Guest Parley Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 ceva nou??? apare o bilutza mistocutza in locul unde dai sa te misti Quote
Nagasaky Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 Valek' date='Apr 24 2006, 12:01 AM'] AM downloadat si eu Lineage 2 Episodu 4, si zice ca arhiva este corupta.L-am luat de la ei de pe site, deci e luat legal.Stie cineva ce pot face? LoooL nu am auzit de Lineage 2 episdoul 4 . Cred ca vrei sa zici C4 ca asta nu e film si nici SW mey . E forma de CHRONICLE 4 . Quote
Valek Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Decat sa vb aiurea mai bine imi zici solutia la problema.Hai mah ca am asteptat o noapte sa se downloadeze, si cand dau sa dezarhiveze imi da corrupt archive. Quote
Soul-Thief Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Valek' date='Apr 24 2006, 12:30 AM'] Decat sa vb aiurea mai bine imi zici solutia la problema.Hai mah ca am asteptat o noapte sa se downloadeze, si cand dau sa dezarhiveze imi da corrupt archive. nu crek e arhiva corupta ... updateaza arhivatoru tau daca e zip deschide cu ultimu winzip Quote
Valek Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Mersi, acuma downloadez winzipul 10.0, dar is mai happy ca instalez star wars galaxies yay Quote
Guest st-bogdan Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Pentru un necro care e cea mai buna combinatie de dye-uri (Shade,Lasher ?? ) Quote
Soul-Thief Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 dupa mine pe un server normal (rate mici) cerd ca e bine asa cum e daca vrei poti baga MEN- INT+ si MEN- WIT+ dar eu zic k e bun asa cum e. Quote
Guest Parley Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 wit+ mi se pare cel mai bun stat de pvp la magi Quote
Guest st-bogdan Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Joc pe un server cu rate extrem de mari deci numa pvp (mass pvp haos total) pentru asta vreau sa stiu ce merge cel mai bine la necro (arma,armura,dyeuri-se cumpara tot de la shop asa ca puteti sa imi ziceti orice combinatie).Eu cu necro nu am mai jucat si nu stiu ce merge bine pe el sau poate imi zice careva un char bun la pvp cu magi si arcasi (cam asta e pe server) si cate un overlord care bate pe toti cand ii merg seal-urile Quote
mad_eye Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 (edited) vad ca a fost pus topicul la topicuri importante,deci cred ca linkmania va face un server de lineage 2!auziti intrati pe www.lineage2.ro scrie ca serverul ala e sponsorizat de rds deci cred ca si linkmania avand in vedere ca e sponsorizata de rds are fonduri sa faca un server de lineage 2!Totusi daca va uitati cam putina lume(in jur de 300 oameni) a votat in poll-ul asta!Si pun pariu ca daca linkmania face server de lineage 2 o sa aiba mai mult de 300 de oameni poate chiar peste 500!totusi in poll-ul asta nu sa pus optiunea de experienta peste 50x! ! Edited April 24, 2006 by mad_eye Quote
Guest Blaidy Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 vad ca a fost pus topicul la topicuri importante,deci cred ca linkmania va face un server de lineage 2!auziti intrati pe www.lineage2.ro scrie ca serverul ala e sponsorizat de rds deci cred ca si linkmania avand in vedere ca e sponsorizata de rds are fonduri sa faca un server de lineage 2!Totusi daca va uitati cam putina lume(in jur de 300 oameni) a votat in poll-ul asta!Si pun pariu ca daca linkmania face server de lineage 2 o sa aiba mai mult de 300 de oameni poate chiar peste 500!totusi in poll-ul asta nu sa pus optiunea de experienta peste 50x!Eu zic sa iti vezi de treaba ca n-ai nici o idee despre srv. si ratele mari sunt bune cand esti incepator dupa aia te bagi pe srv. cu rate mici sau joci pe off. Quote
mad_eye Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Eu zic sa iti vezi de treaba ca n-ai nici o idee despre srv. si ratele mari sunt bune cand esti incepator dupa aia te bagi pe srv. cu rate mici sau joci pe off. tu ce intelegi prin rate mari si rate mici?? ca 50-150x nu e rate mare e rate mediu si zic cai cel mai bun pentru server !Insa rate-uri bune sunt la xp 100xla drop 100x si la sp 150x.P.S.ce inseamna off.?? Quote
