Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Sorry? Cine te-a bagat pe tine in seama? Am spus o parere personala, nu inteleg de ce sari. Daca tie iti plac poneii fine, care e problema? :blink: Cred ca am spus de ponei, nu de elfi.

.... ai fi surprins ce stie sa faca martzoaga aia,

:rofl1: of da ...cat am putut sa rad..cand am citit posturile voastre...gg cu ponei vostri :rofl1:

Posted

:rofl1: of da ...cat am putut sa rad..cand am citit posturile voastre...gg cu ponei vostri :rofl1:

:blink: atunci de ce LH e primul la oly ?

or fi ceilati de vina... :|

Posted

Si nu e? Mass surrender to wind + ce face unicornu nu e rau. Gandeste la o scara mai mare, cum ar fi un party, asa cum a subliniat si lasher.

excuse u honney te refereai la surender to water nu ?

@mohamadus sa nu faci vreo hernie de la atata ras ...

nu mai tot insistati aiurea ca summoneri sunt buni la mass pvp ca nu sunt ...

Posted

+1, la mass pvp doar de dat gifturi si blessuri si de stat jos in fund

Posted

@Aao Iara te-ai apucat de l2 ?? :)

Ca tot veni vorba de summoneri..ce statsuri da Blessing of the queen cat ??Si care ar fi characterul ideal la un mass pvp ?? Eu as merge pe sps :) .

Posted

@mohamadus sa nu faci vreo hernie de la atata ras ...

Off... Water da.

Mohamadus, decat sa razi mai bine zici si tu o parere.

Posted (edited)

i-a confiscat masa pc-u

sa-l frec, zii sa mearga la net sa-mi dea un mail cu pass'u de la contu lui pls! [ vb serios ] :)

le: no more :P

Edited by spook-
Posted

ma gandeam ce rasa sa imi fac, si ma utiam la seturi, si am vazut tallum heavy si, intrebarea mea este:

pentru un dagger nu ar merge mai bine un tallum heavy ? [ pana la 76, in caz de are draconic ]

va rog nu sariti cu noob chestii pentru ca e doar o intrebare.

tallum e heavy deci are compensa bonusu de light armor mastery si in plus are +8% atk speed si str+2

Posted

PS - care imi recomanda un Interlude HR ... want to practice some PvP

cat de "high" ? eu momentan joc pe www.mitos-net . de (fara spatiu acum la sfarsit) :P

apropo , salut tuturor si bine v-am gasit...

joc l2 din vara 2006 , si am jucat constant si in mod exagerat de mult :crazy: in vacanta stau pana la 10 - 12 ore in fata calculatorului fara pauza decat pentru mancat / wc :)) ( nu tot timpul , ma mai duceam si pe la inot etc) ... dar majoritatea timpului l2 l2 l2 :) da, stiu sunt relativ dependent.

am inceput prin a juca pe L2 Dex, un server bun , insa nu am destula rabdare pentru LR. apoi usor usor am trecut pe rate din ce in ce mai mari , pana la 5000x. clasa mea preferata e necro :crazy: ... ce sa va mai zic.. astept sa ne vedem pe un server ceva la pvp :) :yum:

spor la lvl si bafta la enchant :pumn:

:)

Posted

ma gandeam ce rasa sa imi fac, si ma utiam la seturi, si am vazut tallum heavy si, intrebarea mea este:

pentru un dagger nu ar merge mai bine un tallum heavy ? [ pana la 76, in caz de are draconic ]

va rog nu sariti cu noob chestii pentru ca e doar o intrebare.

tallum e heavy deci are compensa bonusu de light armor mastery si in plus are +8% atk speed si str+2

Merge chiar foarte bine. Eu pe eveline aveam mj light set enchantat si mi-am facut un mj heavy pentru ca era relativ folositor impotriva masei de gladiatori si tyranti care se gaseau pe server.

Tallum heavy este foarte bun pentru crescut, atk speed in plus nu strica. Nu pierzi chiar atat pentru ca la 61 sa zicem faci solo in fg, dar cand o sa intri in party varka/ketra/mos/fog pe bune ca nu vei vedea diferenta la evasion deoarece mobii sunt mult mai mari.

Eu spun ca daca este interlude heavy este chiar mai recomandat decat light in unele cazuri. Desigur, in pvp cu un archer light e prioritate, insa vezi tu, la cati mages exista si magic evasion fiind 0 (din nou, interlude), nu merita sa pui light. Eu folosesc light pentru ca nu imi convine sa pierd evasion, dar... Iei pdef minim pe heavy oricum si nu merita 100%. Tallum l-as folosi pt training.

Posted

@Spook E o idee destul de buna :right: . Insa .....te-ai gandit la pasive ??? Din cate imi amintesc cutitarul nu are pasive de heavy .Am avut un prieten care pe 7x avea maj heavy pe cutitar .......Mergea destul de bine ....inca cand era vorba de pvp cutitar vs cutitar si inamicul era in light si-o lua la greu .Am mi vazut pe cineva care avea si scut pus =)) ...asa ca ideea ta nu e chair super nebuneasca :) ...Incearca ...sa imi zici daca merge....poate imi pun robe pe wl :>

Care e sansa sa imi pice active skill la augment ??

Tocmai mi-a picat skillul de sorc pe summoner :lol: :lol: ...9k hp eu ....13k petul ....skill de sorc ..silence +10 ..pet +10 ...Who can kill me ??? :crazy: