Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Guest bebitza"23
Posted

does not compute :blink:

ce OS(ce windows) ai instalat pe PC ?

[/quote

vista

Posted

Wind? Ce versiune de l2 ai? Vezi ca c4 si cred ca nici c5 nu iti merg pe vista. Instalezi jocul, intri frumos si iti faci cont pe dex (www.lineage.ro), iei updater si joci.

Posted

Originalul e pe Franz --> Bishop 79; restul is wannabe.

@Mr.Spydy: Nu stiu cine esti ? :-??

:)) doar colegi pe la CS. O sa ai timp sa ma cunosti ! :nanana:

Posted

Raw..Guess who's come back on la2crazy :> :>

Daca ai raspuns REST clan ...ai avut dreptate :) :) .

hmm lasa-ma sa ghicesc, se da iar wipe pe rambase? =))

Posted

very nice ! si daca s-ar da wipe ar fii very very very nice :D

de ce, ca esti in coada serverului, si crezi ca daca s`ar lua de la inceput ai avea si tu vreo sansa sa fii printre primii? eu inteleg ca ti`e greu cand vezi playeri cu S grade si lvl 78 dar dream on :>

Posted

de ce, ca esti in coada serverului, si crezi ca daca s`ar lua de la inceput ai avea si tu vreo sansa sa fii printre primii? eu inteleg ca ti`e greu cand vezi playeri cu S grade si lvl 78 dar dream on :>

Tinere poate tu esti in coada serverului , am 2 char de 78 in A/S , si m-am saturat de same stuff , acelasi puteri , aceiasi noobi .

Posted

mai dar nu v`a intrat in cap odata ce au scris admini ce au zis...ce au povestit...la unii ce v`au desenat..pe dex nu va fi wipe

Posted

and my answer is...

Impusca-te

schimba serverul da-ti delete la caracter .... Dex se vrea cat mai aproape de oficial, no wipe pe oficial = no wipe pe dex

@Ive da si mie pe PM id de mess al tau sa povestim una alta :D

Posted

abikule daca esti plictisit de A/S-urile tale , du-te naibi in ceva oras de inceput sa dale la un newbi . Si fa-ti alt char, zmeule.

nu m-am laudat ma lake , dar daca tia iti place doar 2 puteri si restu non factori ca tine e OK , sa nu apuci sa prinzi un raid boss and shit.. lol , plus ca mai sunt N motive .

Posted

nu m-am laudat ma lake , dar daca tia iti place doar 2 puteri si restu non factori ca tine e OK , sa nu apuci sa prinzi un raid boss and shit.. lol , plus ca mai sunt N motive .

am zis eu ca te-ai laudat? macar citeste... si iti e ciuda ca sunt alti care se pricep mai bine sau de ce ii faci pe alti non-factori :)

Posted

mai non-factore u joci pe dex?ca din ce zici u aici nu prea reiese a juca pe dex!

Posted

mai non-factore u joci pe dex?ca din ce zici u aici nu prea reiese a juca pe dex!

100% e vre-un frustrat care a luat ban pe buna purtare :blink: