Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

planul de rupere cu un pisicar la pvp ? :-?.... nice..o sa incerc cand o sa am skilele :D

Deeeeeeeciiiiii ....cine stie ce DYE trebuie sa pun pe Warlock ??? :kar: :kar:

+4 con -4 str, +5 wit -5 int... Eu asa as folosi.

Eu nu as merge sa asist summonul, decat la lvle mai mici, pana in 61 sa zicem. Dar si atunci depinde. Daca inamicul e buffat bine, m-as gandi de 2 ori inainte sa merg s asist. Pentru ca o clipa de neatentie poate insemna moartea summonului. In special cand vine vb de daggers care au in dotare bluff (peste lvl 77), sau anumite charuri ce poseda stun. De ex tyrant, destro in special, si chiar glad.

Am intampinat summoneri, si ma bazez pe bluff sa isi landeze stunul si nu immobilise-ul. Daca pica stun, ai timp sa rupi summonul, iar daca nu, nu.

Posted

Daca inamicul e buffat bine, m-as gandi de 2 ori inainte sa merg s asist.

pai atunci ce ai sugera in faza asta ?:P ( te intreb asta fiindca nu realizez ce insemna assist in perceptia ta , cumva heal?)

@m0hamadus , multumesc pentru link , o sa download'ez filmultzu` cand oi ajunge acasa .

Acuma , eu am multe nelamuriri , sper ca filmuletzu ma va "ilumina" XD

Posted

@Raw Kitty rulz :> . Calutul facea minuni pe c3 /c4 ....dar pe c6 sucks big time .

@Spook Cum adica ..un aw nu poate face solo cu zerk ?? De unde ai scos-o pe asta ? :)) ....Daca cutitarul are PL set +0 ar fi bine sa faca fara zerk....dar daca are theca .. ..poti sa pui zerk linistit :) .( asta la low lvl's )

La 61 + .... Zerk fara discutie ....in special la Nm light .Si daca iti place s testezi lucruri noi..incearca sa pui NM heavy pe cutitar.....doamne ce bun poate sa fie in pvp :blink: :blink: .

Posted

@kBm Crezi ??? :> Ia incearca ..pe high rate merge =)) ...Crynow...am incercat si prin metoda ta...si tallum merge..bonusul de atk speed e destul de bun.....dar prefer Maj sau NM .

@AgainstAllOdds Care e cea mai buna tactica de pvp cu aw ? :> :> :>

Posted

in mare am zis ....

@ingelitza multi ca tine au mai fost ... chiar recent , se faceau "combinatii" la oly si o intrat kalel si i`o batut pe toti ... asa ca dream on , pe langa full boss jewel set pe care`l are inclusiv valakas +5 , pe care bullet mai avea 50 range si`l ridica :) , restu jewels +5 , skille OE etc etc + ca joaca bine pe necro :P

Posted

Am prieten cu Kai the cat +11 pe dex :)

nush cine imi spunea ca dupa lvl 10 ( enchant ) Kai incepe sa creasca in lvl, o fi adevarat ? ma apropriu si eu de 78 si tare as vrea sa stiu daca merita sau nu

Guest Socarilo
Posted

neata un site cu filmulete pvp in afara de livepvp si youtube mai stiti ?

Posted

nush cine imi spunea ca dupa lvl 10 ( enchant ) Kai incepe sa creasca in lvl, o fi adevarat ? ma apropriu si eu de 78 si tare as vrea sa stiu daca merita sau nu

asa mi-au spus si mie :) ...eu bag pe Summon Cursed Man la necro..il folosesc foarte mult..il am deja +6 si chiar se simte diferenta...cred ca are HP mai mult in primul rand..apoi..da mai bine :) ...cand o sa fac 78 o sa bag +9 ..apoi...sa vad..poate mai incerc ++ :)

Posted

din cate am intees eu , book of the gigants (care parca era folosita pentru enchant skills) era data din 3rd class change....o_o dar din ce alte locuri se mai poate procura ?

nevermind >.O , dupa o cautare rapida pe gugle , am aflat ca se mai poate procura de la castle ownerz si prin oly event.

Posted

@Spook Cum adica ..un aw nu poate face solo cu zerk ?? De unde ai scos-o pe asta ? :)) ....Daca cutitarul are PL set +0 ar fi bine sa faca fara zerk....dar daca are theca .. ..poti sa pui zerk linistit :) .( asta la low lvl's )

k, du-te tu in camera mare cu zerk si zi-mi ce faci, asta merge doar la low lvl, adica maxim branded, hai si un apostate depinde de gear [oricum eu lvl 58-68 am facut solo in witch cu buff de ch, set doom si kesh*kesh+6 ]

ce facusi inge ? nvm gz

in mare am zis ....

@ingelitza multi ca tine au mai fost ... chiar recent , se faceau "combinatii" la oly si o intrat kalel si i`o batut pe toti ... asa ca dream on , pe langa full boss jewel set pe care`l are inclusiv valakas +5 , pe care bullet mai avea 50 range si`l ridica :) , restu jewels +5 , skille OE etc etc + ca joaca bine pe necro :P

stai flex ca e mai bun ironmaiden, imo ofc

Posted

Yup , creste la +11 in timp ce bati mobi :) Acum am eu contul cu warlock , vreau sa imi fac powerlevel la un character , chiar ala pe care il am in academy la tine , nQQbs .

Posted

beware of the dark inge :whistle: :crazy:

stai asa ca fac pe mine /:) ....fiti seriosi ...de un asa .....hai sa ma abtin :):) ...nu-mi pun mintea cu unu ca el :-j ..haipadutetare

deci dupa +11 pe kai..acesta incepe sa faca lvl cu xp'ul luat de la mobi ??ce lvl poate avea maxim ? (al meu am vazut ca e cu un lvl mai mare decat mine ..acum )

Posted

kai + 11 e level 79 .. deci lvl 80-81 se face.. :) dupa asta cand ii dai resummon iar 79 .. .daca bati iar face level :P cel putin asa era pe c4..

Posted

Va rog frumos sa imi spuneti pretzurile la astea

damascus*tallum blade+0

kesh*kesh+4

tallum boots - heavy

majestic light set

Merci frumos :P

@DEX 4X :D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D::D:D:D: ... ce happy sunt ca am scapat de wrath(evident mi-am luat un scam mic de 150 kk :)) )