andix3x Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 http://www.l2guru.com/forum/ daca vrei ordine, e totusi topic nu sectiune. Lumea vorbeste despre ce vrea legat de subiect. BOOOORING !!Insa filmulete sunt faine :) . What's happend with MisterDevil ? @Ingelitza Daca eram in locul tau , ma duceam in gludio si le dadeam la un newbye :) .Dar bine...eu nu sunt asa de evil incat sa le sparg....mai bine dezinstalam l2 , aruncam o placuta de ram pe geam . Quote
raw^ Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 @Ingelitza Daca eram in locul tau , ma duceam in gludio si le dadeam la un newbye :) .Dar bine...eu nu sunt asa de evil incat sa le sparg....mai bine dezinstalam l2 , aruncam o placuta de ram pe geam . esti bolnav -_- anyway for ES som or AM ? se merita AM sau e bun si Som-ul ? :unsure: Quote
kBm Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Io in locu tau as alege o valhalla cu draga inima.Nu ai nevoie de som/AM Quote
xIcarus Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 +1. Mai bine dai banii aia pe un set secundar. Daca vrei sa mergi berserk si iti permiti, please, go for am. Quote
raw^ Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Io in locu tau as alege o valhalla cu draga inima.Nu ai nevoie de som/AMPot sa zici si de ce? :dontknow: eu mi-as pune +8wit -8int , si imi trebuie m.atk ca sa prinda windshakle si banes so.. ? Quote
andix3x Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 @Raw Dar de ce nu o arcana mace ?? Eu as merge pe care ar fi mai ieftina...apoi farming in catacombe si as trece la S robe :> ..Apoi o arcana mace...si te-ai scos :D ..sau light de S P.S. Cand ai S poti sa iti pui + wit new clan again ?? Le schimbi ca pe sosete ) Quote
kBm Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Nu ai nevoie ptr ca tu esti un fel de "healer" al summonului tau ... nu ai nevoie de M attack.Si spun valhalla si nu wizard's tear sau som sau am ptr ca valhala consuma 1 bssb(daca nu ma insel) si este cea mai ieftina si mai eficienta varianta Quote
raw^ Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 new clan again ?? Le schimbi ca pe sosete ) not rly @Korekt: e full atm :D @kBm: da sunt un fel de healer, nu am nevoie de m.atk dar... tot am nevoie de m.atk ca sa prinda banes si debuffs .. :( Quote
InGeLiTzA*LeA Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Yea right.. u cannot escape l2 :D word ..im back :D:D ....craft som and fail :comp1: ...im so luuuucky :crazy: cant belive it :sef: :sef: :sef: ....am cumparat unu clean..si acum sunt saraca lipita pamantului .....24 kk toti banii ... ps: valakas slayers ...et owned :readthis: Quote
raw^ Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 word ..im back :D:D ....craft som and fail :comp1: ...im so luuuucky :crazy: cant belive it :sef: :sef: :sef: ....am cumparat unu clean..si acum sunt saraca lipita pamantului .....24 kk toti banii ... ps: valakas slayers ...et owned :readthis: :blink: saraca lipita ? poate fi si mai rau eu deabea am 20kk si nici macar nu am som Quote
Spydy Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Pot sa zici si de ce? :dontknow: eu mi-as pune +8wit -8int , si imi trebuie m.atk ca sa prinda windshakle si banes so.. ?De cand se poate pune +8 la stats ? :blink:Maxim e +5 :D , minus nu e limita :D Quote
InGeLiTzA*LeA Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 :blink: saraca lipita ? poate fi si mai rau eu deabea am 20kk si nici macar nu am som pfff...pt o farmeritza inraita...de peste 1 an....da..sunt saraca .. ca intr'o zi am spart 250 kk + :sef: :sef: ...tu esti inca mic...asa eram si eu la "varsta" ta :nanana: ...farmam RBuri si muream de fericire cand apucam un full drop B grade Quote
xIcarus Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 :blink: saraca lipita ? poate fi si mai rau eu deabea am 20kk si nici macar nu am som Speak for yourself. Am 300k si nici macar kris. :D Quote
bullet13 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 word ..im back :D:D ....craft som and fail :comp1: ...im so luuuucky :crazy: cant belive it :sef: :sef: :sef: ....am cumparat unu clean..si acum sunt saraca lipita pamantului .....24 kk toti banii ... ps: valakas slayers ...et owned :readthis: you're not that bright, are you? Quote
raw^ Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Evictis lost Gludio :( RIP lost Aden :( but at least it's not in teh ebil eternaljihadknights hand :D ps: nato ftw Quote
kBm Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Da ce sa zic io ? Ca imi plange majestic setu in wh ca nu are armura si am doar 10 kk :P Quote
andix3x Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Voi vorbiti de saracie ?? Sarac sunt eu care abia am 18kk si lvl 32 ( 7x ) @Raw Cine au luat Adenul /gludio ?? Daca am incepe sa facem un roman cu toate siege-urile si pvp de pe dex , atunci multa lume ar crede ca Jules Verne sux ! Cee ce nu e adevarat :P . Quote
raw^ Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 @Raw Cine au luat Adenul /gludio ??gludio - wfaden - vertex Quote
Abiku Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 A fost un siege interesant .. :)I wanna play with my SWSssssss , Shade ai uitat ce ai zis in mail :P stiu ca-s cicalitor dar cand ai timp .. sa imi schimbi aia te rog :) Quote
xIcarus Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Mda acum incepe sa imi para rau ca pe dex nu se mai schimba char names. Quote
kBm Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Te baga in confuzie chestia aia ... da totusi nu era un lucru rau Quote
andix3x Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Mda acum incepe sa imi para rau ca pe dex nu se mai schimba char names. Realy ?? :> :> ..Poate ar trebui sa ii zici asta lui Shade.....Eu sincer as fi pro :) .Asa poate m-as apuca si eu sa joc ...Asa ca...Shade....poate ca tu nu poti face nimic in problema asta...dar vorbeste cu head gm :P .Punete si tu in locul unui player care joaca de 2 -3 ani pe dex...si cand a venit prima data ...si-a pus un nume de 2 bani gen : xxxmoarteaxxx . iIirUsiIi ..poate in 3 ani s-a maturizat....si nu cred ca ii mai place numele..... Intrebare zilei : Necro > sorcerer ??? Argumente pro sau contra va rog :) . Nu stiu ce main sa imi fac . Quote
raw^ Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Realy ?? :> :> ..Poate ar trebui sa ii zici asta lui Shade.....Eu sincer as fi pro :) .Asa poate m-as apuca si eu sa joc ...Asa ca...Shade....poate ca tu nu poti face nimic in problema asta...dar vorbeste cu head gm :P .Punete si tu in locul unui player care joaca de 2 -3 ani pe dex...si cand a venit prima data ...si-a pus un nume de 2 bani gen : xxxmoarteaxxx . iIirUsiIi ..poate in 3 ani s-a maturizat....si nu cred ca ii mai place numele..... Intrebare zilei : Necro > sorcerer ??? Argumente pro sau contra va rog :) . Nu stiu ce main sa imi fac . sorc e mai frumos. Quote
CryNow Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 :) pff.. som acu+3 has been crystallized / dc helm +4 has been crystallized .....si aproape toti banii sparti ... cu "ocazia" asta sper sa reusesc sa ma las de l2 macar pana in vara :)...bacul e mai important ...see ya :) ca mine don'soara keep up the good work, si ps cand iti vei aminti de antharas o sa vrei sa joci ca o nebunaq Quote