Nagasaky Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Life Stone Mid-Grade: Level 70 ... cu ca sa il dau? Quote
o_duda Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Asta voiam sa zic si eu. De ce nu faci rost de un antharas? Si un valakas/frintezza eventual. Nu mai ai chef de farm? am antharas, orfenul e al unui amic care e bishop. la momentul printului ii imprumutesem earringul pentru un mass pvp. nu, frintezza inca nu e implementat pe dex. Quote
Lasher_ro Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 macro-ul de CP e sa pot da si CP mari si mici deodata. salvez un slot pe bara 1 cu chestia asta si macro-ul are shortcut ptr bara 3 (/useshortcut 3 4 /useshortcut 3 5 si delay de 0,5 intre fiecare apasare)Il aveai si in C4 ? Ca in C5 nu am reusit sa bag la CP macro delay mai putin de 1 secunda ... dar intradevar, nu era facut cu shortcut bars. Quote
Spydy Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 ai trimis poze *.exe si-ai hack-uit conturi. te stim noi :lol:http://img396.imageshack.us/img396/1871/shot00036pr7.jpgNice !!keep up the good work. Quote
o_duda Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Il aveai si in C4 ? Ca in C5 nu am reusit sa bag la CP macro delay mai putin de 1 secunda ... dar intradevar, nu era facut cu shortcut bars.delay-ul nu e in macro, pentru ca s-ar intrerupe la orice alta comanda (ex. attack). folosesc nostromo sa repete macro-ul din 0.5 in 0.5 secunde. da, il aveam si pe C4, singura diferenta era delay-ul, se repeta la 1 secunda.Nice !!keep up the good work.thx Quote
kBm Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 De ce crezi ca ar fii legal ceva ce ti-ar acorda un privilegiu fata de restul jucatorilor? Quote
Spydy Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Vorbind cu jucatori iam auzit vorbind de drop patch.Iti arata ce dropeaza fiecare mob...Vroiam sa stiu daca e legal.Ps daca il are cineva.De ce crezi ca ar fii legal ceva ce ti-ar acorda un privilegiu fata de restul jucatorilor?Nu mi se pare un prea mare avantaj patchu cu drop listu la mobi. De ce? Simplu ori dai pe mob si vezi drop listu ori il gasesti pe siteurile de specialitate. E exact acelasi lucru. Quote
Deian69 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Nu cred ca este un privilegiu ce te face mai puternic sau ceva de gen.E doar informativ.La fel si culoarea damagului si asa mai departe.Anyway ms de raspuns. Quote
Lasher_ro Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 delay-ul nu e in macro, pentru ca s-ar intrerupe la orice alta comanda (ex. attack). folosesc nostromo sa repete macro-ul din 0.5 in 0.5 secunde. da, il aveam si pe C4, singura diferenta era delay-ul, se repeta la 1 secunda.Oh ... pai da, stiam ca se intrerupe, de asta ma deranja ca nu puteam pune mai putin de o secunda.Anyway, ms pt info. Quote
Spydy Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 For Dex Players +WTS 110 Facelifting Potion ! :lol: :angry1: Quote
InGeLiTzA*LeA Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 For Dex Players +WTS 110 Facelifting Potion ! :lol: :angry1: haahhahahhahhaa )) noob ? :crazy: :nanana: Quote
Spydy Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 haahhahahhahhaa )) noob ? :crazy: :nanana: Nu rade mai de mine .... Am fost obosit si in loc sa iau greater attack potion am luat delea ... P.S. Daca mai razi ai disable posting :> L.E. Am plecat sa ii vad pe aia din Deko Caffe. Quote
Abiku Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Shade cand o sa iti mai verifici mailu ? :) ti-am trimis 2 emailuri , unu mai important despre un item seller si celalalt despre problema mea .. Quote
andix3x Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Patchul de drop este destul de legal pe unele servere...pe fallenangels este chair ceva obisnuit ....Dar de drop patch pe dex ??? Ma indoiesc....cum a zis si kBm ..iti ofera un avantaz fata de restul playerilor ....e ca si cum ai folosi walkerul sau patchul de cutii :) .@kBm Eu sunt de parere ca valaks > frintezza :) .P.S Am intrebat un prieten cu care joc eu...am aflat ca sunt 2 tipu de drop patch ...1 ..patchul care iti arata ratele ....si patchul care iti arata EXACT ce va dropa mobul .....primul e legal...al 2 lea logic ca nu .So ..tu de care intrebi ??? Quote
xIcarus Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Patchul de drop este destul de legal pe unele servere...pe fallenangels este chair ceva obisnuit ....Dar de drop patch pe dex ??? Ma indoiesc....cum a zis si kBm ..iti ofera un avantaz fata de restul playerilor ....e ca si cum ai folosi walkerul sau patchul de cutii :) .@kBm Eu sunt de parere ca valaks > frintezza :) .P.S Am intrebat un prieten cu care joc eu...am aflat ca sunt 2 tipu de drop patch ...1 ..patchul care iti arata ratele ....si patchul care iti arata EXACT ce va dropa mobul .....primul e legal...al 2 lea logic ca nu .So ..tu de care intrebi ???Deci cum toata lumea foloseste patch de cutii e ok sa-l folosesti si pe ala. :lol: Quote
Shade Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Shade cand o sa iti mai verifici mailu ? :) ti-am trimis 2 emailuri , unu mai important despre un item seller si celalalt despre problema mea ..maine. Quote
InGeLiTzA*LeA Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 :) pff.. som acu+3 has been crystallized / dc helm +4 has been crystallized .....si aproape toti banii sparti ... cu "ocazia" asta sper sa reusesc sa ma las de l2 macar pana in vara :)...bacul e mai important ...see ya :) Quote
Abiku Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 :) pff.. som acu+3 has been crystallized / dc helm +4 has been crystallized .....si aproape toti banii sparti ... cu "ocazia" asta sper sa reusesc sa ma las de l2 macar pana in vara :)...bacul e mai important ...see ya :) Yea right.. u cannot escape l2 :D Quote
Guest _Sasha_ Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Hmm pentru inceput tin sa salut comunitatea de L2 de pe acest forum si asa ca un nou user sa fiu sincer nu inteleg nimic din acest topic . Toata lumea vorbeste despre Lineage , adevarat dar toate ideile si probleme sunt puse la gramada , cred ca o mica ordonare nu ar strica . Quote
Spydy Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Orodonare a ideiilor din Lineage.... Hmmm.... crek niciodata :P Quote
xIcarus Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Daca vrei sa inveti l2, ar fi bine sa mergi pe forumuri speciale pt acest joc. Un singur topic de 451 de pagini este nu neaparat insuficient, dar este ineficient. Quote
Shade Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Hmm pentru inceput tin sa salut comunitatea de L2 de pe acest forum si asa ca un nou user sa fiu sincer nu inteleg nimic din acest topic . Toata lumea vorbeste despre Lineage , adevarat dar toate ideile si probleme sunt puse la gramada , cred ca o mica ordonare nu ar strica .http://www.l2guru.com/forum/ daca vrei ordine, e totusi topic nu sectiune. Lumea vorbeste despre ce vrea legat de subiect. Quote