Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Da nu inteleg de ce sunteti asa de revoltati? :o.Daca vrei wipe inseamna ca esti un 0 si ca ti-e ciuda pe aia care au S ? NU neaparat

Eu de exemplu consider ca wipe-u face jocu mult mai interesant ... lowbiez cum se chinuie la un rb de lvl 20 ,faci economie de SS sa iti iei arma de D si altele .Acuma problema e ca daca s-ar da wipe pe dex acum lumea ar avea o retinere sa joace ptr ca o sa creada ca fac lvl in zadar ptr ca peste X luni se va da wipe iar etc.

Posted

abikule daca esti plictisit de A/S-urile tale , du-te naibi in ceva oras de inceput sa dale la un newbi . Si fa-ti alt char, zmeule.

Da-mi mie contul...de cand visez sa joc pe dex....Dar nu am timp necesar sa incep de la 0 :> :)):)) .

@kBm Iti place sa vezi cum low lvl's fac un Rb de 20 ??? Te-ai fi distrat enorm acum 2 zile pe la2crazy....vreo 20 de nukeri si un tank au incercat sa faca un RB cu 4 minioni...ala de langa gludio ....2 ore s-au chinuit ..Ce au reusit ??? sa ii ia 20 % din viata la RB .....Apoi iara au aparut minioni si toti au inceput sa dea soe :)) .

Cat despre wipe....De ce sa se dea wipe pe dex ??? Mai sunt probleme de gen disconnect /cannot login ??? Si chiar daca mai sunt ...sigur le vor rezolva GMi .... Or not ??? Who know :) .

@Abiku Inca vreo 2 din astea si cred ca iti ei bann permanent .

@Raw Nu cred ca s-a dat iar....dar totusi...pe un server de 10 ppl te plictisesti :)))...La2crazy e funny as Jeff Dunham :)) ....Sa ii vezi pe aia cu S uri cand incep cu o engleza de aia.. :crazy: :crazy: .

Posted

mai non-factore u joci pe dex?ca din ce zici u aici nu prea reiese a juca pe dex!

si romana cu femeia de servici , we know , joc pe dex stai linistit .

Posted

@Raw Nu cred ca s-a dat iar....dar totusi...pe un server de 10 ppl te plictisesti :)))...La2crazy e funny as Jeff Dunham :)) ....Sa ii vezi pe aia cu S uri cand incep cu o engleza de aia.. :crazy: :crazy: .

daca s-a ajuns iar la 10, stai linistit ca iar o sa dea wipe :D asa e de fiecare data

Posted

si eu zic ca ar trebui sa dea wipe la dex.. nu mai are niciun farmec cand 2ally ruleaza, iar restu stau pe dinafara.. nu stiu cum e situatia acum ca n-am mai jucat de mult.. dar ar fi dragut un wipe.. poate se sinucide kalel^^

Posted

si eu zic ca ar trebui sa dea wipe la dex.. nu mai are niciun farmec cand 2ally ruleaza, iar restu stau pe dinafara.. nu stiu cum e situatia acum ca n-am mai jucat de mult.. dar ar fi dragut un wipe.. poate se sinucide kalel^^

pai urmeaza a 3 a, care e problema ?

Posted

vreo 20 de nukeri si un tank au incercat sa faca un RB cu 4 minioni...ala de langa gludio ....2 ore s-au chinuit ..Ce au reusit ??? sa ii ia 20 % din viata la RB .....Apoi iara au aparut minioni si toti au inceput sa dea soe :)) .

Da ce RB era ? Eu pe off am facut destui de RB pe la 24-30 in maxim 1 party :/

Guest bloodlover
Posted

Esti cumva in Evictims?.....pardon Evictis!

haha asta a fost tare :cool2:

Posted

pe dex nushu ce si cum dar pe wrath daca iti iei war de la MG poti sa iti stergi contu .Nu poti nici sa iesi din giran... nimeni nu le face fata lq sau enclave,,,majoritatea s-au lasat...

pe un 4 x nu prea se merita sa se dea wipe ca e mult de munca dar pe 12 x ar trebui urgent...

pe wrath sunt niste preturi de iti vine sa iti dai pumni...

acum 1 luna ori ore era 100k acum e 500k ,ffs DC a depasit 1 kkk sa nu mai vb de maje light care armura mai are putin si ajunge la 1kkk

vrei sa faci si tu q de sub-class... stai vro 5 ani .cum apar rb respectivi apare si MG...

Posted

Cativa din MR ( printre care si Kalel) vor sa sa plece pe oficial si tu`mi zici mie ca poate se sinucide daca se da wipe la dex , cat esti de inteligent

bine ca te crezi atat de inteligent tu^^^ si am zs ca nu stiu cum sta treaba ca spre deosebire de unii eu nu imi pierd viata in lineage..

abiku.. tu esti Morpheus? haha^^.. nice.. daca iti zic cine is eu ma injuri^^.. so nu iti zic^^

Posted

KalEl juca l2 de revelion ptr ca el considera aceasta zii din an boring.Same shit artificii bautura etc =))

stai flexat ca nu era doar el ... am vazut un SS din noaptea de revelion, aproape de 0:00 la ranks pe DEX oameni on care au o groaza de fite IG si pe forumurile unde i-am intalnit ( multi ii respecta si le mananca din palma ca vezi Doamne ce filme au ei si cate party au culcat solo, adevarate legende :box: ) ... parerea mea este ca nu merita sa faci din jocul asta un sport sau o meserie cu norma intreaga, e un joc si nimic mai mult.

Posted

KalEl juca l2 de revelion ptr ca el considera aceasta zii din an boring.Same shit artificii bautura etc =))

da..pentru ca, citez : s-au saturat sa ia bataie aiurea ca n-au cu cine sa joace

Posted

daca si eu imi pierd viata in lineage =))) zi`mi daca vrei sa`ti demonstrez ca nu ai dreptate :)

din moment ce esti asa increzator in fortele-ti proprii si este asa imbracat.. ce pot sa zic?

da si ce daca kalel si-a petrecut revelionul in lineage? noi de revelion la 1noaptea am batut un tigan, iar la 6dimineata era la siege la innadril pe wh.. de fiecare data aceeasi porcarie: artificii, bautura.. si muzica.. deja devine plictisitor.. noi in loc sa bem bere si sampanie am baut burn si sprite, iar pe la 5 am intrat in lineage.. am fost la farm.. la 6 era programat siege la innadril.. am luat castelu si ne-am culcat.. oricum.. m-am lasat de lineage.. dar nu vad ce e asa de anormala chestia aia.. eu am zs ca daca se da wipe kalel se sinucide pentru ca farmeaza toata ziua si e zgarcit si isi pierde lvl/iteme si toate alea.. apropo spunea unu ca progress are db+10.. it is true?

Posted

progress are 2 arcuri +7 din cate stiu eu, da' tot ce e posibil.

phatrabbit are +9 si ioanida ala din Q

si tu ? il lasi +7 ? sau ai mai bagat in el ?

phatrabbit+9 damn ce s-au schimbat lucrurile pe dex ... era kyoiki say ceva de genu din evictis prin aden, duminica trecuta cand am intrat, si avea +6 parca sau +7 :-?? nush daca o mai fi bagat in el