raw^ Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 exact, si cum diferenta intre dc shield/ic shield e relativ mica, si punand in balanta acea diferenta de max 80 p def si dmg luat, nu iti scade dmg'u decat cu maxim 10%, ceea ce e useless, asa ca, din nou zic, scutu e doar pt "look" si cateodata chiat incurcator,in sensul ca mai degraba ai lua 5 miss decat 5 critical stunhai norocle: cum kkt fac sa instalez 2 lineage de cronica diferita in pc ? [daca merge ]daca ti-ai instalat jocu in D:/Games/Lineage2 schimba numele la folderul cu lineage gen Lineage II sau mutal in alt folder - pe urma instaleaza-ti cronica diferita :D Quote
kBm Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 CryNow te-ai apucat de jucat cu vrabiutze?@kamael Quote
xIcarus Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 exact, si cum diferenta intre dc shield/ic shield e relativ mica, si punand in balanta acea diferenta de max 80 p def si dmg luat, nu iti scade dmg'u decat cu maxim 10%, ceea ce e useless, asa ca, din nou zic, scutu e doar pt "look" si cateodata chiat incurcator,in sensul ca mai degraba ai lua 5 miss decat 5 critical stunhai norocle: cum kkt fac sa instalez 2 lineage de cronica diferita in pc ? [daca merge ]Pai faci frumos o copie la ce versiune ai acum, apoi dezinstalezi l2. Normal, vei juca pe copie. Apoi instalezi ce vrei.@AAO: asta daca excluzi perfect shield defence care e 1 dmg.LE:CON is only for stun and bleed ressist, WIT is for hold resist xDNu mai pot. :rofl1: Ce tare e! Quote
Aenon Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 de jucat cu vrabiutze?@kamaelthey actually seem pretty retard-ish without a wing o_o Quote
andix3x Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Lasher dap...la 1 mie locul :> :> @Icarus Mai vreaaaauuuu ..mooor de raaaas Si pana acum chair nu credeam ca exista un noob mai mare ca mine XDDD. Cea mai mare prostie care am facut-o in l2 : Am atacat un RB de 68...eu singur...am facut pariu pe 1k bssc cu un amic...asta acum 6 -7 luni :P :P Cea mai mare prostie p care am zis-o in l2 : " Nu te pune cu SpS meu.....rup 10 ppl odata.....is mai tare ca dvp :> " Dar in toata " cariera " mea de "lineageuist " nu am zis prostii de genul ala...desi erau vremuri cand confundam sps cu summonerul . @Ive Ai clan ??? OMG .....What's the clan name ?? IVERSONII ?? ( joke :P ) Quote
Lasher_ro Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 they actually seem pretty retard-ish without a wing o_oThe koreans that made them sure do ...In rest, ca gameplay, le-a iesit destul de bine. Quote
xIcarus Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 @Icarus Mai vreaaaauuuu ..mooor de raaaas Si pana acum chair nu credeam ca exista un noob mai mare ca mine XDDD. Cea mai mare prostie care am facut-o in l2 : Am atacat un RB de 68...eu singur...am facut pariu pe 1k bssc cu un amic...asta acum 6 -7 luni :P :P Cea mai mare prostie p care am zis-o in l2 : " Nu te pune cu SpS meu.....rup 10 ppl odata.....is mai tare ca dvp :> " Dar in toata " cariera " mea de "lineageuist " nu am zis prostii de genul ala...desi erau vremuri cand confundam sps cu summonerul . Stai tu linistit, un noob mai mare ca mine nu exista. Ma refer cand am inceput sa joc. Cum sa lvluiesti pe 15x de la 20 la 52 in mid no grade? Cum sa descoperi class change la lvl 52? CUM SA DESCOPERI SOULSHOTS LA LVL 40? :lol: Doamne imi aduc aminte iar ce PROST eram. Macar primul meu pvp l-am castigat lol. Eram elven mystic vs un alt elven mystic. pana in lvl 5 amandoi. Eu in loc sa dau cu spelluri dadeam cu arma si ii anulam toate casturile doamne. LE: mi s-a acrit de sieges pe dex. LE2: unul zice ca in ct1 s-a SCHIMBAT! Acum ol e dd si necro e nuker. :lol: MOAMA! WC E HEALER? Quote
InGeLiTzA*LeA Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 ET Owned :) RIP a luat Aden ..... au incercat sa ne intimideze putinel prin Gludio ...dar si'au luat'o urat din toate partile la Aden .... :) Quote
raw^ Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 ET Owned :) RIP a luat Aden ..... au incercat sa ne intimideze putinel prin Gludio ...dar si'au luat'o urat din toate partile la Aden .... :) Ma bucur pentru RIP :) Quote
