Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Mda..din cate vezi in semnatura am cornitze acum ....si sunt innebunita dupa toate chestiile astea de aspesc :wub: ....si vreau sa am ceva DIFERIT de toti 8-> ...si crede'ma ca se vad foarte bine..mai ales pe fata mea :wub:

uu da, si eu am 3 palarii si ureechiuse si mai vreau altele :))

Posted

iti vand eu o Jeste hat ...sau Iron Circlet ... cred ca atat mai am ...antenele le-am vandut deja >:)

iron cu cat? :-?

LE: jester hat am pe gratis :P

Posted

erm bine.. eu pe c4 purtam party mask (parca asa se cheama) pe care o iei cu aa.. iar pe interlude academy circlet (pe dark elf male cu parul ridicat in sus alb).. si bine fa-ti hairpin.. dar eu zic ca e o risipa de timp si tot mai calumea is little angel wing alea.. oricum nu dai pk-uri mai usor si nu esti mai tare la pvp daca ai hair acc sau nu^^

ps: basca de robin hood e cea mai tare (nu stiu daca exista si pe dexternet)

Posted

erm bine.. eu pe c4 purtam party mask (parca asa se cheama) pe care o iei cu aa.. iar pe interlude academy circlet (pe dark elf male cu parul ridicat in sus alb).. si bine fa-ti hairpin.. dar eu zic ca e o risipa de timp si tot mai calumea is little angel wing alea.. oricum nu dai pk-uri mai usor si nu esti mai tare la pvp daca ai hair acc sau nu^^

ps: basca de robin hood e cea mai tare (nu stiu daca exista si pe dexternet)

si mai bine esti clona nr 4400 fara accesorii sau esti doar 44 cu acesorii ? :P

Posted

Romantic cheapeu (nush cum se scrie sigur) ....da...este :)) ..palarie de padurar ..mie nu imi place si nici angel wings alea nu mi se par cine stie ce....mai mult imi place floricica :x

Stiu faza cu pk/pvp ..doh =)) dar imi place sa arate bine fata mea ;;) ..ce e rau in asta ? >:P ..si nu e risipa..pt ca eu pescuiesc cu alt caracter atunci cand am party pe pisicar ( macro pe queen bless, 30 min pot sta linistita ) deci e doar o placere si de ce sa nu dau craft daca am tot ce imi tre ( ciuciu recipa <_< )

Si inca o intrebare .... la ce lvl de Fishing Expertise pot lua Fish gem ?? cel simplu nu Shining ....

Posted

Romantic cheapeu (nush cum se scrie sigur) ....da...este :)) ..palarie de padurar ..mie nu imi place si nici angel wings alea nu mi se par cine stie ce....mai mult imi place floricica :x

Stiu faza cu pk/pvp ..doh =)) dar imi place sa arate bine fata mea ;;) ..ce e rau in asta ? >:P ..si nu e risipa..pt ca eu pescuiesc cu alt caracter atunci cand am party pe pisicar ( macro pe queen bless, 30 min pot sta linistita ) deci e doar o placere si de ce sa nu dau craft daca am tot ce imi tre ( ciuciu recipa <_< )

Si inca o intrebare .... la ce lvl de Fishing Expertise pot lua Fish gem ?? cel simplu nu Shining ....

spune si mie cum faci macro pt blessing of the queen ? eu am incercat si nu merge ... sau ai nostromo cu macro facut pentru el ? :-??

Posted

/useskill blessing of the queen

/delay nr_minute

/useskill blessing of the queen

/delay nr_minute

pana umplii alea, sau

/useshorcut 3 1 -unde pe bara 3 in pozitia 1 ai blessing of the queen

/delay nr_minute

.

.

.

Cred k ai prins ideea :D

Posted

asta stiam ... dar nu merge ! am un PP are macro de buffs si merge perfect, am inteles ca nu merge macro pt pet :-?? , voi incerca in seara asta daca merge dar sunt sigur ca am incercat si nu a mers

Posted

Faci asa : pui blessul pisicii pe bara...apoi de pe bara tragi in Macro pe liniile 1,3,5... ...pe liniile 2,4,6... scrii /delay 120 ...si umpli tot macro cu astea ....ceea ce inseamna 30 min (sunt 15 spatii , a cate 2 min delay ) ...apoi pui macro pe bara ....si apesi pe el ..dupa ce ai apasat pe macro NEAPARAT !!!!! nu mai apasa absolut nimic in fereastra jocului ... nicio tasta si niciun click , absolut nimic pt ca se dezactiveaza macro ...daca e ceva il dai iar...si gata :D

Din cand in cand sa te mai uiti daca pisica da blessul la fix 1 secunda din cel trecut...

Cornitele nu le dau pt nimic [-x sa stiu ca le pun pe dwarf :)) dar tot ale mele raman ;;)

Posted

:-ss ...paiiii ...vreau si floricele si cornite...ma imbrac cum imi sta mai bine....asortez hainele ;;) ....cornitele le tin mai mult pt viitorul meu arcas..care sper ca va fi imbracat in draconic...si cu cornite e BELEA :wub:...Iar floricelele sunt mai mult un moft ;;) sa am eu ceva ce n-are nimeni ( heh,,cativa...pe dex am vazut decat 1 persoana de muuuult cand era beta ....posibil sa fi avut de la GM )

Posted

hehehe :D ..pe humanitza mea sta bine orice ;;) ..mai rau ca de sapt asta nu o sa am cu ce sa le asortez..ca vreau sa iau IC shield, si nu mai e rosu ca NM :crybaby: ...dar merg si asa...contrastul e mare :> .....si se potrivesc bine de tot la nume :-"

http://img221.imageshack.us/my.php?image=firmasayo2as6ah4.jpg

Radeti si voi ...ca eu nu mai pot =)))))))) mor de rassssss =)))) .... ROOT ROOOTTT =)))) NO MP =)))

Posted

http://img221.imageshack.us/my.php?image=firmasayo2as6ah4.jpg

Radeti si voi ...ca eu nu mai pot =)))))))) mor de rassssss =)))) .... ROOT ROOOTTT =)))) NO MP =)))

:rofl1: ax0a0xa0x0a0xa prea tare =))

inge cum faci bani ? ;;)

Posted

:rofl1: ax0a0xa0x0a0xa prea tare =))

inge cum faci bani ? ;;)

farm baby farm ;;) ...baga tare la recipe... eu am bagat de maj... eu am scos 6 recipe in 3 zile (maxim 20 ore de farm) ...2 de boots le-am craftat si au iesit ~= 200 kk :)

+ alte chestii farmate...la MSS merge super bine..s-a facut 300 k + un MSS ...daca farmezi 4 ore noaptea (dupa ora 4 cand bate vantu` prin BS ) scoti cam 50-80 mss :)

+ MANOR !!! merge super bine ..cumpara din goddard (acum depinde ce lvl ai si pe unde farmezi tu ...) de'alea pentru DMP sau M.Alloy....si mergi HOT sau WOA ..or sa pice cam 5-6 fructe pe mob ...eu acolo farmez singura cu summonul = 600+ fructe in cateva ore ...care vin ...nush sigur asta...sa zic ca 150-200 DMP ...a 200 k parca era 1 ..nu mai stiu ..am vandut acum 2 luni .....in fine...faci bani BUNI :) ...eu asa am reusit sa cumpar SOM ...manor rulz :D ..dar in ultimul timp s-au inmultit..si nu mai apuc sa vand :crybaby:

+ ...sa ma mai gandesc :-?