CryNow Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 @on topic este vreo diferenta daca fac augument cu low sau top LS de acelasi lvl ( inafara de glow ) am sanse mai mari respectiv mai mici in fct de LS sa primesc skill activ ?cam da, practic ordinary - very low chance , medium - low chance, high - medium , top - high ceva de genuoff: :lol: nice game, kindergarten pwnz :rofl1: Quote
Razvan Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 sa mor eu daca shade nu e un om de treaba.. asa mi se pare acum.. oricum crynow dupa ce ma face retard "check his sig" cum pot sa ma comport frumos cu el.. aaa si nu numai pe mn.. cam pe toti care au postat acolo.. si defapt nu isi da seama cine e ala de care vorbesteot: pw in bb are speed mai mic decat th is dash? nu stiam Quote
xIcarus Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Shade nu mi se mai pare om de treaba de cand a migrat dex la interlude. Odata i-am dat pm sa-l intreb ceva si mai mai sa-mi dea chat ban. Nu cred ca stie ce char aveam da ma rog. Si a devenit f irascibil, de parca merita sa vorbeasca numai cu cei ce joaca pe dex si sunt in s-uri. da bine si crezi ca toggle`u o sa aiba mp consumtion ca silent move? cu mp consumption mare e degeaba , mai mult e nerfedDin ce speculatii se fac ai ghicit-o. Ar fi chiar bine sa bage mp cons mare, dar nu prea cred. Oricum pe serverele alea alea, cu mp pots, etc vei fi in perma dash. Quote
Nagasaky Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Yeah si cu mine se purta frumos Shade... si la fel ca si cu tine devine irascibil f brusc si f aiurea . Asa e el Quote
raw^ Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Din ce speculatii se fac ai ghicit-o. Ar fi chiar bine sa bage mp cons mare, dar nu prea cred. Oricum pe serverele alea alea, cu mp pots, etc vei fi in perma dash. :-j tu esti fan al serverlor "alea alea" LE: Quote
M0ha Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Citesc forumul linkmania si parca citesc scenariul unor telenovele. :rofl1:teh drama Quote
Lasher_ro Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Uhm ... poate tre sa faci petitie , nu sa dai pm ? Quote
raw^ Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Uhm ... poate tre sa faci petitie , nu sa dai pm ? hmm, la cati playeri are dexul doar 100 sa dea pm in acelasi moment :blink: si toti cu nume complicate: oOxXIiIiIN99v473286582IiIiIiIIXxOoPL sau BR dupa caz :bananadance2: Quote
andix3x Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 dupa meciul crynow vs SilenR urmeaza Shade vs xIcarus .... Don King invitat special, Muhammad si Leyla Ali au locuri langa Doroftei mai putem vedea in sala pe Mike Tyson cum savureaza urechea lui Holyfield, Smarandescu insotit de mana carcotasului Gainusa, Mikey Mouse ... etc Pe motive de "who cares" se vor face 2 echipe Shade + crynow si SilentR + xIcarus, comentator nimeni altul decat Cristian gooooooooooooooooooooooooooooooooooool Topescu, in coltul rosu echipa Shade + crynow atrentata de maestrul Titi Prosop si primesc ultimele sfaturi inainte de meci, in coltul albastru echipa SilentR +xIcarus nu isi permit antrenor ca nu au admin sau mod pe forum, discuta in liniste strategia. INCEPE MECIUL Titi Prosop e incepe meciul relaxat si roade dintr-o batista ..... pe ring "sportivii" derutati nu gasesc tastaturile "system error" incepe flameul intre echipe .... PVP nabs ? ..... o domnisioara de gradinita isi face loc printre spectatori spre ring .... intra in ring ........ ce sa vezi ........ both teams were knocked the fac out ... OWNED !!!! lil miss kindergarten is the hero !!! nice avatar bullet @on topic este vreo diferenta daca fac augument cu low sau top LS de acelasi lvl ( inafara de glow ) am sanse mai mari respectiv mai mici in fct de LS sa primesc skill activ ? Congratzulations ....Esti cel mai offtopic si ..cel mai amuzant :cool2: ...here's your trophy :trophy: . @ontopic http://lineage2.stratics.com/wiki/Augments In legatura cu Shade.....Icarus are dreptate 100%..Asa sunt mai toti GMi...de ce sa vorbesti cu unul care are B pe el si iti da sfaturi la care trebuie sa muncesti??? Mai bine vorbesti cu unu in S ...ca pana mea...are S ....Banuiesc ca o sa iau un micut warn ..dar :gives: :gives: ...... anyway.... + 1 m0hamadus . Anyway...let's get back to lineage II ..the game ..... :) . @Bullet cate DB ai spart pana sa ajungi la +7 ?? Quote
Burne Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 @ontopic http://lineage2.stratics.com/wiki/Augments yep asta am cautat ms tare mult :clap: deci vand toate mid care le am si iau top LS , imi doresc ceva skill activ :> un hurricane sau prominence dar cel mai si cel mai mult mi-ar place aura flare lvl 28 daca s-ar putea :beer: Quote
