InGeLiTzA*LeA Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Pt un pisicar 76 + (at lassstttt :X ) ce e mai bun: dc set / arcana set ??? atat la party pvp / 1vs1 pvp cat si la farm ....care in ce conditii e mai bun..si cum :) ? ... am mai intreabat o gramada... jumate zic ca DC..jumate ca arcana set .....chiar nu stiu :( ...pls vreau o parere si de la altii care se mai pricep :( Quote
Spydy Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 ... am mai intreabat o gramada... jumate zic ca DC..jumate ca arcana set .....chiar nu stiu :( ...pls vreau o parere si de la altii care se mai pricep :( Ce iti place tie mai mult :) Quote
Lasher_ro Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 @Lasher Lineage in general nu prea se intelege cu Bit Defender .Singurul server care mi-a mers vreodata cand am avut bit defender a fost serverul meu personal :) .Mie mi-a mers pe toate in afara de DEX, si inca 1-2 care aveau protectie asemanatoare, dar care intre timp au schimbat-o si merge si cu bdef instalat. Doar dex a mai ramas din cate am incercat eu. Quote
kBm Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Dc set sau tallum 100 % din punctul meu de vedere ptr ca tu ai nevoie de cast nu de M attack Quote
InGeLiTzA*LeA Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Mda..aseara am vb cu un Elemental Summoner ...si era imbracat in majestic robe ...am intrebat de ce..si mi-a zis ca e mai bun pt ca nu prinde stun pe el /:) .....nu stiu ce sa mai cred...care e best.. Quote
Animosity Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Mda..aseara am vb cu un Elemental Summoner ...si era imbracat in majestic robe ...am intrebat de ce..si mi-a zis ca e mai bun pt ca nu prinde stun pe el /:) .....nu stiu ce sa mai cred...care e best.. MJ robe ftw Quote
raw^ Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Mda..aseara am vb cu un Elemental Summoner ...si era imbracat in majestic robe ...am intrebat de ce..si mi-a zis ca e mai bun pt ca nu prinde stun pe el /:) .....nu stiu ce sa mai cred...care e best.. Da, e o idee daca vezi cati arcasi sunt aucum pe interlude aproape in fiecare pvp este un arcas. Quote
[k1ll] Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Am o intrebare mai stupida :blink: Cum imi reincarc viata? Quote
Burne Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 ' date='May 7 2008, 14:48' post='2768017']Am o intrebare mai stupida :blink: Cum imi reincarc viata? potiuni de viata hp potions luate din grocery store, uitate ce mai vinde tantica aia acolo si vezi ce fac toate, e foarte folositor Quote
Shade Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Mda..aseara am vb cu un Elemental Summoner ...si era imbracat in majestic robe ...am intrebat de ce..si mi-a zis ca e mai bun pt ca nu prinde stun pe el /:) .....nu stiu ce sa mai cred...care e best.. Diferentele intre robe sunt chiar mici. Multi prefera DC pentru ca e mai ieftin ca arcana si are mai mult +castspd. Asta pentru pvp. Tallum robe e perfect pentru pve. Quote
Guest katik Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Am si io o problema ...Joc pe un sv de pvp pe kamael de ceva timp... dar akum 3 zile tot imi da o eroare.Cica am un program de hack deschis si nu ma lasa sa intru :( :comp1: .Aceas eroare mi-o dadea si akum 5 luni si am folosit comanda : 216.107.250.194 nprotect.lineage2.com , pentru a nu mai da aceasta eroare.Acum iar a inceput sami dea nush ce PLM X(X(X(X( :error: :error: :crybaby: :comp1: Quote
xIcarus Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Nu stiu daca e warez, dar... http://mfyyre.narod.ru/Dezactivare gameguard. Very useful. Daca e warez iau primul warn. Quote
InGeLiTzA*LeA Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Diferentele intre robe sunt chiar mici. Multi prefera DC pentru ca e mai ieftin ca arcana si are mai mult +castspd. Asta pentru pvp. Tallum robe e perfect pentru pve.Uf...de exemplu la un mass pvp ..sau party vs party ..acolo unde am toate buffele (+ pots de acumen ) care m-ar ajuta cel mai mult ? :) ... de obicei..nu prea dau heal mult la matza ..doar hp luat de transfer pain ...dar momentan dau cu duale shdaow..curand voi avea un arc sau duale , deci o sa bat si eu . (tot asa e si la 1vs1 ...acolo doar ca dau heal mai mult la matza...dar in acelasi timp bat si eu ..ma bazez mult pe cubic ...si de azi trebuie sa ma invat cu warrior bane)nu se pune problema banilor..care e mai scump sau mai ieftin ...am deja dc set+4/3/3/3 ...si mi s-a oferit din clan arcana set, dar nu are rost sa primesc daca nu e mai buna, si de asta vreau sa ma interesez inainte :) Quote
