raw^ Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Avadon nu e top B.Iar daca se referea la arma, cel mai profitabil zic eu ar fi sa iei 2x delusion, le faci sls apoi le unesti.la arma ma refeream, mersi - macar la farmat AA ma pricep :) Quote
kBm Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Hmm nu stiu cat e de profitabil avand in vedere ca iti cere 500 sop sau ceva de genu sa le unesti Quote
CryNow Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Hmm nu stiu cat e de profitabil avand in vedere ca iti cere 500 sop sau ceva de genu sa le unestiprofitabil este faptul ca le poti farma singur Quote
raw^ Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Hmm nu stiu cat e de profitabil avand in vedere ca iti cere 500 sop sau ceva de genu sa le unesti :-j ce sunt alea 500 ? 2 zile acolo... :P Quote
raw^ Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 cu 500 sop imi iau ds focus +5. Oo asta mult pare pentru tine ds+5? Quote
xIcarus Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Nu chiar mult, dar totusi 20kk sa combin 2 sabii mi se pare aiurea. Sabii de b-grade. Quote
raw^ Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Nu chiar mult, dar totusi 20kk sa combin 2 sabii mi se pare aiurea. Sabii de b-grade. e best B. si sabiile le iei 7kk de la shop si le faci upgrade la mammon, asta daca poti farma 4,4kk AA ^^ si 500 sop... aia e deja partea cea ma usoara:) LE: sau daca ai priten spoiler il iei cu tine in cata si faci si AA si SOP :D Quote
xIcarus Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Am spoiler si eu. Oricum mie mi s-a acrit de dex iar. Probabil din cauza ca nu merita un low rate si ca astept paradise. Plus ca incep sa apara buguri, iar stafful vad ca nu zice nimic. I-am trimis pm lui shade, am postat si aici, niciun raspuns. Chestia aia la fishing nu mai apare, insa blow land rate same thing.In fine. Spuneti-mi un solo place pt aw lvl 52. Btw am doar un ds focus si vreau un loc de xp, ca de farm tampesc. Quote
raw^ Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Am spoiler si eu. Oricum mie mi s-a acrit de dex iar. Probabil din cauza ca nu merita un low rate si ca astept paradise. Plus ca incep sa apara buguri, iar stafful vad ca nu zice nimic. I-am trimis pm lui shade, am postat si aici, niciun raspuns. Chestia aia la fishing nu mai apare, insa blow land rate same thing.In fine. Spuneti-mi un solo place pt aw lvl 52. Btw am doar un ds focus si vreau un loc de xp, ca de farm tampesc.incearca in ev la elder treants e cel mai imba loc de exp la lvlu asta :D Quote
xIcarus Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Sper ca vorbesti serios. :D I'll go check.Pardoon, nu am de unde sa iau buffe... Interzicerea dual box in weekend = bad idea. Poate hai, in timpul siege-urilor. In noaptea asta de exemplu care ar fi problema? Stau aia in castel si isi hranesc orgoliile? Quote
Korekt Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 inca un siege la care The friendly clans of evictims fail ..:P Quote
kBm Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Inca un siege la care clanul evictims au aratat cu adevarat cine sunt(chiar propriei aliante) Quote
InGeLiTzA*LeA Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Inca un siege la care clanul evictims au aratat cu adevarat cine sunt(chiar propriei aliante)Fii serios /:) ...adica ne ducem cu alianta.. (vorba vine..pe ally se cerea party de FARM , specificau, lfp no siege...baietii aveau partyuri la farm si noi ne duceam la siege ) ...si ei care nici macar 1 party de cov nu au in ally ala sau un powa vor un castel, cand noi incercam sa castam cu 2 clanlideri ...si stiau bine ca nu puteau sa'l apere, si la nesimtire..cand a iesit shea din castat si mai era bisnitza...au dat dom'le ei in el ca sa intrerupa castu SA IA EI CASTEL CA IL SI MERITA LA 15 OAMENI ON PE CARE II AU ...hai sa fim seriosi /:) Quote
andix3x Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Mi se pare mie sau evicti(m)s seamana cu ET ??Chiar nu inteleg de ce se razboiesc :) . @Raw Ghici cine au venit p Dex ?? REST Quote
