Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

http://www.l2guru.com/forum/ daca vrei ordine, e totusi topic nu sectiune. Lumea vorbeste despre ce vrea legat de subiect.

BOOOORING !!Insa filmulete sunt faine :) .

What's happend with MisterDevil ?

@Ingelitza Daca eram in locul tau , ma duceam in gludio si le dadeam la un newbye :) .Dar bine...eu nu sunt asa de evil incat sa le sparg....mai bine dezinstalam l2 , aruncam o placuta de ram pe geam :)) .

Posted

@Ingelitza Daca eram in locul tau , ma duceam in gludio si le dadeam la un newbye :) .Dar bine...eu nu sunt asa de evil incat sa le sparg....mai bine dezinstalam l2 , aruncam o placuta de ram pe geam :)) .

esti bolnav -_-

anyway for ES som or AM ?

se merita AM sau e bun si Som-ul ? :unsure:

Posted

Io in locu tau as alege o valhalla cu draga inima.Nu ai nevoie de som/AM

Pot sa zici si de ce? :dontknow:

eu mi-as pune +8wit -8int , si imi trebuie m.atk ca sa prinda windshakle si banes so.. ?

Posted

@Raw Dar de ce nu o arcana mace ?? :))

Eu as merge pe care ar fi mai ieftina...apoi farming in catacombe si as trece la S robe :> ..Apoi o arcana mace...si te-ai scos :D ..sau light de S :))

P.S. Cand ai S poti sa iti pui + wit

new clan again ?? Le schimbi ca pe sosete :)))

Posted

Nu ai nevoie ptr ca tu esti un fel de "healer" al summonului tau ... nu ai nevoie de M attack.Si spun valhalla si nu wizard's tear sau som sau am ptr ca valhala consuma 1 bssb(daca nu ma insel) si este cea mai ieftina si mai eficienta varianta

Posted

new clan again ?? Le schimbi ca pe sosete :)))

not rly :|

@Korekt: e full atm :D

@kBm: da sunt un fel de healer, nu am nevoie de m.atk dar... tot am nevoie de m.atk ca sa prinda banes si debuffs .. :(

Posted

Yea right.. u cannot escape l2 :D

word =)) ..im back :D:D ....craft som and fail :comp1: ...im so luuuucky :crazy: cant belive it :sef: :sef: :sef: ....am cumparat unu clean..si acum sunt saraca lipita pamantului .....24 kk toti banii ...

ps: valakas slayers ...et owned :readthis:

Posted

word =)) ..im back :D:D ....craft som and fail :comp1: ...im so luuuucky :crazy: cant belive it :sef: :sef: :sef: ....am cumparat unu clean..si acum sunt saraca lipita pamantului .....24 kk toti banii ...

:blink: saraca lipita ? poate fi si mai rau eu deabea am 20kk si nici macar nu am som :))

Posted

Pot sa zici si de ce? :dontknow:

eu mi-as pune +8wit -8int , si imi trebuie m.atk ca sa prinda windshakle si banes so.. ?

De cand se poate pune +8 la stats ? :blink:

Maxim e +5 :D , minus nu e limita :D

Posted

:blink: saraca lipita ? poate fi si mai rau eu deabea am 20kk si nici macar nu am som :))

pfff...pt o farmeritza inraita...de peste 1 an....da..sunt saraca :)) .. ca intr'o zi am spart 250 kk + :sef: :sef: ...tu esti inca mic...asa eram si eu la "varsta" ta :nanana: ...farmam RBuri si muream de fericire cand apucam un full drop B grade =))

Posted

you're not that bright, are you?

Posted

Voi vorbiti de saracie ?? Sarac sunt eu care abia am 18kk si lvl 32 :)):)) ( 7x )

@Raw Cine au luat Adenul /gludio ??

Daca am incepe sa facem un roman cu toate siege-urile si pvp de pe dex , atunci multa lume ar crede ca Jules Verne sux ! Cee ce nu e adevarat :P .

Posted

A fost un siege interesant .. :)

I wanna play with my SWSssssss , Shade ai uitat ce ai zis in mail :P stiu ca-s cicalitor dar cand ai timp .. sa imi schimbi aia te rog :)

Posted

Mda acum incepe sa imi para rau ca pe dex nu se mai schimba char names.

Realy ?? :> :> ..Poate ar trebui sa ii zici asta lui Shade.....Eu sincer as fi pro :) .Asa poate m-as apuca si eu sa joc ...Asa ca...Shade....poate ca tu nu poti face nimic in problema asta...dar vorbeste cu head gm :P .Punete si tu in locul unui player care joaca de 2 -3 ani pe dex...si cand a venit prima data ...si-a pus un nume de 2 bani gen : xxxmoarteaxxx . iIirUsiIi ..poate in 3 ani s-a maturizat....si nu cred ca ii mai place numele.....

Intrebare zilei : Necro > sorcerer ??? Argumente pro sau contra va rog :) . Nu stiu ce main sa imi fac :)):)) .

Posted

Realy ?? :> :> ..Poate ar trebui sa ii zici asta lui Shade.....Eu sincer as fi pro :) .Asa poate m-as apuca si eu sa joc ...Asa ca...Shade....poate ca tu nu poti face nimic in problema asta...dar vorbeste cu head gm :P .Punete si tu in locul unui player care joaca de 2 -3 ani pe dex...si cand a venit prima data ...si-a pus un nume de 2 bani gen : xxxmoarteaxxx . iIirUsiIi ..poate in 3 ani s-a maturizat....si nu cred ca ii mai place numele.....

Intrebare zilei : Necro > sorcerer ??? Argumente pro sau contra va rog :) . Nu stiu ce main sa imi fac :)):)) .

sorc e mai frumos.

Posted

:) pff.. som acu+3 has been crystallized / dc helm +4 has been crystallized .....si aproape toti banii sparti ...

cu "ocazia" asta sper sa reusesc sa ma las de l2 macar pana in vara :)...bacul e mai important 8-| ...see ya :)

ca mine don'soara

keep up the good work, si ps cand iti vei aminti de antharas o sa vrei sa joci ca o nebunaq ;;)