xIcarus Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 La 53 ma indoiesc ca as indrazni in fg. Nici b-wep nu am. Quote
Lasher_ro Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 La 53 in cemetery ( dar nu la orci din motive evidente :P ) Quote
Helseth Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Cu spoiler merge bine in fg la 53 da sa ai macar arma de B si jwl's (si buffe xD ) Quote
Lasher_ro Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Buffe ai ca e FG chiar langa. De arma de B nu ai nevoie. Quote
xIcarus Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 La 53 in cemetery ( dar nu la orci din motive evidente :P )Te asigur eu, enchanted valley elder treants. 1% per mob. Fresh meat... Erm... Wood. In cemetery luam intre .2 si .5 daca nu ma inseala memoria. Cu agresiune constanta ba de la cate un gargui prost cu dagger resist, ba de la cate un orc cu stun. Chiar am ramas impresionat de noul meu aw cu +4str +4dex. Cel putin la +dex, se observa atk speed. L2calc cam zice ca atk speed e cel mai important lucru care determina dps. Eu chiar credeam ca crit rate are influienta mai mare. Quote
andix3x Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 l2calc sux , si mie mi-a zis ca un sorc are 1100 casting cu som + dc + dye ... Quote
Lasher_ro Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Te asigur eu, enchanted valley elder treants. 1% per mob. Fresh meat... Erm... Wood. In cemetery luam intre .2 si .5 daca nu ma inseala memoria. Cu agresiune constanta ba de la cate un gargui prost cu dagger resist, ba de la cate un orc cu stun. What did I just say ? NU sta la orci.Du-te mai departe, unde-s numa undeazi ( le-am uitat numele exact ... ) Quote
Spydy Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 recomandatzi`mi si mie un srv low rate calumea!!!Click Pentru Server calumea Quote
Aenon Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 sunt nehotarat intre EE SE PP si War XD ...vreau o clasa usoara unde sa cresc ca un "ghimpe" in spatele cuiva (in plus nu-mi place sa am downtime / aka mana brake -_- ), cu care dintre bufferii amintiti mai sus se creste cel mai usor si sunt solicitati in rbp ?XD Quote
Helseth Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Presupun ca PP bcz Heal + Buffs da merge si cu warlordu din cate stiu ... Quote
Aenon Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 cand am scris war ma refeream la warlock XD am uitat ca se prescurteaza lock sau ceva de genu' -_- .pp are heal ?o_o me so nub. Quote
Burne Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 cu WC esti perfect leecher ... nu ai probleme cu mana and stuff ai VR ai de toate + daca ai skilul necesar bati bine de tot + solo lejer pana la 60eu unu as incerca un OL Quote
Burne Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 ce sa am ? XD Vampiric Rage fa WC e cel mai bun deocamdata PP e o alegere buna ... mai ales in party de arcasi Quote
BloodOrchid Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 sunt nehotarat intre EE SE PP si War XD ...vreau o clasa usoara unde sa cresc ca un "ghimpe" in spatele cuiva (in plus nu-mi place sa am downtime / aka mana brake -_- ), cu care dintre bufferii amintiti mai sus se creste cel mai usor si sunt solicitati in rbp ?XDPP sau WC dupa cum au spus si baietii pt rbp (WC beeing my 1st choise) Quote
M0ha Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Click Pentru Server calumeams :beer: dar joc pe srv asta de vreo 3 ani...vreau alt srv :P Quote
BloodOrchid Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 ms :beer: dar joc pe srv asta de vreo 3 ani...vreau alt srv :Pclick pt alt server calumea -_- Nu e la fel de populat ca DEX-ul si e C5 (cam 90% full C5) Quote
raw^ Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 ms :beer: dar joc pe srv asta de vreo 3 ani...vreau alt srv :P dami itemele tale pliz , ce s-a intamplat de vrei sa schimbi low rate-u ? :blink: Quote
Aenon Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Totusi , WC nu se creste greu?...cel putin eu asa stiam o_o.totusi , inainte sa ma arunc in a face un buffer , as vrea sa mi se spuna rolul clasei EE XD ca nu prea inteleg skilele o_o Quote
bullet13 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 sunt cam self explanatory: heal, recharge....e second healer, recharger, si la 78 ia prophecy of water care e marfa pentru nukeri. are si cateva buffuri folositoare in special mysticilor. wc-ul e cel mai folosit buffer, si la 78 ia chant of victory care e cel mai folosit end game buff. spre deosebire de powa, nu da m.crit rate, dar da pdef. powa e ok in grupuri restranse. la un pvp care e party vs party sau mai mult, iti iei crituri prea mari de la fighteri sa-ti permiti powa.nu inteleg chestia asta cu crescutul greu, astea sunt caractere de suport, ideal de crescut intr-un grup. poate un ee creste ceva mai repede daca faci duo cu un nuker,dar la o adica, cu wc-ul poti face si solo. dar la cati daggeri/arcasi sunt comparativ cu nukeri, nu mi-as face probleme. Quote