Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

pai atunci ce ai sugera in faza asta ?:P ( te intreb asta fiindca nu realizez ce insemna assist in perceptia ta , cumva heal?)

@m0hamadus , multumesc pentru link , o sa download'ez filmultzu` cand oi ajunge acasa .

Acuma , eu am multe nelamuriri , sper ca filmuletzu ma va "ilumina" XD

Da, asisti summonul.

Cea mai mare idiotenie sa pui heavy pe cutitar :|

@zerk pe cutitar.... la farm merge si de la lvl 1 dar la pvp io prefer fara

Eu folosesc zerk totdeauna, de obicei am rolul de chaser, asa ca merita partial.

@kBm Crezi ??? :> Ia incearca ..pe high rate merge =)) ...Crynow...am incercat si prin metoda ta...si tallum merge..bonusul de atk speed e destul de bun.....dar prefer Maj sau NM .

@AgainstAllOdds Care e cea mai buna tactica de pvp cu aw ? :> :> :>

Pai depinde si cu cine faci pvp. Eu iti spun cum procedez eu: daca e melee nu il las fara hex. Daca e mai rapid decat mine, asta e, daca nu prinde hex din prima merg la cafteala. Daca e ceva foarte lent, cum ar fi tankul sau destro/glad, un power break e eficient. Vs daggeri mai bine te concentrezi pe hex.

Acum, in oly, adica self buffed, e o tactica pe care o folosesc, e un fel de 'dagger kiting'. Daca esti in pvp cu o clasa care da foarte greu, este lenta si nu are range attacks, de exemplu destro, fugi frumos si dai cu arcul in el, dar stai aproape, sa aiba impresia ca te prinde. Cand scoate si el arcul, normal, vei scoate daggerul si ii tragi 1-2 apoi fugi iar. E deosebit de eficienta vs newbies pentru ca primul reflex cand vine un dagger spre tine e sa fugi pana iti scoti arma. Presupun ca stii ce inseamna focus death de la spate.

Posted

stai asa ca fac pe mine /:) ....fiti seriosi ...de un asa .....hai sa ma abtin :):) ...nu-mi pun mintea cu unu ca el :-j ..haipadutetare

deci dupa +11 pe kai..acesta incepe sa faca lvl cu xp'ul luat de la mobi ??ce lvl poate avea maxim ? (al meu am vazut ca e cu un lvl mai mare decat mine ..acum )

cu unu ca mine? nici nu ma cunosti , de unde stii cum sunt? pacat ca n`am facut screen la ce ai zis ca puneam sa rada toata linkmania ;)

Posted

cu unu ca mine? nici nu ma cunosti , de unde stii cum sunt? pacat ca n`am facut screen la ce ai zis ca puneam sa rada toata linkmania ;)

Bad boy, la drq mai exista butonul ala de print screen :banghead:

Posted

@Icarus La arcas ar merge power ??? Mie imi prinde nasol rau...dar si cand prinde :)

@spook Nu ma refeream sa ei juma` de camera cu tine...cate un mob...one by one ...atunci o sa vezi cat de eficient e zerk :right: :right: .Anyway....la pvp nu bagati zerk pe cutitar... :whistle: :whistle: :whistle: ...

QUOTE(AgainstAllOdds @ Apr 2 2008, 15:12)

ingelitza: te prind pe linkmania ai belit`o

/end

/hahaha

/rofl

Posted

damascus*tallum blade+0

kesh*kesh+4

tallum boots - heavy

majestic light set

Merci frumos :P

dama*tallum vreo 150-170 kk

kes*kes +4 vreo 130-140 kk

tallum boots heavy - 15kk

maje light set 320-370kk

pfffffff 40% warn, damn retard people :gives:

Posted

relateaza ca te credem^^

dama*tallum vreo 150-170 kk

kes*kes +4 vreo 130-140 kk

tallum boots heavy - 15kk

maje light set 320-370kk

pfffffff 40% warn, damn retard people :gives:

