andix3x Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 http://imageshack.us http://g.imageshack.us/g.php?h=360&i=shot00160ru8.jpg Ce bug dragut . Icarus ...de asta ai ajuns tu la 52 cu ng pe tine ?? Quote
InGeLiTzA*LeA Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Ce arma de mental shield ? vreau sa imi iau si eu una pt oly :>:> Quote
xIcarus Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Ce bug dragut . Icarus ...de asta ai ajuns tu la 52 cu ng pe tine ?? DA. Ce idiot eram doamne. De fapt trebuia sa zica sa te intorci la 40. Uhm... Parerea mea sau dex o ia pe aratura? Descopar din ce in ce mai multe buguri. Shade, ceva vesti, spune ceva. Ti-am trimis bugul ala cu fishing, s-a rezolvat? Acum cand dau deadly blow imi da sunetul ala de critical dar de fapt nu functionase, nu daduse damage. Si inca ceva. Sunetul ala contine 2 efecte in loc de 1. Critical hit si blinding blow hit (sau critical blow hit daca stii cum se aude normal). Trebuie sa se auda doar un critical hit, mie imi vuie urechile cand dau un blow si functioneaza. Se aude foarte saturat, de parca a crapat pamantul in doua. @Ingelitza: sprite's staff - mental shield. Nice oly. :D Quote
CryNow Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Ce arma de mental shield ? vreau sa imi iau si eu una pt oly :>:> n-ai sanse la oly stai calma :right: pt menta sheild era hell knife parca Quote
Th3ogrim Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Il sustin pe Cry ....dar daca vrei iti vand eu un cutit cu mental shield :) Quote
xIcarus Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Daca esti soultaker, e naspa... Foarte multi se caftesc pt clasa aia. As vrea sa vad DEX ct1, cand necro o sa preia rolul de mop constant daca nu ii merge vreun curse important. Quote
InGeLiTzA*LeA Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Il sustin pe Cry ....dar daca vrei iti vand eu un cutit cu mental shield :) Cat ceri pe el ? :) Hai mai ca nu e chiar asa urat la oly :P ...facem multi din clan (90%suntem nobless din clan ... destule puncte huh ? :> ) ne mai donam ..ne mai pierdem si cu altii..mai castigam ...ieri am batut vre'o 2-3 care nu erau din clan ...si mi-am luat'o de la 3-4 cam ....de 2 ori m-a batut una ca i-a prins silence de 2 ori :| cum sa nu innebunesti ... de asta vreau mental shield ... Si la oly nu ma duc neaparat pt hero ...doar ca imi place, e un pvp mai organizat..si asa mai invat si eu :) ...si in plus nobless passurile alea suna tentant ...pot lua ceva enchanturi "pe gratis" ..doar ca ma bat ...am deja 200 chestii Quote
xIcarus Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Ma rog, eu am fost putin dezamagit pe dex cand am vazut oly. Atunci cand ne-am 'intalnit' in arena era primul meci la care m-am uitat. Apoi am trecut sa vad cate un pvp. Era un idiot sk, parca din clanul tau, avea robe pe el (nu ca ar fi rau vs mage). Era in arena cu un necro tot din clanul lui, necro-ul s-a dezbracat si ala incerca sa il omoare. Necro-ul avea augment, sansa sa pietrifice cand esti atacat. I-a prins sk-ului 3 pietrificari doamne. Era un DA cu un tyrant in arena. DA-ul si-a scos arcul, iar tyrantul a fugit, i-a masacrat pantera. Bai deci dup-aia DA-ul in loc sa isi scoata sabia si scutul, dadea cu arcu in tyrantul care il grinduia. La un moment dat scoate scutul. Prinde stun. Se intoarce cu spatele la tyrant. Summoneaza pantera doamne... In timpul stunului pantera? ... Multi nabi frate... Cel mai tare, warlock sau overlord/wc. Ieri un overlord vs warcryer. Overlordu i-a prins seal of silence si tot el a murit. :D Quote
CryNow Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Cel mai tare, warlock sau overlord/wc. Ieri un overlord vs warcryer. Overlordu i-a prins seal of silence si tot el a murit. :Ddaca wc avea arcana mace e destul de probabil :right: skill de blunt alea alea :P inge ce faci tu e caca maca, te joci de-a oly, dar mai mult de tokenuri sau cum s-or numi alea pt nolbless teleport nu o sa obtii :P no offenceapropo a plecat MagicR de pe dex ??? cui au dat itemele ? cum e fara ei ? Quote
kBm Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 eh...bullet nu stiu de ce ai dreptate .Chiar e Kawasaki Ninja.La motoare sunt un 0 / dar imi place ninja-u :X Quote
xIcarus Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 daca wc avea arcana mace e destul de probabil :right: skill de blunt alea alea :P inge ce faci tu e caca maca, te joci de-a oly, dar mai mult de tokenuri sau cum s-or numi alea pt nolbless teleport nu o sa obtii :P no offenceapropo a plecat MagicR de pe dex ??? cui au dat itemele ? cum e fara ei ?MA set + AM amandoi. Iteme? Vreau si eu. xD M-am saturat de pescuit. Quote
andix3x Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Request Serial - 2825 serials left - 4 Dex Ia sa imy fac si eu unul , nu se stie niciodata cand ma plictisesc de 7x si am chef sa vin p dex :P Imi dati si mie vreo 10kk , nu ?? Quote
[k1ll] Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Mi`am facut cont da cand intru in joc cica nu`i bun P.S. care updater trebuie sa`l iau de pe site`u lor? ca is 2 .. Quote
xIcarus Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Ala interlude, adica primul.Si vezi ca sunt 3. :blink: Sper ca ai interlude instalat si nu c4. Quote
raw^ Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Ia sa imy fac si eu unul , nu se stie niciodata cand ma plictisesc de 7x si am chef sa vin p dex :P Imi dati si mie vreo 10kk , nu ?? cum sa nu iti dau si mai mult, ca esti linkmaniac. :) top B ieftin care ar fi ? Quote
Spydy Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 cum sa nu iti dau si mai mult, ca esti linkmaniac. :) top B ieftin care ar fi ? Avadon :) Quote
[k1ll] Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 The Chaotic Throne am luat (ala ii c4 cumva?)LE:Mda amuh downloadez interlude`u <_<LLE:andix3x la denumirea arhivei scria c4 Quote
andix3x Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 cum sa nu iti dau si mai mult, ca esti linkmaniac. :) THXXX .Deci , gm`ul tocmai a dat un anunt cum ca nu are destui bani pentru a intretine serverul . Poate ca va mai rezista o luna , doua ... dar nu mai mult ..Asa ca am doua alternative ...dex sau la2crazy , as merge pe dex fiindca sunt satul de greci si rusi , poate ca in vreo 2 saptamani o sa vedeti vreun noob prin gludio cu numele de Andix3 ...That's me :) .@Kill Nu . Ala e kamael daca nu ma insel :) Quote
[k1ll] Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 pai am luat primu patch si l`am pus in folderu cu joc si i`am dat update`u si knd sa intre in joc imi dadea ceva eroare asa ca am luat al 2`lea patch si ala mi`o mers numa k nu puteam sa intru in cont Acuma downloadez iar interlude`u Quote
andix3x Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Fa si tu screen`uri si posteaza aici cu erorile care le ei . Quote
Shade Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Avadon :)Avadon nu e top B.Iar daca se referea la arma, cel mai profitabil zic eu ar fi sa iei 2x delusion, le faci sls apoi le unesti. Quote