Lasher_ro Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Eventul cu dovlecii e unu dintre putinele marfa facute de NCSoft. Intotdeauna tre sa iei dovlieci mari, altfel nu prea are rost. Cel mai bine e sa-i spargi in clan hall ( where available ).Cel mai bun lucru luat ? Hmmm ... un eaa eu, un eas clanul. Cel mai folositor lucru luat ? O gramada de potiuni de atk/cast/spd. Quote
andix3x Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 am dat DC robe Set pe Majestic Light Set+3+3+3+4 am dat 200kk pe 350k k vai ce nobalau a fost ala Tarbar + 3 + 10kk for AOBA :bananadance2: :bananadance2: ( i-am zis ca e +7 ....si m-a crezut ) @lasher 15 % ca toata lumea :P :P la naiba! toata lumea-si face arcas serios, arcasii sunt o clasa foarte slaba si plictisitoare pana ajungi la end-game gear/lvl. si mai sunt si costisitori ai dracului. cum zice si spidy, mai bine investesti in setul ala de DC sa-l plusezi, o arcana mace eventual OE, jwls OE, lvl cat mai mare si skilluri cat mai enchantate etc. wk-ul e excelent la oly. +1 . Cei mai buni arcasi mi s-au parut hawkeye ( cel mai simplu de jucat ) si silver ranger ( cel mai OE )....Despre PR nu stiu nimic....tot ce stiu e ca rupe un sps in pvp 1 vs 1...asta dac stie sa joace . :D Se ofera cineva de pe dex sa ma ajute cu o problema ??? As vrea sa stiu ce Dmg da un necro sau oricare alt nuker cu draconic bow ....si buffs de warcryer. Quote
xIcarus Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Eu nu ma bag la eventul asta pentru ca mi se pare o porcarie. De cate pollens ai nevoie sa faci dovleac de-ala ultimate? Nu prea sunt in bani si putin noroc m-ar scoate din rahat. Sa pescuiesti sa faci bani... Prea tare... Sau nu. Tot fac 2kk+ pe 20 min, e ok. :D @andi: pr era in c4 un char foarte bun, dar de cand sr are rapid fire se poate considera nerfuit. In ct1 ncsoft au facut cea mai mare porcarie cu saracul pr. La 78, in loc sa ia counter dash sau counter rapid shot, ia niste skilluri care iti regenereaza mana cand esti atacat si unul care scade casting speed si mp consume. Adica orientat spre pve... Adica once again o clasa din rasa dark elfilor cade in spate in pvp. Glad cu dash si inv 10 sec si pr ia porcariile astea. Rusine...Btw: acum vad ca au updatat content-ul catre hellbound.LE: pr relativ neschimbat, i-au bagat un skill cu power foarte mare, de 6037. SR-ului i-au dat unul mai slab, de 4312. DAR, de nesimtiti ce sunt, nu putea sa lase saracul imba hawkeye cu un skill de 5000 nu? I-au bagat un skill de 5750. Asta e ciresa de pe tort. Adica sr-ul are atat de putin, iar eu ii dau iar boost la hawkeye? No comment.LE2: cred ca au facut o greseala. Toate fighter classes iau archer's will? :D Quote
bullet13 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Se ofera cineva de pe dex sa ma ajute cu o problema ??? As vrea sa stiu ce Dmg da un necro sau oricare alt nuker cu draconic bow ....si buffs de warcryer. cred ca te-ai exprimat gresit. ce dmg da un necro cu draconic bow si buffs de wc? si daca da, pe ce target? @andi: pr era in c4 un char foarte bun, dar de cand sr are rapid fire se poate considera nerfuit. In ct1 ncsoft au facut cea mai mare porcarie cu saracul pr. La 78, in loc sa ia counter dash sau counter rapid shot, ia niste skilluri care iti regenereaza mana cand esti atacat si unul care scade casting speed si mp consume. Adica orientat spre pve... Adica once again o clasa din rasa dark elfilor cade in spate in pvp. Glad cu dash si inv 10 sec si pr ia porcariile astea. Rusine... Btw: acum vad ca au updatat content-ul catre hellbound. LE: pr relativ neschimbat, i-au bagat un skill cu power foarte mare, de 6037. SR-ului i-au dat unul mai slab, de 4312. DAR, de nesimtiti ce sunt, nu putea sa lase saracul imba hawkeye cu un skill de 5000 nu? I-au bagat un skill de 5750. Asta e ciresa de pe tort. Adica sr-ul are atat de putin, iar eu ii dau iar boost la hawkeye? No comment. LE2: cred ca au facut o greseala. Toate fighter classes iau archer's will? :D PR nerfuit? dead eye > rapid fire in so many ways. la siege skillu' ala e "the shit". si nu prea conteaza power-urile alea. he-u e bun ca e un cioban care da tare si are hp/cp mare. alearga el incet, da' cine se mai uita? :) pe deasupra, cara CP pots-uri cu miile. sa vezi he vs he cu CH buffs. te ia somnu'. oricum diferentele astea nu sunt extraordinare. incepand cu IL si continuand, arcasii sunt nerfati cu totii pe cronica ce trece. in IL -15% pe dof si dw, in CT1 wc iau chant of protection, in CT1+ sws ia song of protection (sau arrow protection, cum s-o chema) si-n CT2 si-o iau capital Quote