___

sig=un bun exemplu de oameni subdezvoltati mental

stii frate? tu chiar insisti cu prostia ta.. si ma faci pe mine retard.. cand poate tu esti defapt.. deci tu tot zici ca 28/3*3= 27.99 ..ma si tot insisti sa ma critici pe mine.. si tot nu taci.. si tot ma jignesti cand eu nu ti-am facut nimic.. stii? oricat de prost oi fi incerc sa respect oamenii.. si de obicei nu ma adancesc in prostia mea.. macar taci naibii din gura si nu mai comenta.. mai treci pe la scoala.. pe la un profesor de matematica.. poate a trecut mult timp de cand ai parasit bancile liceului.. dar chiar esti.. as vrea sa iti zic dar nu is asa de nesimtit sa o fac..

"Anyway....la pvp nu bagati zerk pe cutitar..."

te rog explica-mi si mie de ce..

"Cea mai mare idiotenie sa pui heavy pe cutitar"

not really.. daca ai epice si esti th eu cred ca e mai bun ic decat maj light.. bine eu am jucat in ultimul timp pe we, si aveam in clan un dagger (care era hero.. expl0iter il chema parca) care batea in ic.. si batea calumea.. bine.. cred ca era serverul cam bubuit..

Posted

aham ms .. :).Cumpar bop(accept si fara SA sau +3 sau overenchanted)

lasa-l +3+ cs [ max 85kk ]

si in loc sa cumperi over enchanted, mai bine iei soul bow+3+cs si stai cu el pana ti se acreste de lineage

le: this is ownage ? http://img134.imageshack.us/my.php?image=shot00033nm2.jpg

silenr nu ma asteptam sa te ataci iar, dar uitandu-ma la "poze cu tine" si la ce fata ai ... te las in voia ta, daca te stiam nici nu ma mai chinuiam sa-ti explic, apropos, a zis-o si un om de 30 ani + ca am dreptate [ aka mod beethoven ] si altii, dar poate tu la varsta ta, sti mai multe, cum ziceai, "la mine in clasa cine are sub 9.30 e considerat prost "

Posted

soul bow sux... go PI si fati recipa si partile de Shyeed's Bow :D

si ala sux, intra mats in el cat pt draco bow asa ca mai bine iti faci DB :D imo

Posted

@SilenR Buna intrebare.....De fiecare data cand am facut pvp 1 vs 1 cu un cutitar si cutitarul avea zerk murea...De ce ? Very low p def....am facut un pvp cu un cutitar smart al draq .....avea maj set heavy si un Bop OMFG .....parca era aao =)) .Dar sa revin la subiect...eu sunt de parere ca e o prostie sa pui zerk pe cutitar la pvp ....Am incercat doar odata si am luat o bataie de nu m-am vazut.....ala dadea 2,3k dmg ....eu 2,5k ....dar la p def meu am murit inaintea lui ...Si imi era o ciuda....mi-a prins hexu` .Anyway.....tactica conteaza....poate ar merge si zerk pe cutitar..

@mtg.cool Si raspunsul meu este

Dute si impusca-te
sau....apeleaza la MisterDevil....o sa iti dea niste sfaturi folositoare...

@kBm Mai bine ramai la emi ...pana se decid astia ce arc ar merge =)) .

@Crynow Cum e posibil ??? =))=))=))=))=))=)) .Ma uit la ET...toti sunt in S ...WTF ?? OMFG NOOBS

Posted

@Crynow Cum e posibil ??? =))=))=))=))=))=)) .Ma uit la ET...toti sunt in S ...WTF ?? OMFG NOOBS

nu toti, dar majoritatea da ^_^ , daca le zic asta se supara :crybaby:

raw :rofl1:

Posted

@Icarus La arcas ar merge power ??? Mie imi prinde nasol rau...dar si cand prinde :)

Daca il iei prin surprindere, power break e foarte eficient pe arcas.

wow > lineage :(

Pa.