CryNow Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 icarus cum scap frate de pk ? nu de karma, de PK [ am 19 :-/ ] Quote
CryNow Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Pk quest ??pe gold ... i wish that :/ o fi pe undeva ascuns .. daca exista Quote
Aenon Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 pe gold ... i wish that :/ o fi pe undeva ascuns .. daca exista nu e chestia cu sin eater ?O_O *checks* - Repent Your Sins Repeatable Solo Black Judge Interlude Decreases PK counter random from 1 to 10. Black Judge Giran > Hardins Academy , e undeva cocotzata pe un bolovan arata ca GK'ul de la dark elfi. Quote
iarba Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 ce dye sa pun pe un hawkeye pt pvp ?? ( am set maj si draconic focus )momentan am +4str - 4con...maj light +6 e mai bun ca draconic set +3 ?thx :) Quote
kBm Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Mi se pare o porcarie sa pui dex pe hawkeye... io in locu tau as mai adauga 1 STR la cele 4 Quote
CryNow Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Mi se pare o porcarie sa pui dex pe hawkeye... io in locu tau as mai adauga 1 STR la cele 4+5str - 5 con asta e tot ce trebe pt he, cum zicea si bullet, dex'u de baza al he'ului e mic, iar acel+4 ar fi nesemnificativ Quote
andix3x Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 @iarba Daca ai full epice ....poti sa iti pui draconic ...are un bonus mai bun ... daca nu ai te-as sfatui sa ramai la majestic maj +6 < draconic +3 Ca dye..si eu te-as sfatui ....+ 5 str - con Dex ar merge , dar nu pentru crit attack , ci pentru speed / evasion . Dar cel mai bine , stai la + 5 str - 5 con .Daca reusesti sa faci si draconic set + 6 , ai sanse mair sa omori tot ce misca :beer: . ( cu exceptia lui hcdeathroll ) Quote
raw^ Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 @iarba Daca ai full epice ....poti sa iti pui draconic ...are un bonus mai bun ... daca nu ai te-as sfatui sa ramai la majestic maj +6 < draconic +3 Ca dye..si eu te-as sfatui ....+ 5 str - con Dex ar merge , dar nu pentru crit attack , ci pentru speed / evasion . Dar cel mai bine , stai la + 5 str - 5 con .Daca reusesti sa faci si draconic set + 6 , ai sanse mair sa omori tot ce misca :beer: . ( cu exceptia lui hcdeathroll )lingusitorule :-j parerea mea daca ai bani sa iti faci maj +6... mai bine pui draconic :P+str-con pe haukay Quote
andix3x Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 http://h3llknight.blogspot.com/2008/03/o-z...ui-emo-kid.html O zi din viata lui KalEL fara lineage 2 ( ce mass-uri primesc ) Quote
raw^ Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 http://h3llknight.blogspot.com/2008/03/o-z...ui-emo-kid.html O zi din viata lui KalEL fara lineage 2 ( ce mass-uri primesc ) lol. nu cred ca chiar el o scris aia ... 0o Quote
CryNow Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 lol. nu cred ca chiar el o scris aia ... 0o :lol: u lil' silly fella :beer: ^_^ ala care a scris a scris super fain, acu ma intreb daca le zice din propria experienta sau le-a inventat[ceea ce ia reusit] si kalel ... de ce tocmai el ? ca e printre cei mai meji de pe dex? hmmm suferind la faza asta andi mare lingusitor esti ma bullet imi zici si mie o bara buna de pvp pt he pls ;) ? [ c4 style, adica pe o linie ] Quote
raw^ Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 damn carcalac ala e dobi ><, am fost la kernon - " tu nu faci intelegi ca nu faci questu " C.Manelarul Hitlerz0r wannabe Quote
CryNow Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 damn carcalac ala e dobi ><, am fost la kernon - " tu nu faci intelegi ca nu faci questu " C.Manelarul Hitlerz0r wannabe lasa-l wai sa sufere, cat mai poate ... ca doar n-or fi forever et nr 1 :-j Quote
raw^ Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 lasa-l wai sa sufere, cat mai poate ... ca doar n-or fi forever et nr 1 :-jNui nimic, fac eu 79, si fac eu nobless :beer: Quote
iarba Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 @iarba Daca ai full epice ....poti sa iti pui draconic ...are un bonus mai bun ... daca nu ai te-as sfatui sa ramai la majestic maj +6 < draconic +3 Ca dye..si eu te-as sfatui ....+ 5 str - con Dex ar merge , dar nu pentru crit attack , ci pentru speed / evasion . Dar cel mai bine , stai la + 5 str - 5 con .Daca reusesti sa faci si draconic set + 6 , ai sanse mair sa omori tot ce misca :beer: . ( cu exceptia lui hcdeathroll ) thx :) am lasat doar +5 str -con .. apropo are careva vreun cp reloader ( am auzit ca e un program pt asa ceva ) plz un pm cu link ( sa mearga pe dex /wrath ) am cautat pe google dar.. un paste fericit la toti :) :tiphat: Quote
andix3x Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 @crynow Yap ...Any problem ... Am dat un exemplu ...Oricum ... filmuletul lui cu he le-a intrecut pe toate care le-am vazut .....Nu stiu daca faza din mos cand a ramas cu 150 hp a fost din greseala sau anume.... dar oricum... am ramas cu gura cascata .... Am incercat sa fac aceiasi faza cu dwarfa ...insa am reusit doar 1 vs 1 .... scanveger vs spellsinger ..... am mai rams cu 200 la viata...si apoi dai cu cp ...noroc ca prindea stun :P . 5 ore de imba farm today .... 6 full dropuri ...3 ewd .....12 ead .... Care sunt sansele ca din 4 homu +3 sa mi reuseasca una + 6 ...fara a folosi vreun program de enchant ?? @iarba Daca faci rost pm me :beer: Quote
CryNow Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Care sunt sansele ca din 4 homu +3 sa mi reuseasca una + 6 ...fara a folosi vreun program de enchant ?? wtf ? program de enchantat ? pe dex ti-au picat 6 full ? o0 sansa e 66% pt +4, se inmulteste cu 0.66 la fiecare enchant ... deci daca vrei +16 inmulteste 0.66 de 16 ori cu 100 si vezi ce sanse ai , ps: asta e un pronostic dat de pe off sau ceva de genu paste fericit tuturor ;) Quote
raw^ Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 @crynow Yap ...Any problem ... Am dat un exemplu ...Oricum ... filmuletul lui cu he le-a intrecut pe toate care le-am vazut .....Nu stiu daca faza din mos cand a ramas cu 150 hp a fost din greseala sau anume.... dar oricum... am ramas cu gura cascata .... Am incercat sa fac aceiasi faza cu dwarfa ...insa am reusit doar 1 vs 1 .... scanveger vs spellsinger ..... am mai rams cu 200 la viata...si apoi dai cu cp ...noroc ca prindea stun :P . 5 ore de imba farm today .... 6 full dropuri ...3 ewd .....12 ead .... Care sunt sansele ca din 4 homu +3 sa mi reuseasca una + 6 ...fara a folosi vreun program de enchant ?? :blink: Joci pe dex? Quote