Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Ma eu am 10k Mature Twin Codran , 3k matrue blue codran , 300 ripe red coba . Si nu le pot vinde , sau nu stiu unde . Si Sea Codran imi apare la manager dar... nu e 8 si probabil ca nu mai sunt pe stoc :)) .

Posted

eu am avut ballz la encahnt =))

raid*raid +9 +10 +11 +12, poc la +13 :((

inge daca ai 78 pe lock pt bane`s eu zic sa porti maj robe/arcana robe

raw eu ieri am facut un green 13 hero rift ;) ( din prima tura )

wtb green12/blue12/red12 pm ;)

chiar vreau sa vad ce zice shade despre arhiva aia :)))

lf clan :)

Posted

Nagasaky' date='May 10 2008, 15:42' post='2773954']

Deci nimeni nu stie ce se face cu Mature Twin Codran si alea? Am o gramada as scoate bani de pe ele dar nu apar in lista sa le vand :|

din cate stiu mature...bla bla bla...avem si noi in cwh ...de la castel :) ...adica alea le are doar un CL cu castel si le da in castel la schimb pe BOG sau enchants....in cel mai rau caz...pune shop aden cu ele :)) poate ai noroc

WTB SB: Warrior servitor :crybaby:

Am 77 si vre;o 15% ...cred ca in 5 zile o sa am 78 la cum merge xpul :-?

WTT Blue 11+adena(something else) for blue 12 :(

Posted

Ingelitzo, de aveam eu rabdarea ta...

@Ive: gg, mie mi-e tarsa sa scot un ss cd de la +10 la +11 pe l2gold.

Imi trecuse prin minte sa fac daggerul +4 pe dex (ds focus) si era sa fac un breakdown gandindu-ma la cat de fricos sunt.

Btw: s-au scumpit ewc pe dex sau individul care a zis-o nu avea habar?

Posted

Btw: s-au scumpit ewc pe dex sau individul care a zis-o nu avea habar?

am vazut ewc la 3,5kk ... eu nu mai pricep pe c4 era 2kk maxim :banghead:

Posted

@cry: pai am si eu ceva "maruntis" din tot felu de afaceri :) si mai stiu si eu.. ? un valakas un anthy ceva... cuiva tot ii trebuie dropu :))

sa inteleg ca esti fericitul mostenitor al unui valakas/antharas ? o0 sau bulan de karma si drop ? fi explicit :>-

inge las-o mai moale ... esti in a 12-a wtf o0

ive keep up the good work, btw kiss some asses to join ventrue ;;) poate fac rost de un autograf de la bullet :-s

Posted

sa inteleg ca esti fericitul mostenitor al unui valakas/antharas ? o0 sau bulan de karma si drop ? fi explicit :>-

as vrea eu , din ce am farmat eu + dropuri norocoase :) (1 ews =75kk mai nou :D)

Posted

@Crynow Vreau si eu un autograf cu contul lui bullet :) .

@Raw Din cate stiu esty in RIP , care e un clan bunisor pe dex , ce e asa de greu sa il rogi pe clan leader sa faca un lilith/baium ??

Ewc 3,5kk ?? :)) ....E 3kk pe la2crazy , desi eu le vand cu 4kk de fiecare data :) .

Posted

@Crynow Vreau si eu un autograf cu contul lui bullet :) .

@Raw Din cate stiu esty in RIP , care e un clan bunisor pe dex , ce e asa de greu sa il rogi pe clan leader sa faca un lilith/baium ??

Ewc 3,5kk ?? :)) ....E 3kk pe la2crazy , desi eu le vand cu 4kk de fiecare data :) .

:bananadance2: nu am pe cine sa rog , e plecat :)

Posted

Nagasaky' date='May 10 2008, 15:42' post='2773954']

Deci nimeni nu stie ce se face cu Mature Twin Codran si alea? Am o gramada as scoate bani de pe ele dar nu apar in lista sa le vand :|

Din cate stiu eu Manor system functioneaza doar intre anumite ore :P "fructele" se schimba pe mats dupa ce se "inchide" perioada pt manor .. dar banuiesc ca la ce populatie are DEX-ul tre sa fii nu ca rapid ... RACHETA .. afla care e intervalul ala pt manor si cu 10 min inainte sa se incheie ... stai si dai clickuri :P

Posted

Din cate stiu eu Manor system functioneaza doar intre anumite ore :P "fructele" se schimba pe mats dupa ce se "inchide" perioada pt manor .. dar banuiesc ca la ce populatie are DEX-ul tre sa fii nu ca rapid ... RACHETA .. afla care e intervalul ala pt manor si cu 10 min inainte sa se incheie ... stai si dai clickuri :P

Poate sa dea la clickuri dupa antrenamente indelungate k tot nu le va vinde. U can't beat "THE Clicker" :D

Posted

Poate sa dea la clickuri dupa antrenamente indelungate k tot nu le va vinde. U can't beat "THE Clicker" :D

ma gandeam eu ca, la o populatie de 5-6k oameni tre sati puna Dumnezeu mana in cap sa poti prinde mats prin Manor :rofl1:

Posted

am vazut ewc la 3,5kk ... eu nu mai pricep pe c4 era 2kk maxim :banghead:

Inseamna ca stia ala ce zicea...

Manor e si mai tare pe oficial. Trebuie sa fii duh clicker.

@T: Un clan doritor de aw 52? Soon 53. Oo

Cam pe unde as avea sanse?

Posted

vreo sugestie unde ar putea face "cariera" un HE pitic de lvl 62 ? (1xhp mobs / low P.Def / Vulnerable to bows <== that sort of stuff ) is imbracat binishor =P MJ light +3/+4 si SB +3 in mana

Posted

vreo sugestie unde ar putea face "cariera" un HE pitic de lvl 62 ? (1xhp mobs / low P.Def / Vulnerable to bows <== that sort of stuff ) is imbracat binishor =P MJ light +3/+4 si SB +3 in mana

FG la doom knights

@ Ive ma om cand esti tu on ? am incercat sa vb cu tine toata saptamana si "This player is not online"

Posted

FG la doom knights

@ Ive ma om cand esti tu on ? am incercat sa vb cu tine toata saptamana si "This player is not online"

a fost on mai mult timp, poate ai scris inverson :)) (imba friends list :bananadance2: )

@byrdy incearca in fod la mortaciunile alea

Posted

daca ai cu cine, party de 2-3-4 oameni in catacombe. e ideal.

Posted

FG la doom knights

danke .. merge bine in FG

a fost on mai mult timp, poate ai scris inverson :)) (imba friends list :bananadance2: )

@byrdy incearca in fod la mortaciunile alea

:naughty: is social agro in FoD ... ca tiganii .. dai in 1 sare tot neamu lui dupa tine

daca ai cu cine, party de 2-3-4 oameni in catacombe. e ideal.

mam saturat de cata :rofl1: de vreo 2 sapt numa AA am farmat ... cu EE-ul de la 40 la 70 cre'ca numa in cata am stat

Posted

Best setup ptr PVE ... dar trebuie sa cauti mobi fara nici un fel de stun(imi iau io stunuri cu elfu de la mobi ... nu mai vorbesc de AW cu -9 con =)) )

Posted

Welcome back MisterDevil :) :P

@kBm Incearca sa faci un filmulet cu un aw fugind prin fg pe la mobi care dau stun

( aw - 9 con ) ....Fara silent move ....M-as amuza mult :)) :P .