Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

SA-ul potzi sa il pui la un blacksmith dintr`un oras!Mai un DS cu Focus nu trebuie sa te duca mai mult de 10kk cu cry cumparate!

@skilleD poate nu ai facut tu tot ce trebuie.Majoritatea de aici joaca pe dex si nu au intampinat probleme!

Daca stau sa ma gandesc, ai dreptate. Dar eu nu am 10kk. Ds focus pe piata se cumpara mai ieftin. Eu un +3 abia am vandut cu 10kk.

Huh si cand stau si ma gandesc, gasisem 30 gemstone a pe cont cand am venit, si am vazut de s erau destul de scumpe (400-500k nu mai stiu exact) si am dat sell cu 380k each gem a. Doamne intr-o noapte chiar au cumparat 75%. Probabil aveau nevoie de cate 1-2 ca nu se observa.

Posted

items C merita de luat din shop, sa le cumperi de la playeri iesi mai scump, cu 10 kk scoti DS + SA + 3

... inca 50% si fac 75 tre sa ma apuc de 3rd quest <greatza> quest </greatza>

Posted

Dupa parerea voastra....Ce ar merge mai bine la pvp ??Sorc sau sps ?? Joc cu sps de 2 ani....si m-am plictisit de atata " water " ...As incerca un Sorc.. matk bigger....si are cancel si sleeping cloud...my favourite spells B) .Cine are p def ma mare ?? Sps sau sorc??

@Thora of Crynow Mai merge zerk pe interlude ??( la RB )

Clan de nukeri recruting ppl on heaven's gate 7x :>

Ce zici Lasher...nu vii la niste vechi inamici ? :> ( joke ..dar daca vrei sa vii hay..)

Si ca tot mi-am amintit ..Da-mi si mie id tau de YM :beer: .

Posted

eu personal prefer sorcu`.. mi se pare ca bate o categorie mai vasta de caractere..

si cred ca sorcu are p def mai mare, iar spsu` m def mai mare.. nu stiu sigur ca l-am lasat acum cateva luni..

Posted

nu, zerk e party buff din il

C5*

@xIcarus - hmm, pentru mats stiu vreo 3 questuri, da nu prea bine. Unu e de level 34+ cu niste albine, dar primestii chestii gen varnish, iron ore ... mai e unu in DV, dar tre sa omori mobi pana tampesti ca sa-ti pice nush ce porcarie care o dai la unu, si iei sop sau nu mai stiu ce alte chestii ( nu doar mats ), si am auzit ca mai e unu in VoS, dar atat stiu despre el.

Parts de S nu am idee.

@andix3x - nu vreau, si chiar daca as vrea, probabil nu ar vrea altii :P

Cat despre ID, ar trebui sa fie pe la profil, sau intreaba-l pe Fulgeratoru ( daca-l stii ). Daca nu, da-mi un pm ca doar nu o sa-l scriu aici :P

Posted

C5*

@xIcarus - hmm, pentru mats stiu vreo 3 questuri, da nu prea bine. Unu e de level 34+ cu niste albine, dar primestii chestii gen varnish, iron ore ... mai e unu in DV, dar tre sa omori mobi pana tampesti ca sa-ti pice nush ce porcarie care o dai la unu, si iei sop sau nu mai stiu ce alte chestii ( nu doar mats ), si am auzit ca mai e unu in VoS, dar atat stiu despre el.

Parts de S nu am idee.

da, este unul in vos si trebuie sa omori 300 de mobi :) si iti da enria, asofe sau thons

Guest Socarilo
Posted

Care ati facut q pt duelist ? Dupa q din HS si cele doua ally(eu am facut cu varka) ce tre sa mai faci pe startics si pmfun nu e nimic poate mai stiti alte siteuri de gen.

Guest Socarilo
Posted

Pai de q efectiv daca exista vreun site sa ma indrume sa nu caut ca nebunu , restul am inteles ce sa fac merci

Posted

True...

Raw, daca e self buffed DA. Daca e full buffed nu prea. Daca ai prins crit cat e self buffed, huh 1 hit kill in multe cazuri.

@Lasher, mda cam atat stiam si eu. Doar am auzit de niste chestii ciudate si nu am gasit questuri corespunzatoare.

@Abiku STS din ct1 e foarte bun @ pvp.

