Makavelli Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Dak cea din poza e pedeapsa pt lansarea unui srv l2, imi asum riscul Serios vorbind, help.htm nu functioneaza pe srv l2off , iar pe l2j se poate patchui sau modifica manual (shterge sau modifica respectivele sintaxe acceptate de srv). Si eu ash merge pe l2j (dak ar fi sa ma joc) datorita implementarilor care se apropie de srvs oficiale , in timp ce kiturile de l2off(c1beta modded evident) sunt cu vreo 2 ani in urma , la ceea ce ofera. On the other hand, l2off ofera stabilitate (lipsa de reboots la fiecare 2 ore sau cand apar erori in db), suport pt nr mare de jucatori, geodata working. Quote
Guest DeathDemon Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Sal'tare every1, io's mai nou pe forumu asta , da' joc lineage de ceva vreme si am zis sa mi dau si io cu parerea pe aci In primul rand am vazut disputa dintre L2J si L2Off. Unora le place L2j pentru faptul k are mai multe chestii apropiate de retail. altii prefera L2Off pt stabilitate. Acum din experienta mea ( destul de vasta as putea adauga cu modestie ) pe L2J nu poti sa joci L2 k lumea pt simplu fapt k se face lag foarte usor, iar la partea de exploiting e cel mai usor de spart. L2j , dupa parerea mea e bun doar pt servere de genu PVP cu high rates. ( GM Shop included ) L2Off ofera un gameplay mult mai de calitate dpdv lag si exploit. Un server care are o tzeava de net decenta si o configuratie buna poate rula fara lag si fara " sa pice" zile intregi in + " duce" destul de multi playeri. Pot da k si exemplu serverul pe care joc io acum ( nu o sa i zic numele sau nu o sa dau link pt k nujt daca am voie - n am citit regulile forumului cu atentie ) care a mers 5 zile si 7 ore fara lag si fara sa pice. E drept k e un server pe care acum joaca destul de putini oameni ( 50 - 65 oameni ) pt k este destul de nou ( 1 luna sau ceva de genu' ) Citisem mai pe la inceputul posturilor cum ca pe L2Off nu poti edita skillurile si alte chestii la fel de usor k pe L2J. Este o parere eronata. Si pe L2Off se poate edita tot. Spun asta deoarece am ajutat la editarea / creearea fisierelor pt serverul de C4 unde joc acum. Geodata acum poate fi editata foarte usor pt serverele de L2off. Multe chestii pot fi facute , dar cele mai importante k 7 signs, subclass , hero system, fishing ... astea nu vor putea fi facute niciodata exact k pe retail. sunt o gramada de servere care au ceva asemanator ... dar nu i k pe retail Parerea mea , daca va permiteti jucati pe oficial . chiar daca e 1 X. Lvl se poate face mult mai repede de cand sunt mobi 2, 3, 4, 5 X HP and exp. Iar daca LinkMania lucreaza acum la un server de L2 si are nevoie de ajutor la item & skill data , send a PM . O sa va ajut bucuros. Si daca vrea care sa intre pe serveru ala de C4 ( serverul e din Canada , e server international , da' deja 75 % sunt romani ) da ti un PM si va povestesc mai multe. Toate cele bune Quote
Shade Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Parerea mea , daca va permiteti jucati pe oficial . chiar daca e 1 X. Lvl se poate face mult mai repede de cand sunt mobi 2, 3, 4, 5 X HP and exp.Cred ca e cel mai bun sfat pe care as putea si eu sa-l dau. Quote
Thora! Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 @Makavelli : incearca sa intrii cateva ore pe serverul pe care ai jucat prin vara, sa vezi schimbarile (in bine) dintr-un an si la ce s-a ajuns.@DeathDemon: dpdv feature, implementari l2off e pe duca (uita-te la dex, i-au facut deja de 40 de zile). Iti trebuie 7-8 profesionisti in C++, inca vreo 7-8 maniaci care sa joace pe retail si sa le povesteasca primilor cum stau lucrurile. Toti cei ~20 trebuie sa aiba timp liber "kklau". Ai echipa asta?@Shade: da, corect, dar traim intr-o lume "neasezata". In Romania, 600.000 lei vechi inseamna de multe ori medicamentele compensate ale bunicii. Unde mai pui ca parintii au facut deja un efort de 300-500k pentru net. Cati isi pot permite?In zonele de vest ale Chinei (~750.000.000 locuitori), un calculator performant costa 80-90 USD, salariul mediu este de 30 USD. Crezi ca vreun parinte va da copilului 2/3 din salariul castigat in mina sa joace L2?Pentru cei carora nu le-a placut imaginea NCS din pagina anterioara si au alte "orientari":http://imageshack.us Quote
