Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

La ET aia am fost un party :nanana: ..nu doar Hiigara...si se vede ..doar ca dadusem bsoe (karma <_<) si cativa au luat eternul crit ... <3 ET :wub: ..unde ne prindem ne ardem :> ..noi pe ei..ei pe noi..si tot asa :))

Posted

adica noi va batem .. din partiu ala singuru care nu era afk era bishopu.. cica v`ati chinuit 2 minute sa omorati un party de afk .. cu UE`uri,nebunii si toate cele

PS: mai multe info pe forumu dex

acum nu vreau sa par rautacios sau ... ceva de genu, dar asta poate spune oricine no offence, desi e destul de batator la ochi faptul ca mai toti aveau cp full, si ... hiigara e recunoscut ca wannabe but ... who knows ? :D maybe some evil powers for evicti(m)s :P

andi ... pai mnoah in afara de sw,aao,hcd mai sunt ... la ora asta nu-mi vin nume in minte, oricum multi din ei au plecat in ventrue ..

Posted

welcome evictis in venividivici ;)

70% din ET au S`uri ( 30% is tracii ) :))

poate ai dreptate AAO desi nu cred :)

o sa ma plictisesc pe dex , 1 ally server sh1t happens

recruiting pm

Posted

recruiting pm

ty ;;) ..care esti de prin l2 ? :-?

aaa...intrebare .... IC Shield e nefolositor pentru un necro ??? :|:|:|

Posted

scutu e doar de "look" , eu joc fara shield, e bun pt evasion :P

ive,

Posted

@Crynow Ai jucat vreodata cu scut si bless the shield ??? Dupa cum vad nu prea..... ia incearca....din 10 lovituri ale unui HE de 73 pe un sps de 73 ...6 le-a dat in shield =))=)) . Sa nu mai zic de 1 dmg pe doub le shot ....

@kBm Cand mai faci bani ...mai pune una ....o sa pice si o sa mori de ciuda :)

@raw Parca erai in alt clan...acum vad 1Spartan1 la signature .

@lasher erm...Newbye question ...what's lame/lamer ??

@Icarus Cine poate sa fie asa de noob sa zica asta ??? Nici macar nu s-a obosit sa se documenteze =))=)) .

Posted

@Crynow Ai jucat vreodata cu scut si bless the shield ??? Dupa cum vad nu prea..... ia incearca....din 10 lovituri ale unui HE de 73 pe un sps de 73 ...6 le-a dat in shield =))=)) . Sa nu mai zic de 1 dmg pe doub le shot ....

pe rahaturi de server orice e posibil, insa de ex pe dex, eu pe sh cand faceam pvp cu arcasi, scoteam shieldu, e slaba sansa sa-ti dea in shield,si in loc sa-ti dea criticala de 1.8k iti da 1.5k , big deal,iar 1 hit dmg , e 1 hit la 20-30 lovituri, asa ca mai bine, strong evasion :right:

Posted

de acord cu cry. pe dex, cel putin, iti iei foarte rar 1dmg de la un arcash, chiar si cu bless the shield. cel putin asta am vazut la mine :D

LE: poate o sa se schimbe asta, k vad k se lucreaza mereu la srv.

sau poate nu :P oricum, eu tin scutu mereu.

Posted

recruiting pm

Ce clan si ce cerinte?

Pai sa o pun asa: daca te simti norocos poarta shield.

Cu bless shield si advanced block, da, mai zic. Dar fara buffe de shield def, iti zic eu, 8 evasion merg mai bine.

@andi: un handicapat de pe pmfun. Acum am vazut pm de la el, ma intreaba ce dagger sa aleaga intre destro si SK. =)))))))0

Posted

Ce faza cu pdefu la shield ?

@andix3x -

lamer

1. Someone who cluelessly (or in some cases pridefully) does things to piss off an established community, usually on the internet.

2. Someone with little to no netiquet.

3. A complete ****ing idiot who refuses to get the picture they aren't wanted somewhere. Again usually on the internet.

-Random Metal Message Board or Chatroom-

Lamer: NE1 LIKE LINKIN PARK? I THINK CHESTER IZ HAWT!

Poster-A: This is the metal board. Linkin Park isn't metal, they are pop-rock.

Lamer: THEY R METAL THEY ARE ON MTV N U R JELLYIS!

Person-A: Will a mod please ban this LAMER?

Tu intri la 1 cred :P

Posted (edited)

atunci cand blochezi cu scutu se ia in considerare pdefu de pe el.

exact, si cum diferenta intre dc shield/ic shield e relativ mica, si punand in balanta acea diferenta de max 80 p def si dmg luat, nu iti scade dmg'u decat cu maxim 10%, ceea ce e useless, asa ca, din nou zic, scutu e doar pt "look" si cateodata chiat incurcator,in sensul ca mai degraba ai lua 5 miss decat 5 critical stun

hai noroc

le: cum kkt fac sa instalez 2 lineage de cronica diferita in pc ? [daca merge ]

Edited by crynow