Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Paste fericit ! :D Hristos a Inviat!!

ps: ce mai e pe dex ? ....au fost ceva siege ? ce schimbari s-au mai facut .... deja mi s-a facut dor :)) abia astept sa ajung sa intru si eu :x

adevarat c-a inviat :D

nimic nou pe dex, EmoTernity sux .

Posted

siegeurile sunt din 2 in 2 sapt ingelitza :) esti dornica de pivipi ?:D

Saptamana trecuta a fost picat serverul duminica ...cand trebuia sa fie marele siege Rune :angry1: ...si luni cand s-a deschis serverul era siege...am mers sa luam rune..si il luam :) ...dar un GM ne-a zis ca se amana siegeurile si vor fi toate de duminica weekendul asta :) ..

astazi ajung si eu acasa ...in sfarsit :D ...ne vedem pe server , care ai chef de un pvp :> :>

Posted

Saptamana trecuta a fost picat serverul duminica ...cand trebuia sa fie marele siege Rune :angry1: ...si luni cand s-a deschis serverul era siege...am mers sa luam rune..si il luam :) ...dar un GM ne-a zis ca se amana siegeurile si vor fi toate de duminica weekendul asta :) ..

astazi ajung si eu acasa ...in sfarsit :D ...ne vedem pe server , care ai chef de un pvp :> :>

:-j pivipi cu es-u

Posted

pvp es vs warlock ...eu as merge p warlock :)) .....Nu am jucat cu es.....Dar tot cred ca humanu` e cel mai tare dintre summoneri :)

hmm... magnus > feline > alien thing.

Posted

Nobless Tiara ON :wub: ...in sfarsit :D

Am picat de ras aseara la un dovleac...unu de ala de 6 pollen cu totu ...a dat 1ewd, 2 ead, 1 eac =))

Acum ma pregatesc pt unul de 50 >:) ..sper sa am noroc....cineva din clan lua doar un kkt de cry 10 :crybaby:

Posted

vreun srv de 10 15x deschis recent stie cineva?

l2max

Nobless Tiara ON :wub: ...in sfarsit :D

Am picat de ras aseara la un dovleac...unu de ala de 6 pollen cu totu ...a dat 1ewd, 2 ead, 1 eac =))

Acum ma pregatesc pt unul de 50 >:) ..sper sa am noroc....cineva din clan lua doar un kkt de cry 10 :crybaby:

GG :wub:

Posted

You tell me that i am nab ?? [sarcasm]yeeeee thhxxxxx ..your mt best friend .... nobody tell me that i am noob .. i'm so happy :pottytrain2: :pottytrain2: [/sarcasm ]

Am inteles ideea ....Dar ma asteptam sa zici ceva de genul es>warlock > de summoner ....

Posted

Am inteles ideea ....Dar ma asteptam sa zici ceva de genul es>warlock > de summoner ....

Avea rost ? :))

ps: cam cat e spiritual eye + acumen ?:

Posted

:|

atk spd afaik

P.Def. +50%, M.Def. +50%, Accuracy +6, Speed +30, Atk. Spd. +30%,

HP restored from heals -80%

With Fist or any kind of Blunt: Critical Damage +100%

With Polearm or any kind of Sword: Critical +100

Posted

GG Burne xD

P.Def. +50%, M.Def. +50%, Accuracy +6, Speed +30, Atk. Spd. +30%,

HP restored from heals -80%

With Fist or any kind of Blunt: Critical Damage +100%

With Polearm or any kind of Sword: Critical +100

That's a joke ? Wtf ?? Ms oricum :) .

Posted

pupa tata mandru wk mai am :D , inca putin si gata si 3rd quest

http://img99.imageshack.us/my.php?image=topwkez2.jpg

woww :D ..supeer....fii atent ca te prind din urma ;;) ...am crescut 1 lvl intr'o zi ...74-75 ...deci in vre'o sapt ma astept sa fac 3'rd :)) ...adica deja ma apuc de el :wub: