Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

l2calc sux , si mie mi-a zis ca un sorc are 1100 casting cu som + dc + dye ...

De pe l2blah? Merge perfect.

Presupun ca PP bcz Heal + Buffs da merge si cu warlordu din cate stiu ...

Se sau wc pentru wl. La 78, eu nu prea stiu ce sa zic, unii prefera extra vr, dar unii best overall.

Posted

O mica intrebare pentru cine stie: In rift commander ...la rb ...sunt sanse sa creasca un cry 11 sau 10 ? (oricat de mica ar fi sansa..si 1 % ...vreau sa stiu doar daca exista )

Pe mai toate site-urile / forumurile de L2, faptul ca la Anakazelu' din commander rift ar creste cry la 11 si 12 a ramas si acum la acelasi status ca si in C4... "Unconfirmed". Eu nu am vazut niciodata un screen care sa dovedeasca ca ar fi crescut cry 11 sau 12 la commander. Doar vorbe.

Posted

Buna!am si eu o nedumerire :-?? cum poate un Shilien Saint sa fie hero..ca pe Wrath sunt 2....cum poate bate un SS in oly?

e hero la clasa lui

Posted

dami itemele tale pliz :)):)) , ce s-a intamplat de vrei sa schimbi low rate-u ? :blink:

dupa ce ejti furat de vreo 3 ori...incepe sa itzi fie scarba de unele lucruri.

Posted

1.E cel mai bun buffer ptr 1 party de rb/fighters ptr ca bufeaza toti membri odata si are Vampiric Rage(imba ptr melee)

2.Da buffe si dupaia 18 min sta si doarme(eventual da cov)

3.Are cov=are party nonstop.N-are cov=este crescut ca sa aiba cov :))

4.Si in comparatie cu EE sau PP .. in opinia mea ai mai multe sanse sa omori pe cineva

Posted

victory of paagrio (same shit as CoV) e ally buff si are acelasi range ca si celelale buffuri de OL.

OL e la putere la siege, dar in rest, avand in vedere ca majoritatea sunt fighteri, WC-ul e cel mai cautat buffer. OL-ului ii lipsesc cateva esentiale, chiar si pentru un party de magi (magnus, greater shield etc)

Posted

ce discutii :))) de ce ol si nu wc, mwhahaha, sa uitat a se preciza ca OL da buff doar pt ally, deci ar putea creste in party de ally doar [ in cazul in care nu e alt buffer ] dar e greu, wc e cel mai complex, iar acel COV e o combinatie dintre powa, powi, pof

icarux in 2 luni 2 lvl'e , gj :D

Thora! mai joci pe dex ?

miss my pc :crybaby:

Posted

Ma rog chiar nu imi gasesc timp. Am mai facut niste bani, un ds focus pe langa doom set. acum sunt 53 jumate, dar odata cu venirea verii chiar ma apuc, ca asa joc juma de ora, zic hai sa mai joc si altceva. Sunt limitat acum, perioada tezelor.

@bullet: chiar nu stiam ca vop este de alianta. :|

Guest Tophh
Posted

Zerk la mobi se da cu Ctrl ;;) .

Eu pe WC as merge .. dar imi place mai mult POF-ul ptr un arcas /cutitar.

Posted

@xIcarus cred ca tophh se referea ca overall ii place mai mult WCu dar in opinia lui pof e mai bun ca cov ptr arcasi/cutitari.

Io pe PWu meu prefer profecy of wind la orice ora din zii si din noapte ... da cam rar primesc

Posted

Eu am inceput acuma sa imi cresc un wc in caz ca mai vreau sa mai farmez si solo cu toate ca sunt cam impotriva la dual box ..... merge cam greu deocamdata e lvl 66 :)

P.S. Grrr am facut dlvl.....sunt pe locul 21 la HK ><

Posted

@xIcarus cred ca tophh se referea ca overall ii place mai mult WCu dar in opinia lui pof e mai bun ca cov ptr arcasi/cutitari.

Io pe PWu meu prefer profecy of wind la orice ora din zii si din noapte ... da cam rar primesc

Powi e prioritate si pentru mine. E aiurea sa ai cov si sa fuga un hawkeye de tine. Daca nu, pof merge si el, dar si eu primesc powi rar. Sincer fac in el de pdef pentru ca de obicei il primesti in mass pvp si speedul e mai important. (in special in siege)

Posted

Powi e prioritate si pentru mine. E aiurea sa ai cov si sa fuga un hawkeye de tine. Daca nu, pof merge si el, dar si eu primesc powi rar. Sincer fac in el de pdef pentru ca de obicei il primesti in mass pvp si speedul e mai important. (in special in siege)

la siege e mai tare he in snipe cu cov.. daca stai pe zid sau la tron mai ales.. sau acolo deasupra intrarii..

Guest Tophh
Posted

He-ul in snipe da...merita sa ii dai cov.

Dar mie imi place mult cum da PR-ul cu dance-uri si buffe de Prophet(inclusiv POF).Cand dai un crit cu PR-ul e nasol ptr altii:).Depinde de la un server la altul , de situatia in care te aflii.

Dar un caracter bun de farming , care vi se pare?Parerea mea e ca TH-ul.