Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

pe gold ... i wish that :/ o fi pe undeva ascuns .. daca exista

nu e chestia cu sin eater ?O_O

*checks*

- Repent Your Sins Repeatable Solo Black Judge Interlude Decreases PK counter random from 1 to 10.

Black Judge

Giran > Hardins Academy , e undeva cocotzata pe un bolovan =)) arata ca GK'ul de la dark elfi.

Posted

ce dye sa pun pe un hawkeye pt pvp ?? ( am set maj si draconic focus )

momentan am +4str - 4con...

maj light +6 e mai bun ca draconic set +3 ?

thx :)

Posted

Mi se pare o porcarie sa pui dex pe hawkeye... io in locu tau as mai adauga 1 STR la cele 4

+5str - 5 con asta e tot ce trebe pt he, cum zicea si bullet, dex'u de baza al he'ului e mic, iar acel+4 ar fi nesemnificativ

Posted

@iarba Daca ai full epice ....poti sa iti pui draconic ...are un bonus mai bun ... daca nu ai te-as sfatui sa ramai la majestic

maj +6 < draconic +3

Ca dye..si eu te-as sfatui ....+ 5 str - con

Dex ar merge , dar nu pentru crit attack , ci pentru speed / evasion . Dar cel mai bine , stai la + 5 str - 5 con .Daca reusesti sa faci si draconic set + 6 , ai sanse mair sa omori tot ce misca :beer: . ( cu exceptia lui hcdeathroll )

Posted

@iarba Daca ai full epice ....poti sa iti pui draconic ...are un bonus mai bun ... daca nu ai te-as sfatui sa ramai la majestic

maj +6 < draconic +3

Dex ar merge , dar nu pentru crit attack , ci pentru speed / evasion . Dar cel mai bine , stai la + 5 str - 5 con .Daca reusesti sa faci si draconic set + 6 , ai sanse mair sa omori tot ce misca :beer: . ( cu exceptia lui hcdeathroll )

lingusitorule :-j

parerea mea daca ai bani sa iti faci maj +6... mai bine pui draconic :P

+str-con pe haukay

Posted

lol. nu cred ca chiar el o scris aia ... 0o

:lol: u lil' silly fella :beer: ^_^

ala care a scris a scris super fain, acu ma intreb daca le zice din propria experienta sau le-a inventat[ceea ce ia reusit] si kalel ... de ce tocmai el ? ca e printre cei mai meji de pe dex? hmmm suferind la faza asta

andi mare lingusitor esti ma :))

bullet imi zici si mie o bara buna de pvp pt he pls ;) ? [ c4 style, adica pe o linie ]

Posted

damn carcalac ala e dobi ><, am fost la kernon - " tu nu faci intelegi ca nu faci questu " C.Manelarul

Hitlerz0r wannabe :))

lasa-l wai sa sufere, cat mai poate ... ca doar n-or fi forever et nr 1 :-j

Posted

maj +6 < draconic +3

thx :) am lasat doar +5 str -con .. apropo are careva vreun cp reloader ( am auzit ca e un program pt asa ceva ) >:) plz un pm cu link ( sa mearga pe dex /wrath ) am cautat pe google dar..

un paste fericit la toti :)

:tiphat:

Posted

@crynow Yap ...Any problem ;;) ... Am dat un exemplu ...Oricum ... filmuletul lui cu he le-a intrecut pe toate care le-am vazut .....Nu stiu daca faza din mos cand a ramas cu 150 hp a fost din greseala sau anume.... dar oricum... am ramas cu gura cascata .... Am incercat sa fac aceiasi faza cu dwarfa ...insa am reusit doar 1 vs 1 .... scanveger vs spellsinger ..... am mai rams cu 200 la viata...si apoi dai cu cp ...noroc ca prindea stun :P .

5 ore de imba farm today .... 6 full dropuri :)) ...3 ewd .....12 ead ....

Care sunt sansele ca din 4 homu +3 sa mi reuseasca una + 6 ...fara a folosi vreun program de enchant :)) ??

@iarba Daca faci rost pm me :beer:

Posted

Care sunt sansele ca din 4 homu +3 sa mi reuseasca una + 6 ...fara a folosi vreun program de enchant :)) ??

wtf ? program de enchantat ? :))

pe dex ti-au picat 6 full ? o0

sansa e 66% pt +4, se inmulteste cu 0.66 la fiecare enchant ... deci daca vrei +16 inmulteste 0.66 de 16 ori cu 100 si vezi ce sanse ai :)), ps: asta e un pronostic dat de pe off sau ceva de genu

paste fericit tuturor ;)

Posted

@crynow Yap ...Any problem ;;) ... Am dat un exemplu ...Oricum ... filmuletul lui cu he le-a intrecut pe toate care le-am vazut .....Nu stiu daca faza din mos cand a ramas cu 150 hp a fost din greseala sau anume.... dar oricum... am ramas cu gura cascata .... Am incercat sa fac aceiasi faza cu dwarfa ...insa am reusit doar 1 vs 1 .... scanveger vs spellsinger ..... am mai rams cu 200 la viata...si apoi dai cu cp ...noroc ca prindea stun :P .

5 ore de imba farm today .... 6 full dropuri :)) ...3 ewd .....12 ead ....

:blink: Joci pe dex?