Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

@shade - nu, dar are nevoie sa nu fie clona #87685.

Exact.

Cati humani identici ai vazut in l2 si cati humani identici ai vazut in wow, shade? Imi spui tu mie ca ncsoft stiu foarte bine (ca sa nu zic perfect) nevoile unui gamer? Ma indoiesc... Daca era asa, pr in ct1 nu era char indreptat spre pve. Hai sa fim seriosi cati pr stau la pve la lvl 79, cand ia counter chance? Iti scade skill attack speed, dupa ce ai si deadeye care iti scade si el atk speed? Faci farming cu pr? Pai si destro? In ct1 face lvl cel mai repede dupa cum se cade de acord pe foarte multe forumuri, si ghici ce, nu te poti apropia de el ca te smulge in doua.

Posted

de fapt au fost 160

aveai weight reduction ? sau s-a schimbat weightu unui cp ? parca era 200 sau ceva de genu, tin minte ca pe sh aveam 3k bssa si 40 cp si depaseam 50% o0

Posted

aveai weight reduction ? sau s-a schimbat weightu unui cp ? parca era 200 sau ceva de genu, tin minte ca pe sh aveam 3k bssa si 40 cp si depaseam 50% o0

Aceeasi situatie pe aw. Dex cand era c4 tineam doar vreo 50 pots pe mine, pentru ca nu imi convenea sa mor. Odata am flagat din greseala, m-a killarit unul pe muchie de cutit, era sa scap, si am dropat ~30 sop, ceea ce adunasem in ultimele ore.

Pe dwarf in schimb am aceeasi mentalitate cand iau soulshots, tot uitam ce weight limit am. Luam cate 3k ss maxim, apoi ma uitam in inventory vedeam 20% si mai luam inca 6k. :))

Posted

Aceeasi situatie pe aw. Dex cand era c4 tineam doar vreo 50 pots pe mine, pentru ca nu imi convenea sa mor. Odata am flagat din greseala, m-a killarit unul pe muchie de cutit, era sa scap, si am dropat ~30 sop, ceea ce adunasem in ultimele ore.

Pe dwarf in schimb am aceeasi mentalitate cand iau soulshots, tot uitam ce weight limit am. Luam cate 3k ss maxim, apoi ma uitam in inventory vedeam 20% si mai luam inca 6k. :))

pe interlude cp pots sunt mai usoare decat pe c4 pe c4 aveam 50 la mine si eram full :blink: acum duc 200

Posted

Acum 2 zile...m-am uitat pe dex ...si am vazut ca zicea cineva pe la screnshots ca " THE CODE " a revolutionat metoda farmingului pe dex...What's the code ??? Where can i find it ??

Posted

Acum 2 zile...m-am uitat pe dex ...si am vazut ca zicea cineva pe la screnshots ca " THE CODE " a revolutionat metoda farmingului pe dex...What's the code ??? Where can i find it ??

nu este nici un "THE CODE" ei vb de "THECOD" sau mai bine zis "TCOD" The Clan Of Duduia.

Guest bloodlover
Posted

wts many ewc pls pm me for details...I need cash :) help a poor guy ^^

Posted

Huh... Ca tot vorbeam de necro imba. In ct1 cred ca necro ia o bataie de la sh in pvp de nu il vede. Acum observ ce skill-uri i-a bagat. Empowering echo, throne of wind, mie imi suna bine.

Posted

ahahaha sh hero pwnz all , 40k critical :-O

mai era unul in care merge la siege si le da mass fear or smth la toti , si 90% au luat fear si fugeau prin fata castelului :blink: