Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

mai joci ma pe dex ?

da pe gold joc :))

azi am spart soul bow la +17

dark screamer la +18

2 kesh*esh la + 16

am spart iteme de 480k cry a :))) is falit si cu arma +3 bwuahahaha

Doi de trei la mate remember? :D

Vineri incep. Azi intru asa ca sunt liber. Cam 3-4 ore. Fac pe bunul samaritean (cresc buffer) si trag si bani sa iau ds +3 focus.

Posted

@Stefanzupac Fugi la videos`ul cu aao de pe dex si vezi sfatul meu ..Vezi ca esty al 2 lea de pe acest forum pe care mi s-a pus pata :) ( primul = katik ) .

@crynow Eu am spart vreo 4 arcana la +17 :)):)) .A long time ago ..

@Bullet13 Cum se chema melodia din filmuletul ala al tau cu he`ul cand et se batea cu abstract langa galaxia ??Aia in germana....banuiesc ca e Ramstein ..dar ce melodie ? :D Ms anticipat ..

@xIcarus GJ man ...inca vreo 2 si ai ce face la vara :)) ( punete pe invatat :right: )

Daca ar putea sa imi zica cineva de faza cu cristalele alea i-as ramane indatorat :beer: .

Posted

Profu' de mate e un prost si jumatate de clasa e in situatia mea. Are ceva cu clasa asta, dar a inceput sa ne lase in pace. Daca iau 2 de 6 e ok nu imi pasa sa iau medie mare. Pe primul am avut 7.

@crynow tu de unde naiba faci atatia bani pe gold? Oo

In locul tau aveam deja halisha/trident sau un aq.

Posted

salll.... va rog sa ma ajutati, caci am si eu o problema cu lineage-ul.. sunt cam n00b pe domeniul lineage2 deoarece sunt asa multe versiuni... cronici... si ma cam incurc... desi le stiu cu pc-ul si cu mmo-urile, jucand MMORPG-uri de peste 1 an.. vreau sa joc pe DEX si nu prea ma descurc

pana acum am facut urmatoarele.

1. Am downloadat Lineage 2 interlude client de pe ComputerGames

2.l-am instalat in C:\Program Files\Lineage 2 (nu este partitia cu windows)

3. Am downloadat de pe www.lineage.ro (am inteles ca acesta este site-ul serverului DEXTERNET) L2 DEX Updater v1.0.1.0 - Mirror 1 (mirror-ul fiind RAPIDSHARE)

4. Am sters tot din folder-ul "system" din C:\Program Files\Lineage 2

5. Am copiat acolo autoupdater-ul (fisierul .exe si cel .urs)

6. Am executat LineageII.exe (autoupdaterul de la DEX)

asa...

Si cand a terminat... am executat l2dex.exe din "system".

Insa... am o problema... cont am facut... dar... se incarca cateva clipe... iar apoi imaginea ramane neagra...nu stiu de ce... am nevoie de ajutor :banghead::banghead::banghead: ..

Nu sunt sigur ca a mai intalnit cineva aceasta problema... tim sa mentionez ca am Win. XP SP2 .. procesor Intel Core 2 Duo de 1.6 Ghz (totalizand 3.2Ghz) 1GB DDR2 memorie... spatiu pe HDD cat cuprinde... Placa video asus X1300 de 256 MB...

Pe rapidshare este si o arhiva "system" care spune ca este patchul, adica sa sterg tot din fisierul system si sa pun ce este in acea arhiva... insa acelasi rezultat

Multumesc anticipat

Posted

salll.... va rog sa ma ajutati, caci am si eu o problema cu lineage-ul.. sunt cam n00b pe domeniul lineage2 deoarece sunt asa multe versiuni... cronici... si ma cam incurc... desi le stiu cu pc-ul si cu mmo-urile, jucand MMORPG-uri de peste 1 an.. vreau sa joc pe DEX si nu prea ma descurc

3. Am downloadat de pe www.lineage.ro (am inteles ca acesta este site-ul serverului DEXTERNET) L2 DEX Updater v1.0.1.0 - Mirror 1 (mirror-ul fiind RAPIDSHARE)

asa...

Insa... am o problema... cont am facut... dar... se incarca cateva clipe... iar apoi imaginea ramane neagra...nu stiu de ce... am nevoie de ajutor :banghead::banghead::banghead: ..

