Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

ca mine don'soara

keep up the good work, si ps cand iti vei aminti de antharas o sa vrei sa joci ca o nebunaq ;;)

she still plays , I saw her in aden !!!! :)) :P

Posted

Evictis lost Gludio :(

RIP lost Aden :( but at least it's not in teh ebil eternaljihadknights hand :D

ps: :)) nato ftw

Shea cred ca e agatat de o conducta in baie :> gludio my beloved walls :))

pacat de scufa :dooh:

Posted

she still plays , I saw her in aden !!!! :)) :P

right :> ...acum pauza cateva zile...de pasti :bananadance2:

am inteles ca necro e mai bun decat sorc pe interlude :) ....necro rezista fara sleep...dar un sorc...e cam "fara jucarii"

Posted

Shea cred ca e agatat de o conducta in baie :> gludio my beloved walls :))

:-j sa fim seriosi... in primul rand, nu suntem genu care sa faca asa ceva pt un castel. si in al 2lea rand, nu am avut castelul din totdeauna, astfel incat, acum k nu il mai avem, sa dam delete la char, sau... cum iti imaginezi tu, sa ne taiem o mana, sa ne spanzuram, sau altceva IRL...

Posted

@gludio new owners

era de asteptat ca wf sa faca o miscare din asta si sunt convins ca vor mai face multe pe server ... foarte uniti din cate am vazut, mereu in party, dai pk pe un wf e foarte indicat sa dai soe ca vor veni toti peste tine.

Posted

esti bolnav -_-

anyway for ES som or AM ?

se merita AM sau e bun si Som-ul ? :unsure:

cu ce te ajuta ca e sword sau blunt ? o0 w/e

damn i miss my computer :crybaby:

care zicea ca necro e mai bun ca sorcu ? este cel mai bun, cel mai tare, cel mai imba, cel mai mega, cel mai pwnzor, cel mai dat dreaq caracter din toate punctele de vedere.

inge fara suparare dar ai fost cam |silly| din ce am realizat eu este ca tu ai avut peste 200kk lejer [ craft + som clean cumparat ] , te intreb acu ... ce jwl ai ? cat ai pe wk ? nu realizezi ca-ti treb 500mss pt nobless ? sau ai de gand sa le farmezi ? nu realizezi ca trebe sa incepi sa-ti cumperi, incet incet epic jwls ? incepi cu core, te extinzi cu orfen si urmeaza AQ, sau depinde cum ai rabdare, oricum daca ar fi sa rejoc iar, as face arcas. gandeste-te ca trebe sa te apuci de a 2-a subclasa si aia trebe imbracata si tot asa, sau cel mai bine gandeste-te ca ai bac si sterge caracterul, altfel crede-ma pe cuvant ca nu o sa te lasi :right:

Posted

care zicea ca necro e mai bun ca sorcu ? este cel mai bun, cel mai tare, cel mai imba, cel mai mega, cel mai pwnzor, cel mai dat dreaq caracter din toate punctele de vedere.

inge fara suparare dar ai fost cam |silly| din ce am realizat eu este ca tu ai avut peste 200kk lejer [ craft + som clean cumparat ] , te intreb acu ... ce jwl ai ? cat ai pe wk ? nu realizezi ca-ti treb 500mss pt nobless ? sau ai de gand sa le farmezi ? nu realizezi ca trebe sa incepi sa-ti cumperi, incet incet epic jwls ? incepi cu core, te extinzi cu orfen si urmeaza AQ, sau depinde cum ai rabdare, oricum daca ar fi sa rejoc iar, as face arcas. gandeste-te ca trebe sa te apuci de a 2-a subclasa si aia trebe imbracata si tot asa, sau cel mai bine gandeste-te ca ai bac si sterge caracterul, altfel crede-ma pe cuvant ca nu o sa te lasi :right:

sau stiu eu o metoda, da tot ce ai la cei pe care ii cunosti, si dupaia sterge caracterul :)) /jk :P /jk :P

