spook Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 farm baby farm ...baga tare la recipe... eu am bagat de maj... eu am scos 6 recipe in 3 zile (maxim 20 ore de farm) ...2 de boots le-am craftat si au iesit ~= 200 kk :) + alte chestii farmate...la MSS merge super bine..s-a facut 300 k + un MSS ...daca farmezi 4 ore noaptea (dupa ora 4 cand bate vantu` prin BS ) scoti cam 50-80 mss :) + MANOR !!! merge super bine ..cumpara din goddard (acum depinde ce lvl ai si pe unde farmezi tu ...) de'alea pentru DMP sau M.Alloy....si mergi HOT sau WOA ..or sa pice cam 5-6 fructe pe mob ...eu acolo farmez singura cu summonul = 600+ fructe in cateva ore ...care vin ...nush sigur asta...sa zic ca 150-200 DMP ...a 200 k parca era 1 ..nu mai stiu ..am vandut acum 2 luni .....in fine...faci bani BUNI :) ...eu asa am reusit sa cumpar SOM ...manor rulz :D ..dar in ultimul timp s-au inmultit..si nu mai apuc sa vand :crybaby: + ...sa ma mai gandesc :-? te inteleg, tu joci l2 relativ de putin timp, but i play since october 2006 :( so i got so fucking booored of farm + ca acum am bacu, dar vroiam sa stiu pe viitor, daca mai joc lineage sau caut alt mmo :tiphat: succes pe dex Quote
raw^ Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 WTS Santa hat :> Abiku, da e pe dex atunci - WTB Santa hat ps: best farm = manor + catacomba ;) + summoner :P Quote
Burne Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Abiku, da e pe dex atunci - WTB Santa hat ps: best farm = manor + catacomba ;) + summoner :P mai scotian ce esti ai o groaza de sepci si nu imi dai si mie sa port una :> Quote
raw^ Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 mai scotian ce esti ai o groaza de sepci si nu imi dai si mie sa port una :>nigga w00t, imi dai si mie som un pic :bananadance2: ps: ce sapca vrei ? :)LE: Abikuleeeeeeeeee cu cat vinzi santa hat? Quote
andix3x Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 @Ingelitza Prea tare ..rooot ?? restart computer :> :> Quote
MoroJr Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Sal all ... ma ... care ma poate ajuta si pe mine ? Am gasit si eu un server de L2 ... si trebuie sa inlocuiesc hosts .... am inlocuit acolo hosts ....si cand am intrat in joc .... nu imi intra ...imi apare tot negru...si vad doar sageata de la l2 ... Am mai adus 3playeri pe serveru ala ...si lor le merge :( ... De 2 saptamani ma chinui sa joc pe un server la care trebuie sa-i schimbi hosts... Problema mea ii de la 216.107.250.194 nprotect.lineage2.com -daca nu mai pun 216.107.250.194 nprotect.lineage2.com in hosts ...jocul imi merge...dar la un moment dat ... imi da eroarea : A hacking tool has been descovered in your ..... -apropo ... eu am antivirus Karspersky 7.0 ... unul de pe l2 ala mi-a spus sa trag alt antivirus ca karspersky opreste unele chestii .... -dar totusi faza ii ca am jucat de 2 ori pe server..deci mi-o mers de 2 ori ...dar daca ii dadeam reset...dupa nu mai mergea :( ! -daca ma poate ajuta cineva ... va rog ...raman dator ... -postati aici ... sau datimi add la : danutmoro@yahoo.com ... ! Va rog frumos ! De 2 saptamani ma chinui sa fac ceva si nu reusesc pe serverele astea cu hosts ! site de la L2 Kamael este www.l2dimensions.com Quote
raw^ Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 raw make me an offer :) e pe dex .jester hat + teddy hat + adena ? :-j e a ta tu sa ceri Quote
InGeLiTzA*LeA Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 spook ...da..mie mi-e drag inca sa farmez :) ..am si eu locurile de care mi-e scarba ..cum ar fi BS ...nu il mai suport, am farmat prea mult acolo ...deasemenea ketra..m-a scarbit dupa quest ... heeehh ...si eu am bacul anu asta ...dar..ma descurc ...mai ales in party cu pisicaru pot sa invat gramada :) ...sau de multe ori farmez cu cartea in fatza :D ..e bine pe spoiler in beast farm ..ca bate mobii greu..cam 2-3 min/mob...ii dau atak si dupa ochii in carte ;)) EDIT : Stie careva bine bine cam ce dye trebuie sa pun pe Warlock ?? ...toate 3 symbolurile ... :) e saptamana cu mammon si vreau sa le bag :nanana: Quote
Burne Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 merge crescutul cristalelor la Trex in PI pe dex? Quote
Razvan Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 spook ...da..mie mi-e drag inca sa farmez :) ..am si eu locurile de care mi-e scarba ..cum ar fi BS ...nu il mai suport, am farmat prea mult acolo ...deasemenea ketra..m-a scarbit dupa quest ... heeehh ...si eu am bacul anu asta ...dar..ma descurc ...mai ales in party cu pisicaru pot sa invat gramada :) ...sau de multe ori farmez cu cartea in fatza :D ..e bine pe spoiler in beast farm ..ca bate mobii greu..cam 2-3 min/mob...ii dau atak si dupa ochii in carte ;)) EDIT : Stie careva bine bine cam ce dye trebuie sa pun pe Warlock ?? ...toate 3 symbolurile ... :) e saptamana cu mammon si vreau sa le bag :nanana: kalel in devenire^^ Quote
Guest dorutzu2006 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Salutare.Am si eu 2 intrebari:- la un aw trebuie sa ii pun, cand ma bufez, si berserker?- dusk shield (grad D) e mai bun decat un imperial shield (grad S)? daca da, de ce?Multumesc anticipat pt raspunsuri Quote
Aenon Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 - la un aw trebuie sa ii pun, cand ma bufez, si berserker?da , de ce nu?Doar la tankerii care sunt la rbp se evita acest buff din cate stiu.dusk shield (grad D) e mai bun decat un imperial shield (grad S)? daca da, de ce?Gradul S e cel mai tare , urmat de A B C D si no grade.go figure. Quote
Razvan Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Salutare.- la un aw trebuie sa ii pun, cand ma bufez, si berserker?Re si tie!da.. zerk iti creste abilitatile melee si iti scade p def.. la dagger iti trebuie dmg.. deci dada , de ce nu?Doar la tankerii care sunt la rbp se evita acest buff din cate stiu.Gradul S e cel mai tare , urmat de A B C D si no grade.go figure.eu oricum nu pun zerk niciodata pe tanknu conteaza ca s e cel mai tare la p def, eu prefer maj light si nu draconic, sau tallum heavy si nu ic.. depinde de fiecare cum joaca.. cat despre dusk shield.. este custom item.. normal ca e mai tare decat ic.. oricum eu nu iti recomand sa iti pui shield pe dagger Quote
Aenon Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 niste filmuletze cu walrock pvp high quality ( in asa fel incat sa se vada si ce skilrui foloseste) ar fi de mare ajutor. tx in advance :D Quote
spook Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 - la un aw trebuie sa ii pun, cand ma bufez, si berserker?nu, sau depinde cum preferi sa farmezi, [ solo e bine fara zerk / cu party e bine cu zerk ]dusk shield il ai pe servere l2 de kkt, si e mai bun decat S grade pt ca e item unic, oferit de serveru respectiv, si are abilitati unice [ cum e pe l2gold.org ]inge succes la bac, oricum eu nu mai am rabdare sa farmez :P, tu ca esti fata, ai rabdare mai multa Quote
Iverson Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 bane warrior / mage / decreese cast speed / atac atac atac / heal matza / atac atac / cp pots /end Quote
InGeLiTzA*LeA Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 bane warrior / mage / decreese cast speed / atac atac atac / heal matza / atac atac / cp pots /endplanul de rupere cu un pisicar la pvp ? :-?.... nice..o sa incerc cand o sa am skilele :D Deeeeeeeciiiiii ....cine stie ce DYE trebuie sa pun pe Warlock ??? :kar: :kar: SilenR ..eu vreau sa il intrec pe kalel :kar: ..din cate stiu e necro..si daca ma bag si eu la oly ..dau de el ...si da'i..si da'i..si da'i ...si ... :kar: :kar: Quote
M0ha Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 bane warrior / mage / decreese cast speed / atac atac atac / heal matza / atac atac / cp pots /enduhm? :-? eu pana acuma nu am vazut nici un pisicar in rolul de dd la pvp...cred ca singurul rol care il are la pvp e pe post de assistant.cred ca e mai corect aja :blessing the queen/warrior bane/mage bane/cp cp cp/warrior bane/servitor heal/....si etc Quote
InGeLiTzA*LeA Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 heh :) ..nici nu stii tu cum da kai ala micu ...rupe...daca ajungi la 76 + si iti permiti si un enchant pe skilluri..si faci matza +9 ..crede'ma ca e mai avantajos sa scoti queen..dai buffu ..si scoti imediat matza de bataie :) ...rupe ;)) Quote
M0ha Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 heh :) ..nici nu stii tu cum da kai ala micu ...rupe...daca ajungi la 76 + si iti permiti si un enchant pe skilluri..si faci matza +9 ..crede'ma ca e mai avantajos sa scoti queen..dai buffu ..si scoti imediat matza de bataie :) ...rupe ;))nu jtiu cum da martanu ala..ma invetzi si pe mine? :photo: Quote
Aenon Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 am cerut filmuletze , de pvp , nu de skilul ala > skilul ala and end , ci de diferite strategii 1v1 1v2 etc + echipamente .Ce ar fi bun intr-un pvp?robe sau light?o_oin plus ce matza sa folosesc la pvp?pe youtube am vazut ca , cat queen rupe o_o . Quote
M0ha Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 am cerut filmuletze , de pvp , nu de skilul ala > skilul ala and end , ci de diferite strategii 1v1 1v2 etc + echipamente .Ce ar fi bun intr-un pvp?robe sau light?o_oin plus ce matza sa folosesc la pvp?pe youtube am vazut ca , cat queen rupe o_o .http://files.filefront.com/ALPOVavi/;9639651;/fileinfo.htmlo sa itzi explice tot ce vrei sa afli! :P Quote