Nu sunt sigur ca a mai intalnit cineva aceasta problema... tim sa mentionez ca am Win. XP SP2 .. procesor Intel Core 2 Duo de 1.6 Ghz (totalizand 3.2Ghz) 1GB DDR2 memorie... spatiu pe HDD cat cuprinde... Placa video asus X1300 de 256 MB...

Pe rapidshare este si o arhiva "system" care spune ca este patchul, adica sa sterg tot din fisierul system si sa pun ce este in acea arhiva... insa acelasi rezultat

Multumesc anticipat

Nu stiu cum sa te ajut, dar fati un cont pe forumul de la dex www.forum.lineage.ro si cauta despre black screen, sau fa chiar tu un topic cu poze cu tot :P

Posted

Nu stiu cum sa te ajut, dar fati un cont pe forumul de la dex www.forum.lineage.ro si cauta despre black screen, sau fa chiar tu un topic cu poze cu tot :P

do u play supreme ? sau ai jucat vreodata ? keep seeing some PP Raaw ingame :P

Posted (edited)

soul bow +17 pe DEX ?? :| ...era rosu deja nu ? ...ce iti trebuia mai mult <_< ...pffff :)) mie mi-e frica sa bag si +4 in som ...si tu le spargi la 17 =))

hehe si pe dex am spart iteme nespus de multe, vreo 5-6 somuri [ cu acumen toate ] bloody orchids, dark screamers peste 30, dintre cele mai mari realizari ar fi un som +6 +acumen, soul bow +6, kesh*kesh+7, kesh+8 hmm dama+6 parca , din pacat aceasta manie m-a facut sa pierd cam 2-2.5kkk pe dex, daca nu spargeam atatea iteme eram om, nu ca n-as fi fost :>

le: chiar in ultima zi pe dex am spart un war axe de la +11 la +12 [ blestemul ultimului enchant <_< ]

trebuie sa zic ca perioada de C4 de pe dex a reprezentat pentru mine cred, cel mai frumos joc ever played, siege'ul si epic raids erau ceva fantastic de placut, nu stiu cum e acum pe itl, probabil o sa vad dupa bac ;;)

le2: pai icarus .... enchant baby, am vindut un fist de B +17 cu 90kk, apoi in 15 minute am facut un dama*dama +16, apoi peste o ora de IT m-am bagat iar pe enchant am facut un dark screamer +17 [ aveam 230kk ] -> dwarf in IT, stau la spoil -> 30 min cam 80-110 fire mantra + 150-200 wind mantra, si daca nu merge treaba, ma duc cu sps'u in elven fortres la enria [ nu neaparat enria ] si stau la drop in camera de lilim's [ not giants ], sau daca nici asa, tot cu sps'u in bs pe spot gol, intr-o ora scot cam 22-25kk :P

Edited by crynow
Posted

trebuie sa zic ca perioada de C4 de pe dex a reprezentat pentru mine cred, cel mai frumos joc ever played, siege'ul si epic raids erau ceva fantastic de placut, nu stiu cum e acum pe itl, probabil o sa vad dupa bac

La primul meu raid ...eram asa de emotionat incat am uitat sa activez bss`urile....apoi dadeam ca dementu` in RB pana cand am ramas fara mana...apoi a sarit pe mine si am murit ...Ca sa nu ami spun ca in noaptea aia numai RB ala l-am visat ( Andras )...Dimineata ...M-am dus eu ..sa il fac singur :> .Va dat seama ce s-a intamplat :) . (Good Old Times... )

@Streetfight2 Singurl lucru care nu inteleg e de ce nu merge.....ai facut mai bine decat am facut eu la inceput.....nu te autodeclara noob pentru ca esty un newbye care are potential dupa cum vad...sper sa nu ma insel...

Sfatul meu :Cautaiarasi clientul de interlude de pe alt tracker...dar cel mai bine de la un prieten care joaca l2 si i-al de la el...bafta :D

Posted

@Bullet13 Cum se chema melodia din filmuletul ala al tau cu he`ul cand et se batea cu abstract langa galaxia ??Aia in germana....banuiesc ca e Ramstein ..dar ce melodie ? :D Ms anticipat ..