Posted

care e amabil sa imi zica si mie care cum are castelele/urile :rofl1: ca nu mi se incarca pagina :( si apropos ideea cu dual box e geniala

icarus cum merge pe dex ?

nyuu daca nu mai joci fi amabil si pune itemele pe cont, mersi

Posted

Vine cam asa:

Gludio Castle

Controlled by: WF

Tax Rate: 15%

Next Siege Date: Sat 03 May 2008

Next Siege Hour: 09:00PM GMT+2

Dion Castle

Controlled by: OrderOfWhiteWolf

Next Siege Date: Sun 04 May 2008

Next Siege Hour: 04:00PM GMT+2

Giran Castle

Controlled by: Focus

Next Siege Hour: 04:00PM GMT+2

Oren Castle

Controlled by: Fear

Tax Rate: 4%

Next Siege Hour: 08:00PM GMT+2

Aden Castle

Controlled by: Vertex

Innadril Castle

Controlled by: LastResort

Tax Rate: 4%

Goddard Castle

Controlled by: MuscdinCalorifer

Next Siege Hour: 05:00PM GMT+2

Rune Castle

Controlled by: Ventrue

Schuttgart Castle

Controlled by: Sinners

Posted

Da, dar in ct1, sh sterge pe jos cu el daca se rezuma la no curse pvp.

@andi: esti pe-aproape. Contul a apartinut varului meu care si-a gasit munca in strainatate. Si numele Daedalus nu imi suna prea bine. Suna prea... Nu stiu... Ceva ce e foarte pur si atotstiutor. Asta ma enerveaza; ca nu sunt nici una nici alta.

Posted

mighty et 1 castel ? ax0a0xa0x0a0

vertex ce ally sunt?

hainoroc si paste fericit tuturor :P nush cand mai ajung la vreun pc

vertex ally Triumvirate cu lr

paste fericit si tie :)

Posted

First of all ... Paste Fericit la toti ! :)

So....necro > sorc..... thx ...Pana la urma necro imi fac.....imi place ca are si skill de absorb hp + transfer pain + curse`uri peste curse`uri ...0wn Ev3rything .Doar un player cu experienta il poate da jos .

http://www.veoh.com/videos/v897517btz62BP3...7831&rank=1

Where did he came from ?? :))=))

De ce au setat cei din fear/lastresort tax rate la 4 % ? :dontknow:

La cata lume cumpara din Heine si Oren... iti dai seama ca acum dwarfi o sa cumpere din orasele lor :P ca sa scoata profit

Posted

Lineage 2 abia astept eu is disperat dupa jocu ala am mai jucat pe ceva servere la care am facut lvl max :D abia astept

P.S:sal all nu vam mai de foarte mult

crezi ca numai tu :)):gun:

Posted

Of of..hai sa ti le iau la rand :> : am tts set+3 all, pe wk am 75 (nobless ) fara vre'o 45 % ..nu am nevoie de mss (si ieri am farmat vre'o 40 si am vandut de am mai facut niste bani de buzunar) questul meu e in stadiul in care imi mai trebuie doarlvl 75 si 2 drumuri pt nobless (am avut grija de tot :> )...epice..hmm..da...m-am gandit...dar de ce sa ma chinui cu core sau alte epice cand de banii aia pot face OE (desigur imi tre dc set+6, arma mai buna) ...epice am in clan, cand o sa am nevoie de ele (posibil oly) mi le imprumuta colegii ...si deasemenea shea face pt noi. pt oly un dc set +6 ...ii mai tre helm parca (=)) de aia am bagat eu in helmu meu ...ziceam ca poate poate ..dar nu conteaza )

Da..stiu cu a 2 a subclasa ..urmeaza un arcas, dar sunt satula de "low lvl" (wkul meu) asa ca o sa stau un pic fara sa incep alta subclasa, sa duc wk la 78 si necro...mai sus un pic daca se poate.....de ce sa fac 10 classe si niciuna buna? cand pot sa perfectionez 2

Pt arcas am deja un set de doom :-??, jwls, iar restul mi le dau din clan cand o sa fac... si daca iti pui problema draconicelor..heh ..mai am mama destul pana acolo, pot sa fac destui bani, dar alea probabil o sa le primesc de la clan ( la noi in clan nu e niciun arcas 76+ fara draconic )

PS: super event pe DEX :crybaby: am apucat si eu ieri sa cresc cativa dovlecei..am luat un ewd =)) ..dar am inteles ca dovleceii de 50 pollen sunt profitabili ai naiba ..si poti lua chiar cry 12 ? ....dar am inteles ca tine doar 1 sapt eventul, deci nu o sa ajug in joc inainte sa se termine ....

Paste fericit si voua!!

Posted

Din dovlecei tre sa fii super bulanos sa iti pice Cry....

Am jucat pe un sever 7x si am spart peste 400 de dovetzi si nu am luat cry. In clan s-a facut un total si s-au spart cam vreo 6000 de dovleti in total :D si nu a picat nimic mai bun de ews :).

Mai bine 2 clase urcate la maxim decat 3 sau 4 si sa fie imbracate jalnic.

Cat despre epice, fara epice intrii degeaba in oli, fara set +6 intrii degeaba.

Posted

la naiba! toata lumea-si face arcas :))

serios, arcasii sunt o clasa foarte slaba si plictisitoare pana ajungi la end-game gear/lvl. si mai sunt si costisitori ai dracului.

cum zice si spidy, mai bine investesti in setul ala de DC sa-l plusezi, o arcana mace eventual OE, jwls OE, lvl cat mai mare si skilluri cat mai enchantate etc. wk-ul e excelent la oly.

@spidy, ai dreptate cu epicele. seturi +6 insa, nu prea sunt din ce stiu eu.

Posted

Eu nu pot intra la oly cu wk pentru ca e subclasa...la oly o sa intru doar de pe necro ..iar dc+6 set o sa avem in clan, epice deasemenea...mie imi mai trebuie lvl si enchant pe skille ( am deja +6 pe vre'4 skille)

Am ineles ca anu trecut a luat Relax cry 12 din dovlecel :| ..si pana la urma ce nu e bun si 1 ews :>

Posted

aa, necro main. nasol, sunt multi foarte bine imbracati si cu skilluri SF +14/+15. nu cred ca ai sanse.

da..stiu ...de aia imi pare rau ca nu e wk main :( ...e super tare caracterul ala :D ..am batut arcasi cu el 1vs1 :> ..si asta doar cu kai ...si din cate am inteles feline king ala te topeste daca sare pe tine :nanana: si cu un +++ pe skill ....heh :-<

Dar asta e ...am necro..si incerc sa il fac mai bun...cine zice ca nu pot baga si eu +++ SF pe skilluri ? :)) ..eu incerc...asta e .. :) in viitor poate voi ajunge si eu mai buna, dar momentan , dupa nobless o sa intru la oly doar ca sa mai invat si eu pvp ...ca sunt cam varza :crybaby:

Posted

da..stiu ...de aia imi pare rau ca nu e wk main :( ...e super tare caracterul ala :D ..am batut arcasi cu el 1vs1 :> ..si asta doar cu kai ...si din cate am inteles feline king ala te topeste daca sare pe tine :nanana: si cu un +++ pe skill ....heh :-<

Dar asta e ...am necro..si incerc sa il fac mai bun...cine zice ca nu pot baga si eu +++ SF pe skilluri ? :)) ..eu incerc...asta e .. :) in viitor poate voi ajunge si eu mai buna, dar momentan , dupa nobless o sa intru la oly doar ca sa mai invat si eu pvp ...ca sunt cam varza :crybaby:

:-j las ca te stii pe wk... cum ne-au topit atunci noaptea in woa EK ?

am dat DC robe Set pe Majestic Light Set+3+3+3+4 :)) am dat 200kk pe 350kk :)) vai ce nobalau a fost ala