raw^ Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 ma intreb oare ce au facut ai mei la aden :( ca n-am putut intra.@andix4x i-am vazut, nu rezista mult ^^ Quote
CryNow Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 ma intreb oare ce au facut ai mei la aden :( ca n-am putut intra.ek are aden, tragic, trist w/e Quote
InGeLiTzA*LeA Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Logic...a fost inselatorie pe fatza de catre WF/ET :) ...adica toate siegeurile sunt la ora 8 ...oameni termina la 10 treba si numai cel de la gludio e la 9 dom'le ca sa poata venii ET SA II AJUTE SA IA CASTELUL pana la 11 in caz ca il pierd....si asa s-a si intamplat !!!!!! ....am castat cu bisnitza pe la ora 9:30 ..ne-a dat afara pe toti ...si apoi..mai intra daca poti , pt ca ET era TOT acolo ....daca era doar WF , treceam de ei ca ne ajutau multi, dar cu et.... INSELATORIE PE FATZA ;) ..ora asta CLAR e pusa de un GM ..in avantajul CLAR al WF/ET EK au luat adenu pana la 10 si dupa i-a durut la basca ...au venit ca baietii la gludio ... pai ce naiba de siegeuri mai sunt astea .... Quote
Burne Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 in scurt timp wf pleaca din gludio .... isi iau giranu sau poate chiar adenul ......... sunt multi si organizati foarte bine, eram in disciples in 5 minute a fost tot wful la intrare, aproape toti au venit deodata, peorma EK ... s-au strans vreo 2 party in 5 minutema gandesc sa intru la ei Quote
kBm Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Nu merita sa ne contrazicem pe tema asta..oricum urat din partea voastra Quote
CryNow Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Logic...a fost inselatorie pe fatza de catre WF/ET :) ...adica toate siegeurile sunt la ora 8 ...oameni termina la 10 treba si numai cel de la gludio e la 9 dom'le ca sa poata venii ET SA II AJUTE SA IA CASTELUL pana la 11 in caz ca il pierd....si asa s-a si intamplat !!!!!! ....am castat cu bisnitza pe la ora 9:30 ..ne-a dat afara pe toti ...si apoi..mai intra daca poti , pt ca ET era TOT acolo ....daca era doar WF , treceam de ei ca ne ajutau multi, dar cu et.... INSELATORIE PE FATZA ;) ..ora asta CLAR e pusa de un GM ..in avantajul CLAR al WF/ET EK au luat adenu pana la 10 si dupa i-a durut la basca ...au venit ca baietii la gludio ... pai ce naiba de siegeuri mai sunt astea ....ce clan detine bistnita ???si inge sti cum e pe orice server, clanul[ally] care predomina face legea, desi e trist ca e ET, asta eo intrebare, WF acum e ca ET pe langa vsAll pe C4 ? :rofl1:, totusi sa nu uitam ce pupincuristi au fost pe c4 Quote
o_duda Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Logic...a fost inselatorie pe fatza de catre WF/ET :) ...adica toate siegeurile sunt la ora 8 ...oameni termina la 10 treba si numai cel de la gludio e la 9 dom'le ca sa poata venii ET SA II AJUTE SA IA CASTELUL pana la 11 in caz ca il pierd....si asa s-a si intamplat !!!!!! ....am castat cu bisnitza pe la ora 9:30 ..ne-a dat afara pe toti ...si apoi..mai intra daca poti , pt ca ET era TOT acolo ....daca era doar WF , treceam de ei ca ne ajutau multi, dar cu et.... INSELATORIE PE FATZA ;) ..ora asta CLAR e pusa de un GM ..in avantajul CLAR al WF/ET EK au luat adenu pana la 10 si dupa i-a durut la basca ...au venit ca baietii la gludio ... pai ce naiba de siegeuri mai sunt astea .... esti prea tare o intrebare, WF acum e ca ET pe langa vsAll pe C4 ? :rofl1:, totusi sa nu uitam ce pupincuristi au fost pe c4 da, si celelate 5315 de aliante si clanuri care s-au aliat impotriva ET-ului pe IL, sunt toti niste pupincuristi. pai atunci tot serverul e pupincurist, nu? nu, e doar proastia celor ce gandesc ca tine. Quote
raw^ Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 esti prea tare da, si celelate 5315 de aliante si clanuri care s-au aliat impotriva ET-ului pe IL, sunt toti niste pupincuristi. pai atunci tot serverul e pupincurist, nu? nu, e doar proastia celor ce gandesc ca tine. Daca luptam toti pentru aceasi cauza de ce sa ne omoram si intre noi ? lasand aliante emo si tot felu la o parte, ce misto a fost la event azi :> Quote