xIcarus Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 In siege da, faci pe el de rapid fire. Dar in pvp... Am observat si eu ca vor sa afunde archerii. Asa cum au facut si cu necro. Dance of alignment a fost ultima chestie sa il faca nul. Quote
InGeLiTzA*LeA Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 :-j las ca te stii pe wk... cum ne-au topit atunci noaptea in woa EK ? am dat DC robe Set pe Majestic Light Set+3+3+3+4 am dat 200kk pe 350kk vai ce nobalau a fost ala hehehe si ce ai fi vrut sa facem 2 summoneri impotriva unui party full ? ...un summoner nu e prea bun la pvp de party, ca daca sar aia toti pe matza ta, o doboara mai repede decat ii dai tu heal = ramai fara jucarie ...si mori si tu imediat la 1vs 1 ai sanse frumoase sa il iei ....si chiar daca iti omoara matza poti sa scoti alta inainte sa te omoare si pe tine (daca ai noroc sa nu te intrerupa sau sa prinda ceva stun ) Daca vreti incerc eu cu necro meu si arc...sa vad cam cum da (si eu sunt curioasa)....am incercat decat pe wk si buffata de wc si buffa mea de matza dadeam critu de 1.3k in mobii din mos si 1k in npc din ch ..si normal...cam 300-400 k in mobi....asta cu BOP nu mai inselati mai lumea atat ca va vede doamne doamne si vi le da inapoi inzecite Quote
andix3x Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 @bullet necro 78 + pe mob ...nu conteaza :) @all ...alaltaieri a fost down dexul intre orele 11 si 1 ?? Quote
raw^ Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 hehehe si ce ai fi vrut sa facem 2 summoneri impotriva unui party full ? ...un summoner nu e prea bun la pvp de party, ca daca sar aia toti pe matza ta, o doboara mai repede decat ii dai tu heal = ramai fara jucarie ...si mori si tu imediat la 1vs 1 ai sanse frumoase sa il iei ....si chiar daca iti omoara matza poti sa scoti alta inainte sa te omoare si pe tine (daca ai noroc sa nu te intrerupa sau sa prinda ceva stun ) Daca vreti incerc eu cu necro meu si arc...sa vad cam cum da (si eu sunt curioasa)....am incercat decat pe wk si buffata de wc si buffa mea de matza dadeam critu de 1.3k in mobii din mos si 1k in npc din ch ..si normal...cam 300-400 k in mobi....asta cu BOP nu mai inselati mai lumea atat ca va vede doamne doamne si vi le da inapoi inzecite sa vezi ce i-am facut la un cutitar din tracii cand l-am prins singur Quote
Lasher_ro Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 @lasher 15 % ca toata lumea :P :P .... ce ? Quote
Korekt Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 numai aberatii pe topicul asta 90%...fara suparare :P Quote
xIcarus Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Se numeste spam si se manifesta pe toate forumurile. Hai baieti ne vedem dupa 'holiday'. Paste fericit tuturor. Out... Quote
Burne Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Nagasaky' date='Apr 25 2008, 10:20' post='2741464']Ce dyes sa pun pe SE ? :-Smen -int + men - int + wit-int Quote
andix3x Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ascultati ce a zis Lasher...ca are dreptate...nu poti scadea int pe buffer /healer....am testat si eu pe un high rate si nu merge ...deci pe un se .... wit - men si int - men in caz ca vei face solo pe la undead Quote
Nagasaky Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Nu fac Solo... pt partyuri ... numai in partyuri joc Quote
raw^ Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Nagasaky' date='Apr 25 2008, 11:53' post='2741626']Nu fac Solo... pt partyuri ... numai in partyuri joceu as pune un +4wit-4men. +4con-4str Quote
bullet13 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 +5 wit -5 men , +4 con -5/-6 strsau+4 wit -4 men, +4 con -5/-6 str, +4 dex - 5/-6 str Quote
andix3x Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 +5 wit -5 men , +4 con -5/-6 strsau+4 wit -4 men, +4 con -5/-6 str, +4 dex - 5/-6 str De ce +4 dex ?? Quote
Spydy Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Sa alergi mai rpd :DDex = Eevasion, shield defense success rate, and movement speed. Quote
raw^ Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Sa alergi mai rpd :DDex = Eevasion, shield defense success rate, and movement speed.nimanui nui place sa astepte bufferi :-j Quote
andix3x Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 @raw Right ! :clap: @bullet Ai cum sa incerc faza aia ?? ( necro cu db bow si buffs de warcryer vs player in light ) Quote