Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

nu stiu ce sa zic. ET au luat pe Ventrue. sau vazut buni, si sau ridicat deasupra tuturor. se credeau zei. acum, pt k au dat war la toti, pk si toate cele, cei in cauza sau intors impotriva lor. era si normal :D

cu WF ce sa zic... un fel de ET wannabe. au venit grup pe server, sau crezut si ei buni, dar prea devreme... au war cu majoritatea celor cu care au si ET... si, ET iau luat sub aripa lor, neavand alti aliati. probabil pt carne de tun, sau sa scada fps celor care nu au PC bun pt mass pvp :P deocamdata nu sunt destul de echipati sa faca fata

PS: asta e doar parerea mea :)

Posted (edited)

si cum ziceam fc brasov a batut in deplasare cu 4-1 parca, :dooh: wrong forum

lol cum sa fi ally venit de 2 luni maxim [ cred ] si sa dai war la majoritatea ? pai is atat de inapti ca nu realizeaza ca n-au ce face ? eventual sa mai prinda un party de sub ca atlfel ... nush, sau au senzatia ca ET or sa le zica " yo guys, come to baium, we will give you teh ring " :rofl1: patetic :-j

Our NETWORK reached today his max online capacity :

- on dex 4x - 9002 online

- on wrath 12x - 5004 online

e alt server mai populat ? [including off ]

le: cati hero au et ?

Edited by crynow
Posted

@ crynow : multi , venividivici au 2 hero ;;)

clan lvl 6 , ch aden , war wf/an/kaos/gf , recruiting fighters,support , pm kll,pyroz0r, nerzhul

@siege sambata : creca eram vreo 600 la aden =))

Posted

Separat nu cred ... franz si teon par cele mai populate acum, dar nu stiu in cifre cat au. Toate la un loc, probabil ca au mai mult ...

Cat despre private, 99% sigur nu ... poate doca or fi unii care au vreo 7 servere, si au 1-2k pe fiecare.

Posted

@ menace Acelasi raspuns ca si lui mtg.cool

Dute si Impusca-te

@Crynow No way . De aia nu cred ca o sa vin pe dex decat daca fac rost de un cont fain :) .Daca punem la2crazy si bfdr la un loc facem un sv c-am cat wrathu :)):)):)) .

WTT WL LVL 57 / SPOILER LVL 50 ON LA2CRAZY FOR ACCOUNTS 60+ ON DEX/WRATH OR HEAVEN'S GATE !!!

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry2704780 Shaaaadeeee....10 % more please :> :> .La ct ziceai ca ma banezi ? :)):)) :gives: :gives:

Posted

Icarus ai luat cred cel mai scump set de B din joc . Felicitari :))

Planuiesc sa il tin pana la 70, daca e dau trade pe unul +6 mai incolo, cend oi fi in bani.

Shadow wep mi se pare inutila. No sa? No thx, prefer ds focus, pentru ca TEORETIC, cu shadow weapon am mai putin de castigat. Daca imi iau acum un kris focus da? Vine aprox 60kk. Apoi comparatie cu un kris shadow. 5 ore efective de farming pe un shadow kris, dar cu kris focus iti zic eu ca merge mai bine. Cand expira krisul shadow. Am pierdut banii. Iau altul pana la lvl sa zicem 70 cand voi avea bani de ss cd. Apoi, am pierdut ceva bani pe atatea shadow-uri, in timp ce krisul focus il pot vinde cu acelasi pret cu care l-am cumparat. Eventual sa mai bag 1-2kk pe el.

Crynow, ai sa-mi imprumuti un ds focus pana gasesc si eu unul, ca fac criza. Am cautat mult un ds focus, iar ceea ce am vazut ori era putin prea scump (destul incat sa nu il pot cumpara), ori incredibil de scump. Ieri vorbeam cu pyro si am dat peste un vacar care vindea ds focus cu 17kk.

Posted

dark screemer te referi? de ce nu il iei din luxury si tu culmea..

ffs , cum a zis si crynow , shadow weapons sunt pentru newbies , un fel de ajutor pana te pui pe picioare. Oricum shadow weapons D si C mi se par utile avand in vedere ca cele mai scumpe echipamente de pe piata sunt armele + ca din D si C iesi destul de repede ( cred ca de la level 20 la level 52 se face level destul de usor ) asadar poti sa economisesti pentru B grade daca nu iti place farmingul ( if only i was a fire mage and shoot gasoline )

Posted

Cand faci 1st ccq primesti 15 cupoane D. Sau 10 , nu sunt sigur.

Cand faci 2nd ccq primesti xx cupoane C ( nu mai tin minte cate ).

Fata de alea luate din magazine, astea nu unlock arme mai bune cu cat faci level.

Posted

@Icarus Ala cu DS +focus 17kk chair ca e vacar :)) . Trebuia sa il ei ...ai fi detinut recordul la " cele mai scump equip din joc " :clap: :clap: .

M-ai fi intrecut pe mine...am cumparat homu +3 cu acumen cu 23kk ....ala zicea ca e + 5...m-a prostit ...

Joaca careva pe Heaven's Gate 7x ??

Posted

Aoleu, saracu de tine. Pe bune 23kk? :))

Mdeci WTB DS FOCUS PE DEX.

@raw nu il iau din lux pentru ca nu am chef si nici timp sa ma scobesc in nas cautand diamante (cristale), sa ma frec cu cristalul alalalt intre ahem-uri pana se inroseste, iar apoi sa caut dwarful prost care ma uraste, iar sentimentul fiind reciproc, n-am chef de mutra lui.

Posted

Aoleu, saracu de tine. Pe bune 23kk? :))

Mdeci WTB DS FOCUS PE DEX.

@raw nu il iau din lux pentru ca nu am chef si nici timp sa pun SA, in traducere sa caut diamante (cristale) in nas sa ma frec cu cristalul alalalt intre ahem pana se inroseste, iar apoi sa caut dwarful prost.

e foarte simplu, crystale D C B A S iei de la coin /target Coin , pt SA este in luxury Soul crystal 7-10 :) hai ca te descurci.

Guest skilleD
Posted

Deci de 3 saptamani nu ma pot loga pe dex ... am 3 conturi cu nici unu dau log in si nu imi apare absolut nimic , format reinstal dezactivare antivirus firewall etc. am scris pe forumul lor si mi-au dat ban :|

Posted

Iar dwarful prost il gasesc saptamana viitoare pentru ca ma uraste, remember?

WTB DS FOCUS (DEX).

SA-ul potzi sa il pui la un blacksmith dintr`un oras!Mai un DS cu Focus nu trebuie sa te duca mai mult de 10kk cu cry cumparate!

@skilleD poate nu ai facut tu tot ce trebuie.Majoritatea de aici joaca pe dex si nu au intampinat probleme!

Guest skilleD
Posted

inainte sa nu mearga am jucat ceva timp aveam lvl 68 necro cu arma de a