Posted

Sh sux big time....Doar damage mare ..In rest what ??? Vine un sps ....il da jos in 5 miscari ..maxim...Sorcul il da la fel.....Sh e bun la multe ...bun la farming , bun la mass pvp , ..dar la 1 vs 1 cu orice nuker ia bataie ....sps/ sorc ii da cancel si e mort ( silence are prea mare delayu` ) , necro ii da anchor , so ??? Pe cine bate Sh ??Daca are full buff..si cand zic full..ma refer FULL ...atunci poate are sanse sa dea 1 hit la alt player....ceea ce nu vezi la multi nukeri...dar in rest nu e bun la pvp ...si sh vs sps /sorc self buff ...sps/sorc win ....sleeping cloud ..si apoi cancel ...si apoi hit -- sleeping cloud -- hi -- sleeping cloud...Easy huh ?? Asta e una din tacticele mele....pe care toti cei care au jucat cu sps/sorc ar trebui sa o stie :D . Nu stiu daca e buna sau nu .....Dar la mine a mers :right: .

@Shade Si Thora cum l-a facut pe Baium in 22 playeri ??? ( not full S ) .Pe c4 mergea din cate imi amintesc .

Parts de Taetossian ei din woa ...Este un quest care da parts + adena .... pe la ingeri

In rest nu stiu .

Posted

Uita-te mai bine in skills pe oficial. Din ct1, sh e chiar heavy damage dealer in pvp. I-au marit mdef-ul mai mult, iar necro este cel ce ramane in urma. Doar un vortex si damage-ul nu a fost modificat. Necro si-asa are dps mediocru, acum sh va prinde sps-ul din urma. Silence va avea sanse mai mari sa cada, nu are reuse prea mare oricum.

Sh-ul se schimba de la lvl 79. Empowering echo si wind vortex slug. Din cate am auzit, wind vortex slug este high damage skill, iar empowering echo pica bine. De asemenea throne of wind are o contributie.

Posted

Sh sux big time....Doar damage mare ..In rest what ??? Vine un sps ....il da jos in 5 miscari ..maxim...Sorcul il da la fel.....Sh e bun la multe ...bun la farming , bun la mass pvp , ..dar la 1 vs 1 cu orice nuker ia bataie ....sps/ sorc ii da cancel si e mort ( silence are prea mare delayu` ) , necro ii da anchor , so ??? Pe cine bate Sh ??Daca are full buff..si cand zic full..ma refer FULL ...atunci poate are sanse sa dea 1 hit la alt player....ceea ce nu vezi la multi nukeri...dar in rest nu e bun la pvp ...si sh vs sps /sorc self buff ...sps/sorc win ....sleeping cloud ..si apoi cancel ...si apoi hit -- sleeping cloud -- hi -- sleeping cloud...Easy huh ?? Asta e una din tacticele mele....pe care toti cei care au jucat cu sps/sorc ar trebui sa o stie :D . Nu stiu daca e buna sau nu .....Dar la mine a mers :right: .

@Shade Si Thora cum l-a facut pe Baium in 22 playeri ??? ( not full S ) .Pe c4 mergea din cate imi amintesc .

Parts de Taetossian ei din woa ...Este un quest care da parts + adena .... pe la ingeri

In rest nu stiu .

nu , nu e buna tactica ta :) that`s so 4 chronicles ago

@raw^

pe forum nu intri ca sa te invete altu cum sa`ti joci charu..

@xIcarus

:slap: :down:

daca charu tau preferat e SH , asta nu`l face mai bun decat restu .. iti garantez eu ca un sps/sorc/necro bun n`o sa ia bataie de la vreun SH

Posted

Pai nu e charul meu preferat.

Clasa mea favorita este gh, same for you. Eu ma bucur de boostul asta, pentru ca sh chiar sarea in spatele competitiei ca char satisfacator, nu grozav. De exemplu ce inteleg eu din healer? Urasc sa joc pe healerul sau bufferul, asta nu inseamna ca nu ma bucur cand le mai balanseaza.

In momentul asta, sorcul are nevoie de un pic extra if you ask me.

Posted

cate intrebari ..

jocu nu se invata pe forumuri

nu te invata, dar te indruma

ps: iteme de C se cumpara de la playeri, de exi war axe+3+hp = 11kk, akat bow + guidance = 6kk ce kkt e asa greu sa astepti o zi pana apare 1 si apoi scoti sa si abgi tu, si tot economisesti 1-2kk