o_duda Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 ET Owned :) RIP a luat Aden ..... au incercat sa ne intimideze putinel prin Gludio ...dar si'au luat'o urat din toate partile la Aden .... :) am intrat si eu pe la 9 si ceva. multi mai erati frate bine ca macar acum e ceva de facut, prea devenise plictisitor Quote
Lasher_ro Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 LE2: unul zice ca in ct1 s-a SCHIMBAT! Acum ol e dd si necro e nuker. :lol: MOAMA! WC E HEALER? Despre ce vorbesti O.o Oly categories ? Quote
CryNow Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 CryNow te-ai apucat de jucat cu vrabiutze?@kamael eh kkt kamael, C4 all the way, server pocnit sa ma distrez si eu, dwarf 72 bate bd in S ax0a0xa0xa0x0a0xa "ax0a0xa0xa0x0a" -> cel mai stresant fel de a rade de cineva legat de dex, pt mine a existat doar 1 clan si 1 clanleader, restu covrigei sau [GhOsT -> WrAiTh ], no ghost no dex :crybaby: desi ... am avut multe tentative de a ma reapuca pyro, plated setu ? se pare ca avem un doritor pe aci' [ xicarus ] care se reapuca de dex [ daca il mai ai ;) ] le: bullet m-or prins remuscarile :P Quote
kBm Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 scump fratzica plated leatheru ala ... m-a rupt de bani :( dar pe PR se merita Quote
xIcarus Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Despre ce vorbesti O.o Oly categories ?Intreaba-l pe el. Nu eu sunt autorul tampeniei aleia. Cand wc va fi healer, sh va fi tank. Quote
andix3x Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Intreaba-l pe el. Nu eu sunt autorul tampeniei aleia. Cand wc va fi healer, sh va fi tank. Sau spoilerul tank .Azi am facut un RB de low lvl's pe Heaven's gate.....Eu am venit cu dwarfa...aia tot imi cereau sa dau agresion . Quote
xIcarus Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Totusi... Dwarf tank e totusi plauzibil. Dar wc healer. Hai... Wtb dark screamer focus asap... (DEX) Quote
raw^ Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 ce weekend pe dex, nice sieges :D mi se pare mie sau ET a devenit most hated ally ? ET teh ebil ally Quote
InGeLiTzA*LeA Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 yup :) toata lumea ii uraste...wf ce mai tine cu ei ...atat .. :) wtb fish gems ...am ic shield in sfarsit (primit de la clan :wub: ) ..si vreau sa craftez floricica sa se asorteze 8-> Quote
menace Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 urat joc nu imi place deloc mai frumos e san andreas :beer: Quote
xIcarus Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 eh kkt kamael, C4 all the way, server pocnit sa ma distrez si eu, dwarf 72 bate bd in S ax0a0xa0xa0x0a0xa "ax0a0xa0xa0x0a" -> cel mai stresant fel de a rade de cineva legat de dex, pt mine a existat doar 1 clan si 1 clanleader, restu covrigei sau [GhOsT -> WrAiTh ], no ghost no dex :crybaby: desi ... am avut multe tentative de a ma reapuca pyro, plated setu ? se pare ca avem un doritor pe aci' [ xicarus ] care se reapuca de dex [ daca il mai ai ;) ] le: bullet m-or prins remuscarile :P Am luat doom cu 33kk, am mai farmat putin cu stii tu ce (nu stiu daca se stie), am mai scos 1.3kk in lol o ora (cam greu), iar acum caut ds. Luni cu prima ocazie ma inscriu in dawn si plec cu spoilerul in branded. Asta daca imi rezolv problemele... Daca nu, well, ne vedem peste cateva zile. DECI: are careva un ds focus de vanzare? Ofer 7.6kk. Quote
Abiku Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 shadow weapon rox :) de ce sa dai 7.6 kk cand poti sa dai 500 k maxim pana la 52 , si dupa asta pana la 61 si iei A grade direct Quote
kBm Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Icarus ai luat cred cel mai scump set de B din joc . Felicitari Quote
o_duda Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 yup :) toata lumea ii uraste...wf ce mai tine cu ei ...atat .. :) siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinguuuri, ataaaaat de siiiiingurice noroc pe capu vostru :Dcontrary to popular belief, chiar e o.O . se mai enerveaza unii, ca sunt prosti, da' poti sa le ai pe toate :)eu cel putin n-am mai jucat de cand au devenit toti tristii aia ai lui kalel emo ca pleaca de pe dex. era pustiu Quote