Rammstein - Eifersucht

soul bow +17 pe DEX ?? :| ...era rosu deja nu ? ...ce iti trebuia mai mult <_< ...

db+0+focus

Posted

cry din mos: sunt de 2 feluri:

-unele ar trebui sa iti scoata debufful dat de mobii de acolo, dar iti iese bufful de p.atk (might / chant of battle)

-celelalte, au un efect asemanator celui de la holy weapon. adica dai mai bine in undead, deamon, si mobii din pagan.

in pagan sunt cry asemanatoare, dar totodata opus: tot 2 feluri, unele pt scos debuff (dar scot buff de p.atk), si unele au efect de dark attack (adica dai mai bine in ingeri, si in mobii din mos)

Posted

asa...

Multumesc anticipat

Got this problem on a fresh install of win XP. When i launched the game I saw the mouse, could move the mouse, but all was black and i couldnt even alt-tab or use ctrl-alt-del. I tried reinstall, re-update and reinstall graphic card drivers.

After a few minutes i found the solution that im gonna share: There was no options.ini file created in my system folder after using the updater, I guess that it is being created at first (successfull) launch of the game.

What I did: Took the options.ini file from another installation and copied it to my new system. +I changed the rezolution to 1680x1050 (in the options.ini file) and then it all worked.

by sajtan on dex forum.

Posted

erm could any1 give IR a hand ? caut un site unde sa gasesc o explicatie exacta a skilurilor de endgame ... pt ES-ul din sig ma intereseaza .

am cautat @ google dar am gasit numa site-uri tampite 8-| u ppl know any good ones ?

Posted

@Bullet Thx a lot :beer: .

@Jimmy89 Thx . Deci..inca un item care nu isi are rostul in lineage :)) . Tu esti dj89pk pe dex ?

@Birdy Dupa 10 minute de cautare pe google la " haxor language " am tradus ce ai zis...totusi ...nu inteleg...ce skills de endgame ?? Te referi la skillele de 79 + ?

Any1 h3lp th1s Gu1 ..... H3's L0st ... IR t00 :P :P ( Am tradus bine ??? Sa fac facultatea de haxori ?? :P :P )

Posted

icarus cum plm pot scapa de pk pe gold ? o0

Rahat, eu am scapat un tate neck +6 under pk. Cel mai bine e sa mergi in talking island si sa iei un guard dupa tine. Mergi frumos in apa si il lasi sa iti taie sfarla. Fii sigur ca nu te urmareste nimeni.

Auzi, apropo. SE can't make +wit dies? :blink: Wadafac, am luat pe un SE +wit -int, cica symbol can't be drawn. Are careva vreo idee? :|

Posted

@Abiku Ce vrei sa zici ??

@xIcarus

1 Fii sigur ca ai 10 dye-uri de acelasi fel ...

2 Este un bug pe unele servere bubuite..dar daca e vorba de dex nu cred ca e cazul..oricum incearca sa iti golesti inventory si sa pui dye dupa aia :) .

3 Pune pe altcineva sa faca asta...se poate sa ai un bug la cronica .

Posted

E DEX! :blink: Mor frate cu castul de SE. Am 10 dye-uri si nu am niciun simbol tatuat, NU sunt atat de idiot. Nu prea gasesc SE care vrea sa faca asa ceva.

Am sa incerc cand mai apuc, dar poate fi un bug. Poate incercau atunci ceva, ma rog, am sa mai incerc, dar ieri NU a mers.

Sa speram ca trece Shade p-aici.

Cu toate astea mi-am adus aminte de un bug de cand era dex c4... Daca luai paralizie si unul arunca cu waking scroll sau bandaje (nu mai stiu ce erau) in tine, vezi cat dureaza.

Posted

@Birdy Dupa 10 minute de cautare pe google la " haxor language " am tradus ce ai zis...totusi ...nu inteleg...ce skills de endgame ?? Te referi la skillele de 79 + ?

ha ha u'r so funneh 8-| da la skillz de 78-79 ma refer ... la "Final servitor" nam gasit decat o explicatie ceva de genu "The power of a ancient servitor takes control .... etc" dar mai mult de atat nada

Posted

@Jimmy89 Thx . Deci..inca un item care nu isi are rostul in lineage :)) . Tu esti dj89pk pe dex ?

eu cred k sunt destul de bune aceste cry, dar trebuie editate. dar asta e un mic "buguletz", sa zic asa. dex-ul am vazut k lucreaza acum la questuri, skille, mobi, care, dupa parerea mea, sunt mult mai importante.

Da, eu sunt Dj89PK.