Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Cand incerc sa ma conectez imi spune "No time left on this account" What the fuck???

Unu mi-a zis ca cica inseamna ca am luat ban . For what? Nu am facut nimic O.o . Acum 2 zile m-a deconectat de pe server si dupa aia de cate ori am incercat sa intru mi-a dat aia . Si la ban-uri acolo pe lineage.ro nu apar . Deci wtf...

Posted

@Nagasaky Se poate ca accountul tau sa fi fost inactiv prea mult timp...so ...account deleted ..desi nu cred ca dex e un server de genul ala :P .Cel mai bine...ask Shade ... ( maybe a 3rd party program ? :)) )

Faza cu no - int pe bufferi nu o stiam ....Am vazut - int pe bishop ...dar pe se/ee nu am vazut niciodata....Asa s-ar explica ca nu pot sa pun + men pe cutitar ?Pe he am reusit...dar pe un server bubuit :)):)) ....

Posted

Nu poti sa scazi int la bufferi.

Nu pot SCADEA? Eu stiam ca nu poti PUNE int pe orice support, inclusiv overlord.

Pai bishopii nu merg -int? Sau pardon, chestia asta e cumva din interlude?

La +wit -int spune ca poate fi folosita de wizard sau fighter class dupa al doilea transfer de ocupatie.

Posted

Shade...de unde am 10 % warn ??

Ce am facut ??? In afara de ai primi cum se cuvine ( gett the hell outta here , dute si impusca-te ) pe toti cei care promovau high rate-uri nu am facut nimic ....

P. S Am uitat de spamm la mtg.cool

P .S 2 am uitat ca l-am injurat p katik

P .S 3 sunt cel mai pasnic ...u guys know me :P .

Asa ca de unde am warn ? :beer:

Posted

Nu am avut nici un program :| . Pur si simplu jucam . Sa fi injurat nu cred pt ca eu de abea daca scriu ceva in joc . Si in al 2-lea rand eu faceam quest cand m-a deconectat ... apoi nema account . Chiar nu vad de ce sa fi primit ban :| . E foarte aiurea .

Posted

Shade...de unde am 10 % warn ??

Ce am facut ??? In afara de ai primi cum se cuvine ( gett the hell outta here , dute si impusca-te ) pe toti cei care promovau high rate-uri nu am facut nimic ....

P. S Am uitat de spamm la mtg.cool

P .S 2 am uitat ca l-am injurat p katik

P .S 3 sunt cel mai pasnic ...u guys know me :P .

Asa ca de unde am warn ? :beer:

mai vrei un warn pentru offtopic in topicul de l2?

nu? use pm

Nu pot SCADEA? Eu stiam ca nu poti PUNE int pe orice support, inclusiv overlord.

Pai bishopii nu merg -int? Sau pardon, chestia asta e cumva din interlude?

Nu poti MODIFICA, adica +/-... data viitoare citeste si tu description la item

Posted

Nagasaky' date='Apr 15 2008, 21:04' post='2726998']

Nu am avut nici un program :| . Pur si simplu jucam . Sa fi injurat nu cred pt ca eu de abea daca scriu ceva in joc . Si in al 2-lea rand eu faceam quest cand m-a deconectat ... apoi nema account . Chiar nu vad de ce sa fi primit ban :| . E foarte aiurea .

ai trimis poze *.exe si-ai hack-uit conturi. te stim noi :lol:

http://img396.imageshack.us/img396/1871/shot00036pr7.jpg

Posted

foarte frumos!!

cat bonus ai primit la def?

Posted

Offtopic : @Shade Ma scuzi , dar parca ii zisesi lui abiku ca iti citesti emailurile foarte rar...eu vroiam raspunsul cat se poate de repede...si stiam ca dai mai des pe aici decat pe mess :P .Oricum, am aflat ca e pentru spamm..... :crazy: :crazy: .De acum am sa folosesc pm :beer: .

ON :Stie cineva ceva despre L2 retail ??? ( despre server ma refer :P ) :beer: Ce e de capul lui ? :-?

@Bullet OMG :)) . +1 enchant on bow or no bals :> ... kidding ....Cat ai epicele ? :D

Posted

bullet 2 intrebari : 1.Ce face skillu ala cu Next target? Nu trebuie sa pui mouse-u in dreptul unui nume si sa apesi pe el => iti ia target cu numele respectiv?or i'm wrong

2.Ce e cu macro ala de CP?

Posted

Fuck you got me T_T (as vrea eu sa fi facut asta xD)

Posted

bullet 2 intrebari : 1.Ce face skillu ala cu Next target? Nu trebuie sa pui mouse-u in dreptul unui nume si sa apesi pe el => iti ia target cu numele respectiv?or i'm wrong

2.Ce e cu macro ala de CP?

next target, in principiu, iti ia pe rand atacatorii tai pana se termina. in pvp nici macar n-am incercat sa-l folosesc (ar trebui sa mearga doar pentru cei ce dau in tine oricum). il folosesc cand luam mobi agro, etc.

macro-ul de CP e sa pot da si CP mari si mici deodata. salvez un slot pe bara 1 cu chestia asta si macro-ul are shortcut ptr bara 3 (/useshortcut 3 4 /useshortcut 3 5 si delay de 0,5 intre fiecare apasare)

@Bullet OMG :)) . +1 enchant on bow or no bals :> ... kidding ....Cat ai epicele ? :D

eu aratam setul, nu jwls :)) . +5+4+4+4+5. orfenu-i +3 da' nu-i al meu

Posted

imo frintezza>valakas btw tu crezi ca daca bullet avea ocazia sa faca rost de unu din astea 3 nu ar fii facut ?:)) this shit is not that easy that it looks like