas...dar nu incep pana dupa bac :)

Am gasit recipa de little angel wings ...si nu e ceea ce credeam :( e urata.... tot forget-me-not hairpin fac :D:D