Shade Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 death spike face mai multe ca hidro/proeminence.Mai uita-te odata. Are acelasi power. In pvp poate sa-ti dea un profet resist fire/water/air, dar de obicei nu prea se iau skillurile astea (shame, really) si mai exista cancel, daca prinde. Iar in pve mobii de obicei sunt resistant to dark magic deci n-o sa le faci nimic cu death spike alora. Pentru un necro care e cea mai buna combinatie de dye-uri (Shade,Lasher ?? ) +4 WIT/-4 MEN, +4 INT/-4 MEN, +4 CON/-4 STR. Toate 3. Daca vrei max cast spd poti sa pui inca +1 WIT/-1 MEN in loc de +4 CON. Dar alea de mai sus sunt dye-urile pe care le folosesc mai toti nukerii.ca 50-150x nu e rate mare e rate mediu si zic cai cel mai bun pentru server !Insa rate-uri bune sunt la xp 100x la drop 100x si la sp 150x.De ce, ca sa faci lvl 75 in 3 ore? Alea-s rate mari ce zici tu acolo... Medii ar fi 10-20x, mici sunt 5-7x (astea sunt cele mai bune, doar nu joci l2 ca sa zici ca ai jucat 3 zile si ai avut cel mai tare char). O sa ma intrebi "atunci 5000-9999x ce sunt???". Alea sunt tot rate mari.Iar off inseamna official servers.PS: s-a pus pinned si un topic de silkroad online, asta nu inseamna ca linkmania face server de silkroad. Quote
MisterDevil Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 uff ... multa lume joaca l2 .. nu neaparat pe link ( de parca ar fi .. sau poate va fi ) dar decat sa posteze si sa faca lumea topicuri degeaba mai bine un topic mare si frumos sa`l vada toata lumea Quote
Valek Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Am si eu o problema.Cum misc camera din joc, ea tot in de sus imi arata personajul.Degeaba o pun cum vreau, ca merge la loc.Stie cineva cum ma poate ajuta? Va rog, am nevoie de raspuns. Quote
Bavanai Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Urmeaza tutorialul de la inceputul jocului despre camera. Quote
MisterDevil Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 din cate imi amintesc .. fix cum inecepi jocu .. iti apare direct sau iti zice vre`un npc p`acolo... e fix la inceput Quote
Thora! Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Valek' date='Apr 24 2006, 07:53 PM'] Am si eu o problema.Cum misc camera din joc, ea tot in de sus imi arata personajul.Degeaba o pun cum vreau, ca merge la loc.Stie cineva cum ma poate ajuta? Va rog, am nevoie de raspuns. Incearca System -> Options -> Game -> Initialization , poate ajuta, oricum nu dureaza mult.Sigur nu ai butonul de click dreapta foarte sensibil? Se mai poate intampla cand esti foarte aproape de un perete. Quote
HeLL-KnighT Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 @mad_eye - in primul rand siteul nu este www.lineage2.ro .... este www.lineage.ro - in al doilea rand x50+ este considerat server highrate. un server de rate medii este x25 ... maxim x25, de la x10 in jos este considerat low rate. de la x50 in sus deja se numeste server de pvp. presupun ca si tu faci parte din categoria nubilor care vor server x100x100x100x100x100x100 .... gm shop, everybodyhasadminrights=true ... si alte chestii un server high rate nu va avea niciodata succes, si chiar daca ar ajunge vreodata pe culmi nu s`ar mentine prea mult, se plictiseste lumea sa fie omorata de niste nubi level 80 imbracati in armuri de grad S care nu stiu sa lege 2 cuvinte, sa nu mai zicem ca nu stiu sa joace, dar au stat si au dat si ei in talking island la keltiri pana la level 80. in concluzie, serverele low rate rulz ... daca nu x1x1x1x1x1 ... atunci x5x5x5x5x5. acum va avea loc o rascoala a nublimii ............. Quote
Shade Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 de la x50 in sus deja se numeste server de pvp.Ba chiar de la 35x, vezi extreme. Quote
Guest Blaidy Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Sunt servere din america care au peste 1000x xp,drop,sp si sunt multi jucatori dar ei sunt in america au populatie mare ) Quote
Guest RaulHH Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Serverele high-r suckz prefer low-ratesurile de ex l2.teentelecom Quote
[HH]InxeS Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 c5 skills previewedit: cel care a tradus nu a fost sigur si de aceea sunt cateca cuvinte in ' 'cred k este do u belive in yourself? anyway:) enjoy Quote