M0ha Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 yep asta am cautat ms tare mult :clap: deci vand toate mid care le am si iau top LS , imi doresc ceva skill activ :> un hurricane sau prominence dar cel mai si cel mai mult mi-ar place aura flare lvl 28 daca s-ar putea :beer: normal ca,cu top LS sunt mai multe sanse de a prinde un skill activ...dar eu cred ca depinde si de noroc.pana acuma pe dex am augmentat doar 3 arme...cu mid ls 76...si am nimenrit 3 skiluri active..din care cel mai bun a fost silence. deci cred ca aici e si vb de noroc. Quote
xIcarus Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 :-j tu esti fan al serverlor "alea alea" LE: Sau nu. Eu merg pe serverele alea-alea doar pentru ca fostii mei colegi migreaza pe ele. Cel mai mult am stat o luna pe un asemenea server. Momentan joc pe gold, si nu cred ca poti spune ca e server 'ala-ala'. :) Uhm ... poate tre sa faci petitie , nu sa dai pm ? Nu vreau sa ofensez, dar este o comanda /block all, stii? Apoi /unblock cu cine vrei sa vb. Ma indoiesc ca e asa greu. Quote
Shade Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Icarus cu ce mi-ai dat pm? Ca vad ca ai tinut minte doar partea in care eram meany-weany cu tine. Nu dau raspunsuri acide in joc decat celor care merita, iar la 10 pms/secunda (cate am daca dau vreun announce) mai sta dracu sa se mai uite la iteme.Chestii gen "unde e mobul x" "de ce nu sunt mana potions pe servAr" "mane de ce nu merge mane sa craftez mane (el nici nu stia unde e butonul)" "ce mi-ar placea mie mai mult dintre setul X si setul Y" "unde sa bat la lvl X" "ce sansa are itemul X sa cada din mobul Y (de parca as fi memorat toate sansele)" sunt la ordinea zilei... ca sa stiti si voi, un gm nu e baza voastra de date iar daca ar fi cu plata serverul n-ar trebui nici sa va zic unde-s keltirii. Dupa luni de zile de intrebari din astea... ti se cam acreste sa mai raspunzi politicos sincer. Celor care dovedesc ca au juma' de creier nu le-am raspuns niciodata in mod acid.Nu vreau sa ofensez, dar este o comanda /block all, stii? Apoi /unblock cu cine vrei sa vb. Ma indoiesc ca e asa greu.Nu mai vorbi fara sa stii, comenzile si structura comenzilor sunt diferite pe l2off.In legatura cu Shade.....Icarus are dreptate 100%..Asa sunt mai toti GMi...de ce sa vorbesti cu unul care are B pe el si iti da sfaturi la care trebuie sa muncesti??? Mai bine vorbesti cu unu in S ...ca pana mea...are SIntr-adevar, eu ma dau pe langa aia in S ca sa-mi dea iteme gratis. OH WAITcat despre ce i-am zis lui icarus... nu i-am zis cu rautate dar mi s-a parut cam aroganta faza, de parca el ar fi singurul cu nickul ala Quote
spook Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 crynow - suspend 10 zile [ lume ipocrita ^_^ ] pfff si eu care imi doream din tot sufletu sa pun mana pe un high life stone :-| acu ca am vazut ca poti lua augment de joaca jena m-am calmat shade, daca dau o punga de acadele am sanse sa primesc un set s ? :rofl1: Quote
raw^ Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 shade, daca dau o punga de acadele am sanse sa primesc un set s ? :rofl1: Aha ! te-am prins Quote
Iverson Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 te rezolv eu cu un major arcana daca`mi iese craftu la DB si dualele +4 Quote
M0ha Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 shade, daca dau o punga de acadele am sanse sa primesc un set s ? :rofl1: lol cat de lame ai fost la faza asta..trebuia sa fie funny?..iar vb copilul din tine? Quote
Shade Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 shade, daca dau o punga de acadele am sanse sa primesc un set s ?Eu as zice ca ai sanse sa ajungi mai rau decat chinezu. Quote
spook Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Eu as zice ca ai sanse sa ajungi mai rau decat chinezu.citisem ceva cu mess'u dar nu ii stiu pedeapsa, oricum ca am folosit cuvinte mai dure la adresa ta, nu inseamna ca nu te respect si nu-ti respect munca pe care o faci, dar acolo ...method, depinde fiecare cum interpreteaza [daca o iei ca pe sef -> muncitor e lame, daca o iei user->user [ drepturi egale ] nu vad ce e rau, caterinca, si aici iar ajungem la discutii gen, daca nu te agreez mi se pare o gluma de rahat. samdive: ai alte duale ? :-ss Quote
raw^ Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 te rezolv eu cu un major arcana daca`mi iese craftu la DB si dualele +4 activeaza-mi contul pe forum!!!! #-o Quote
Lasher_ro Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 ca sa stiti si voi, un gm nu e baza voastra de dateDaca ar si fi cineva atent cand se zice asta, viata GMilor ar fi mult mai usoara ^^ Quote
kBm Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 hah shade ..... chinezu e minciuna pe langa shea Quote
spook Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 hah shade ..... chinezu e minciuna pe langa shea ala ce-o facut ? :-ss Quote