Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

loool ala e deja 240 daca mai bagi ewc esti ratat imo :crazy:

vinde-l si i-ati som acu nu fi noob

le: o sa ajungi sa regreti ca mine, cea mai mare prostie pe care am putut-o face a fost sell am+acu :banghead::banghead:

Posted

Mah ...ce mi vine sa va zic vreo 1....am pus si eu azi 6 enchanturi pe arma...ca am vazut ca lumea are bulan....a facut poc la +5 :angry1: :blink: . Fuck russians xD ...Ii urasc mai mult decat pe greci si ungari la un loc....4kk un ewc /? :blink: :blink: Sa fim seriosi ...

Care e cea mai buna armura pentru un titan ?? Eu as merge pe tallum :) .

Posted

eu as merge pe Maj heavy :P

cat despre enchatat ... nu enchata dintr-o data in aceasi zi :P encheateza peste 1 , 2 zile de la ultimul enchant, bate 2-3 ture de buffe, scoate si pune la loc arma in mana de 20 de ori , si poate iti iese enchatatul :)) (/jk)

Guest bloodlover
Posted

4kk ewc? vand eu cu 2kk ewc...un vagon de ele. Doar sa imi spuneti cand/daca/cate va trebuie.

PS: am un DD+cd+4 si nu ma risc la +5... :D are cineva+5sau+6 si ii dau diferenta? ;)

Posted

depinde ce vrei sa faci cu titanu tau :) , daca e vorba de rb , eu zic tallum heavy

daca e vorba de trenuri unde mobii dau stun , maj heavy ( daca le faci fara healer )

la pvp tot maj heavy as alege.

eu prefer maj heavy desi cate odata simt nevoia sa fi avut tallum ...

Posted

nu am mai jucat lineage cam de o luna.. erm.. i-am promis prietenei ca ma las.. deocamdata joc rf online pe oficial.. chiar e draguta ideea jocului.. sunt cora ranger (viitor archer) lvl 15/ cora warrior(viitor dual blader) lvl 15..

ot: eu as merge pe tallum (raid)/ic (in rest) pe titan// @pyro: gg pt homu^^.. nu mai baga.. eu zic sa nu il vinzi.. (adica depinde de ce arma mai ai).. insa homu+12+acumen cred ca are m atk destul de mare incat sa il poti tine pana la 65-70 (sper sa nu ma insel.. nu am bagat nicio intr-o arma de c mai mult de +4^^).. in plus 3xbssc e mai ieftin decat 1Xbssa.. so iesi mai bine cu banii.. parerea mea..

Posted

Baieti, voua l2 vi se pare in general balansat? Iar trec printr-o faza de-aia cu chef sa ma las de joc.

Ia spuneti-mi, dupa ce warlock are si warrior bane si mage bane... M-am impacat cu gandul ca ps are doar mage bane (de-aici reiese ceva anti-mage) dar de ce ii lipseste si arcane disruption? Nu pe bune asta mi se pare nesimtire pe fata. Adica rasa human au niste clase de iti cad dintii. Au necro in primul rand, care este curse machine. Au gladiator, au hawkeye. Sorc nu mentionez ca nu e stralucit, la fel si th. Acum si warlock? Hai sa fim seriosi.

Deci ca materie de summoneri nu prea ma pricep, recunosc. Dar spuneti-mi ce are ps atat de bun incat sa ii scoata arcane disruption? Es e in aceeasi situatie.

Posted

@Icarus Gladiator +1 , necro +1 ..dar ce are asa de special HE ??? He nu mi se pare un rulz character , un prieten a avut onoare sa il numeasca useless.....m-am dus pe high rateul lui si i-am dat pk cu un HE .Singurul lucru bun la he e sansa de critical /stun . La he mie mi se pare ca trebuie sa ai un pic de tactica :right: ..Maybe i'm wrong ...maybe not ...

Gandestete la overlord ...Si self buffs , si o multime de curse-uri si stun , si sleep si root ....i-ar mai lipsi o vraja ca anchor ca sa fie overpowered .

PS ?? fuck him ......Nu am auzit de asa ceva pe 4x....es si warlocki am vazut la greu ..dar nici un ps ....PS e buna doar daca joci ca prietenul meu pe high rate....scoate summonul , activeraza transfer si dupa aia vaneaza inamici si ii omoara cu skill de sorc ....cand nu mai are viata scoate arma cu batte roar :)) .

Wrath e 12x la quest items ?

Posted

@andix

HE mi se pare cel mai usor de jucat dintre arcasi.Desi sunt fan PR sustin sus si tare ca HE este cel mai echilibrat dintre arcasi si mai tot timpu isi bate rivalii(SR si PR).

PS made for solo farming/pvp , de ce nu chiar tank la raidboss

And yeah... NCsoft really love humans

Posted

@andix

HE mi se pare cel mai usor de jucat dintre arcasi.Desi sunt fan PR sustin sus si tare ca HE este cel mai echilibrat dintre arcasi si mai tot timpu isi bate rivalii(SR si PR).

PS made for solo farming/pvp , de ce nu chiar tank la raidboss

And yeah... NCsoft really love humans

HE bate SR ? de cand ? :-j

ES Lfp :(

Posted

HE bate SR ? de cand ? :-j

de cam demult, depinde de epice ^_^ sr full epic vs he full epic ... inclin sa zic ca bate he, chiar daca sr'u ar da mai multe criticale

Posted

de cam demult, depinde de epice ^_^ sr full epic vs he full epic ... inclin sa zic ca bate he, chiar daca sr'u ar da mai multe criticale

:blink: tot nu imi vine sa cred

Posted

Eu as zice ca sr bate la 78. Pentru simplul fapt ca he trage o sageata, iar sr trage cam 2. Rapid fire...

@devil. Nu cred ca compenseaza prea 'tare'. Si nu am rabdarea sa citesc chestia aia.

@andi pai na, he e cel mai usor de jucat. Overlord are buffe, dar are niste land rate la seals de te cam doare capul. Cu mental shield nu prea mai pica.

Ncsoft loves humans, da. Se vede ca nu prea au oameni care testeaza eficient nevoile unui gamer. De exemplu, cum e wow. Poti sa iti confectionezi accesorii pentru aparenta. Si inca cate! Aici ai niste accesorii de par, cateva de ochi si cam atat.

Posted

Ncsoft loves humans, da. Se vede ca nu prea au oameni care testeaza eficient nevoile unui gamer. De exemplu, cum e wow. Poti sa iti confectionezi accesorii pentru aparenta. Si inca cate! Aici ai niste accesorii de par, cateva de ochi si cam atat.

M-ai spart cu asta... un gamer nu are "nevoie" sa arate smecher sau dragutz, asta fac fetele.