Lasher_ro Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Nimeni nu a zis ca in c1modded ( l2off este eronat spus, deoarece singura legatura cu oficialul e ca a fost furat codul acu muuult timp ) NU se pot edita skilluri, DAR este mai greu decat pe l2j ( unde se poate edita si din xml ... mi se pare ca nu tot ce are legatura cu skillul respectiv ). Si cand va aud cu restart din 2 in 2 ore pe l2j imi vine sa ma spanzur. Acum cat timp ati jucat ? Restart la 2 zile ( care se poate seta sa fie automat, cu un anunt inainte - apropo, eu e c1modded nu am vazut decat 1-2 ori sa se anunte ca se da restart ... in rest : pac, jos ... - si cu un timer din minut in minut ) este cel mai bine ... Si este ilegal c1 modded pentru ca este munca NCSOFT, FURATA. Daca sa furi nu este ilegal , atunci bine, este legal sa iti faci server Si la l2j e faza cu multi care lucreaza, altii care alearga pe oficial sa vada cum functioneaza, doar ca de asta se ocupa echipa l2j Formata din multi oameni ( ceea ce este si un avantaj si un dezavantaj ). Quote
Guest Rafaelo123 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 De ce nu pot sa downloadez de pe linkmania jocul........de ce imi apare dupa ce dau download now.....page not found!!!!! vreau si eu sa imi spuna cineva ce sa fac plzzzzz Quote
Guest DeathDemon Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Nimeni nu a zis ca in c1modded ( l2off este eronat spus, deoarece singura legatura cu oficialul e ca a fost furat codul acu muuult timp ) NU se pot edita skilluri, DAR este mai greu decat pe l2j ( unde se poate edita si din xml ... mi se pare ca nu tot ce are legatura cu skillul respectiv ). Paste direct din skilldata.txt skill_begin skill_name = [s_power_strike11] /* [?? ?????] */ skill_id = 3 level = 1 operate_type = A1 magic_level = 3 effect = {{i_p_attack_over_hit;25}} operate_cond = {{equip_weapon;{dual;sword;blunt}}} is_magic = 0 mp_consume2 = 10 cast_range = 50 effective_range = 200 skill_hit_time = 1.08 skill_cool_time = 0.72 skill_hit_cancel_time = 0.5 reuse_delay = 13 attribute = attr_none effect_point = -52 target_type = enemy affect_scope = single next_action = attack skill_end Nu-i greu deloc , trebuie sa cunosti sintaxele La fel cu Itemdata , Npc ... Quote
Guest DeathDemon Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 pacat k nu pot sa dau edit mai mult de 2 X la acelasi post >.< in fine , un mic screen din joc -> power leveling http://img224.imageshack.us/my.php?image=shot000204ue.jpg Quote
Thora! Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 -> power leveling Power insane ... no chance 4 anthy http://img221.imageshack.us/my.php?image=anthy9ow.jpg Quote
Guest DeathDemon Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 nice pic da' vezi k are dropu vechi, in C4 pica numa bunatati . check www.l2wh.com Quote
Thora! Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Stiu, screenul e vechi, de fapt vroiam sa ii arat lui Lasher ca TKu' e negru'n ceru gurii de la lvl. 0 Si se pare ca nici dropul dupa l2wh nu e tocmai cel dupa retail. Quote
Guest DeathDemon Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 da, dar cred k e cel mai apropiat la ora actuala Quote
Shade Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Dropul de pe l2wh e facut dupa retail din cate stiam... cei care joaca acolo downloadeaza un sniffer care le inregistreaza ce drops au avut si unde. Mi se pare cam fool-proof. http://img236.imageshack.us/img236/4490/shot004263ph.jpg <- sper ca n-am mai pus-o Quote
Guest st-bogdan Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 La cutitari poti sa "cresti" sansa de a intra speciala (blows) cu dye-uri? adica influenteaza statusurile sansa? ca as vrea un cutitar pentru un kill rapid (deci numa speciale) care ar fi mai bun (cu dye pe el).si la cutitari cat de important e str? ca din cate am vazut se bazeaza pe atac speed (mai multe lovituri creste sansa de criticala ) deci aici e dex si ca la orice fighter cat mai multa viata deci con. De asta is curios sa vad care din cei 3 ar fi mai bun si ce dye sa pun.PS: eu am inceput un elf da parca humanu are de unde sa scada la stats Quote
