Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Am downloadata si eu jocul ^_^ .. numa intai tre sa astept sa se faca update`u :( .. si vad ca la total progress nu se incarca nimic :|

LE:ii vreo importanta daca ii The Chaotic Chronicle sau Hellbound ? :| ca eu am luat The Chaotic Chronicle :|. De la ei de pe site mi se bloca download`u la 52.6% si am luat jocu de pe un torrent :|

Posted

Accounts: over 850.000

Most Online: 8749

Most UpTime: dunno ~ 2weeks !

Yea ..sure ...Cand o sa aiba Dexul peste 850.000 de accounturi eu o sa am 100.000 dintre ele :P .

@Kill Bine ai facut :) . Nu sunt server de hellbound deschise ...

Posted

Yea ..sure ...Cand o sa aiba Dexul peste 850.000 de accounturi eu o sa am 100.000 dintre ele :P .

nu inteleg cu ce te deranjeaza ca scrie 850.000 acolo ?

pana si eu am 2 conturi cunosc pe cineva cu 4 #-o

si fa calculul la cati playeri activi+ cei care s-au lasat ....... aproximativ acolo ajungi

Posted

nu inteleg cu ce te deranjeaza ca scrie 850.000 acolo ?

pana si eu am 2 conturi cunosc pe cineva cu 4 #-o

si fa calculul la cati playeri activi+ cei care s-au lasat ....... aproximativ acolo ajungi

ji eu tot 4 ^_^

Posted

Sa ziceam ca fiecare ppl de pe dex are 10 conturi..ceea ce e absurd dar asta e ....9000 x10 = 90.000

Sa nu imi spui ca s-au lasat 700.000 de ppl .... Hay sa fim seriosi ...Daca scria 500.000 poate ca intelegeam ..dar 850 .000...

i Think they lie a bit :liar: ;) .

Posted

Sa ziceam ca fiecare ppl de pe dex are 10 conturi..ceea ce e absurd dar asta e ....9000 x10 = 90.000

Sa nu imi spui ca s-au lasat 700.000 de ppl .... Hay sa fim seriosi ...Daca scria 500.000 poate ca intelegeam ..dar 850 .000...

i Think they lie a bit :liar: ;) .

1. 9000 aia sunt online la momentu ala. dar cati sunt plecati la baie. lea picat netu sau is afara la bere multi altii poate chiar dublu decat sunt online.

2. ce *** te intereseaza pe tine cate conturi are si cate nu ? :blink:

LE: nu iti convine nu juca, pa!

Posted

Pff nici nu pot sa`mi fac cont ... tre sa astept dupa serialu` ala :|

P.S. Chair trebuie sa astept o zi cum zice acolo sau poate ii disponibil unul mai tarziu?:)

P.P.S. Ce se mai aude?! se mai face server de l2 pe linkmania? :P

Posted

Culmea nici acuma nu pot sa`mi fac cont ca nu am serial :|

P.S. faza cu serialu` ala ii adevarata sau ii doar fake?(ma refer la faptu` ca daca nu scrii serialu` dat de ei la inregistrare iti baneaza ip`u)

LE: pe serveru oficial trebuie sa platesc? :|

EDIT: si odata la cat timp se "actualizeaza" serialele alea? :|

Posted

' date='May 1 2008, 10:57' post='2754062']

LE: pe serveru oficial trebuie sa platesc? :|

15 euro pe luna

shade da-le warn ca-s offtopic ^_^ :>

acum 2 saptamani erau vreo 6000 seriale pe dex :P

Posted

hmm... magnus > feline > alien thing.

Convinge-ma. Ce skille are fiecare, ca la stats sunt similari.

P.Def. +50%, M.Def. +50%, Accuracy +6, Speed +30, Atk. Spd. +30%,

HP restored from heals -80%

With Fist or any kind of Blunt: Critical Damage +100%

With Polearm or any kind of Sword: Critical +100

With any other weapon only speed is raised. Pacat... Ar fi fost tare cu un arc in mana.

@Kill Bine ai facut :) . Nu sunt server de hellbound deschise ...

Pai pana si eu am 3, si stii cum joc pe dex... Mai rar.

Imi pare bine ca dupa o sapt nu v-ati pierdut din umor/sictir. :D

Posted

O sa faca linkmania server de l2 cand o sa imi iau io McLaren(cat de curand)

Offtopic :o sa se faca server p linkmania cand o sa am eu masinuta asta .... tot de la suzukiasta

ON : Ce face Necromancy ??

Si ceva care cred ca ar interesa p unii . Jucand pe HG am dat de un clan de italieni , toate bune si frumoase pana au aflat ca noi suntem romani .....Acum avem un war tare frumos :beer: . 3 clanuri care joaca acolo de 3 luni ..A + impotriva unui clan care are abia B si joaca de 3 saptamani ....So... Italieni urasc romanii ...can someone believe this ??

Posted

Offtopic :o sa se faca server p linkmania cand o sa am eu masinuta asta .... tot de la suzukiasta

ON : Ce face Necromancy ??

Si ceva care cred ca ar interesa p unii . Jucand pe HG am dat de un clan de italieni , toate bune si frumoase pana au aflat ca noi suntem romani .....Acum avem un war tare frumos :beer: . 3 clanuri care joaca acolo de 3 luni ..A + impotriva unui clan care are abia B si joaca de 3 saptamani ....So... Italieni urasc romanii ...can someone believe this ??

Necromancy iti da unholy (dark) resistance si +matk. Matk+3%! :D

Cam cat e un pt mask pe dex? Da, stiu ca il pot lua de la priest of dawn la valoarea de exact 2.475.000a, dar eu tin minte ca vindeau niste idioti cu 5kk.