Abiku Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Uf...de exemplu la un mass pvp ..sau party vs party ..acolo unde am toate buffele (+ pots de acumen ) care m-ar ajuta cel mai mult ? :) ... de obicei..nu prea dau heal mult la matza ..doar hp luat de transfer pain ...dar momentan dau cu duale shdaow..curand voi avea un arc sau duale , deci o sa bat si eu . (tot asa e si la 1vs1 ...acolo doar ca dau heal mai mult la matza...dar in acelasi timp bat si eu ..ma bazez mult pe cubic ...si de azi trebuie sa ma invat cu warrior bane)nu se pune problema banilor..care e mai scump sau mai ieftin ...am deja dc set+4/3/3/3 ...si mi s-a oferit din clan arcana set, dar nu are rost sa primesc daca nu e mai buna, si de asta vreau sa ma interesez inainte :)Un set care are cel mai mult p def , pentru ca in pvp trebuie sa rezisti mai mult.. , si sa dea si casting speed in caz de iti ataca matza .. dar ma indoiesc pentru ca o poti summona iar very fast si pentru bane spam , oricum cu warlocku stai pe post de buffer nu prea faci nimic in pvp :) Quote
kBm Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Si warlock si ES sunt bufferi in partyuri... doar PS-u se da mare bishop si tank Quote
Thora! Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 nu se pune problema banilor..care e mai scump sau mai ieftin ...am deja dc set+4/3/3/3 ...si mi s-a oferit din clan arcana set, dar nu are rost sa primesc daca nu e mai buna, si de asta vreau sa ma interesez inainte :)Pe un server care a trecut de la necro hordes la archers based, arcana robe devine o optiune. Decrease chances in intrerupt cast si speed sunt la fel. Iar cei +15% cast speed de la DC = 0 daca esti in stun (banuiesc ca nu ai zaken say antharas).In plus poti sa ai mereu la tine MUUULT mai multe beast ss :P Quote
[k1ll] Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Help somebody? :) .. M`am blocat la o misiune ... trebuie sa strang 11 arrowhead`s de la niste orci tunath am mers acolo unde trebuie si nu mi`o picat nici macar una si stau de vreo 20 de min sa cada vreuna Quote
Thora! Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 ' date='May 7 2008, 21:17' post='2768912']Help somebody? :) .. M`am blocat la o misiune ... trebuie sa strang 11 arrowhead`s de la niste orci tunath am mers acolo unde trebuie si nu mi`o picat nici macar una si stau de vreo 20 de min sa cada vreuna Cred ca nu i-ai nimerit pe aia care trebuie. Pentru "Collect Arrowheads" trebuie sa bati Orc Tunath Marksmans Pentru questu' care iti da Sword of Solidarity trebuie sa bati Orc Tunath Warriors. Da' apropos, tu stii ce iti da pentru alea 10 arrowheads? Pe Dex, 4k adena si 8k exp (no SP, ceea ce la lvl mic e chiar de kkt). Daca vrei "misiuni" la levele mici, vezi ca e un topic de WoW, tot pinned. Quote
balaurul312 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Dak e cineva care vrea un server bun de kamael hellbound x200 datimi PM Quote
kBm Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Explicati-mi si mie pls de ce majoritatea serverelor de pe hopzone au Hellbound in fata ? Quote
CryNow Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Cred ca nu i-ai nimerit pe aia care trebuie.Pentru "Collect Arrowheads" trebuie sa bati Orc Tunath MarksmansPentru questu' care iti da Sword of Solidarity trebuie sa bati Orc Tunath Warriors.Da' apropos, tu stii ce iti da pentru alea 10 arrowheads? Pe Dex, 4k adena si 8k exp (no SP, ceea ce la lvl mic e chiar de kkt).Daca vrei "misiuni" la levele mici, vezi ca e un topic de WoW, tot pinned.wb mentor !inge, maj robe don'soara, pt stun + mana regen + casting / arcana e interesant si el defapt altfel zis, daca n-ai acumen pe arma foloseste maje robedaca ai acumen, foloseste major arcanabullet, ms de compliment :tiphat: Quote
xIcarus Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Explicati-mi si mie pls de ce majoritatea serverelor de pe hopzone au Hellbound in fata ?Vrajeli de-ale lor. Quote
balaurul312 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Explicati-mi si mie pls de ce majoritatea serverelor de pe hopzone au Hellbound in fata ? probabil pt. ca sunt hellbound serverele? #-o :crazy: da ele sunt hellbound Quote
xIcarus Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Adica vrajeala. Wow, dex a CAZUT. :blink: Se mai intampla si imposibilul. :) Quote