Thora! Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 La cutitari poti sa "cresti" sansa de a intra speciala (blows) cu dye-uri? adica influenteaza statusurile sansa? ca as vrea un cutitar pentru un kill rapid (deci numa speciale) care ar fi mai bun (cu dye pe el).si la cutitari cat de important e str? ca din cate am vazut se bazeaza pe atac speed (mai multe lovituri creste sansa de criticala ) deci aici e dex si ca la orice fighter cat mai multa viata deci con. De asta is curios sa vad care din cei 3 ar fi mai bun si ce dye sa pun.PS: eu am inceput un elf da parca humanu are de unde sa scada la stats 2. Dexterity (DEX) DEX is the value that represents how nimble and precise are the body movements of the character. This value has an effect in the following ways. Attack speed: Ordinary attacks and casting speed of physical skills increase as the DEX value increases. Accuracy: Accuracy increases as the DEX value increases. Evasion: Evasive ability increases as the DEX value increases. Critical probability: As a rule, this changes depending on what weapon is being used but the critical probability also increases with the size of the DEX value. Because critical probability also has an effect on the probability of success of hitting vital areas when using skills such as Mortal Blow, the probability of success of skills of this type increase as the DEX value increases. Shield defense success rate: The shield defense success rate increases as the DEX value increases. Movement speed: Movement speed increases as the DEX value increases.Pentru ce vrei tu +5DEX -5CONSi daca vrei sa umbli la dex si str trebuie neaparat sa scazi con... nu le poti avea pe toate.Iar pentru un cutitar, in PvP nu vad cu cel il ajuta cateva zeci de unitati de HP in plus. Quote
Guest DeathDemon Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 100 % de acord cu Thora DEX +5 la cutar fara indoiala, dar pe C4 ... pui dejaba k tot nu intra skillurile k pe C3 Pt alte info despre base status : http://www.lineage2.com/Knowledge/enhancements.html Quote
Shade Posted May 5, 2006 Posted May 5, 2006 Am vazut un test pe oficial despre cat de mult ridica DEX probabilitatea de a lovi cu specialele... rezultatele: mai deloc. Ce-i drept, era c3.Pentru pvp, +4 dex -4 str si +4 con -4 str. Pentru pve, +4 dex -4 con si +4 str -4 con. In pvp o sa te bazezi pe dmg la speciale mai mult decat dmg-ul loviturilor normale, iar +4 con face diferenta, mai ales cu cp.(o sa-ti ramana un slot pentru symbol, poti sa pui inca un +1 la str/dex/con, dar eu as alege un +4 men -4 int sau wit pentru mai mult mdef si mana)edit: astea-s petru TH, la AW/PW e cam acelasi lucru numai ca pui +wit in loc de +men. Quote
Guest DeathDemon Posted May 5, 2006 Posted May 5, 2006 am avut in AW pe C4 ( private server ) si am mers pe +4 STR + 5 DEX -9 CON. Cristal dagger - critical dmg. Am fost destul de multumit , dar la lvl 68 am renuntzat si mi am facut HE Quote
Guest Blaidy Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Imi poate da si mie cineva p.m cu id-ul lui de mess ? ca vreau sa aflu cate ceva despre joc Quote
D3MENTU Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 am avut in AW pe C4 ( private server ) si am mers pe +4 STR + 5 DEX -9 CON.Cristal dagger - critical dmg. Am fost destul de multumit , dar la lvl 68 am renuntzat si mi am facut HE Hmm aw-ul are si asa hp mic nu vreau sa-mi imaginez cum e cu -9 con...dupa mine pt fighter cel mai bine ar fi sa bagi numai la dex mai ales cu arcasu Quote
Shade Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Cristal dagger - critical dmg. Tind sa prefer dark screamer cu focus, mai ales pe AW care si-asa n-are sansa mare de crit.dupa mine pt fighter cel mai bine ar fi sa bagi numai la dex mai ales cu arcasuFighter mai e si tank sau warrior, si la aia nu e dex pe primul loc. Oricum ai loc sa bagi si la alte stats, nu numai la dex. Quote
Guest DeathDemon Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 pfff , am uitat sa precizez k tot timpul aveam suport de profet lvl 64 ( b body & soul lvl 5 ) bd si sws lvl 58 chiar mergea bine cutitaru in conditiile astea Quote