Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Guest katik
Posted

Nuuu se poate L2GvE a trecut la CT1 :(( si eu ce fak akuma ??? Tre sa astept sa fak update la Kamael :banghead::banghead: :comp1: :comp2: :angry1:

Posted

Salut, m-am apucat si eu pe dex ( pe cel lowrate ) . Cred ca o sa fiu un mic elf. Ceva sfaturi pentru inceput ?

depinde. ce vrei sa te faci in primul rand ?

Posted

Ei bine, daca te faci fighter nu iti prea recomand tk, pentru ca te vei plictisi. Eu nu pot intelege clasa asta, cred ca este cel mai slab tank in 1v1. E built for tanking, low dps... Goes without saying, str 36, si doar n-ai sa scazi dex pt con.

Posted

Nuuu se poate L2GvE a trecut la CT1 :(( si eu ce fak akuma ??? Tre sa astept sa fak update la Kamael :banghead::banghead: :comp1: :comp2: :angry1:

Asa si ??? Ce ne pasa noua ca trebuie rtu sa astepti ??? Aici e forum de l2 nu vreo emisiune de genul " spuneti toate problemele " .

Chiar nu stie nimeni un server 7x + retail ???

Posted

Don't try the gay pony. :blink: Mai bine sps daca vrei mage. Unicornii aia mi se par cele mai aiurea (gay) summonuri.

gay esti tu, dark elf >.< mai ales cand alearga ( sorry cry, ive :P )

imba pony lover > n00blete xIcarus

bine ca iti place alienu` de la ps, emo freak

ps: hai la un pvp sa te vad, nooblete :|

Posted

Sorry? Cine te-a bagat pe tine in seama? Am spus o parere personala, nu inteleg de ce sari. Daca tie iti plac poneii fine, care e problema? :blink: Cred ca am spus de ponei, nu de elfi.

Pvp cica. Ce, esti unu din aia care cred ca 1 pvp inseamna gata esti noob? Bai tata, mai e si un mic procentaj de noroc in pvp. Ma descurc destul de bine si acolo, vezi-ti de oala ta.

Si apropo, din cat te-am observat, in momentele alea te autointitulai 'nooblete'. Mai usor cu limbajul ca nu ti-am facut nimic personal.

Posted

Don't try the gay pony. :blink: Mai bine sps daca vrei mage. Unicornii aia mi se par cele mai aiurea (gay) summonuri.

eh se vede ca nu ai jucat summoner .... ai fi surprins ce stie sa faca martzoaga aia, nu confunda summoner cu nuker .... study you must my son :))

faci pvp cu revenger ?

Posted

As face. Poneiul, nu neg, este foarte bun in mass pvp si o stiu.

Din pacate nu joc pe acelasi server cu revenger, as fi facut pvp cu placere. Mai subestimeaza-ma pana ne inalnim.

Posted

Din pacate nu joc pe acelasi server cu revenger, as fi facut pvp cu placere. Mai subestimeaza-ma pana ne inalnim.

:kar: esti un adevarat ninja, sunt copil asta e m-am simtit jignit cand ai facut ES-ul gay.

data viitoare fii mai atent :D

ps: parca jucai pe dex ... sau te confund ?

LE: poate esti de parere cu mine, dar nimic nu e mai gay decat kamael male :))

Posted

nu joci pe dex ?

nu te subestimez deloc ... cand ne intalnim ?

Ponei la mass pvp ? :cool2: si arcasul e farmerul perfect

Posted (edited)

R3v3nG3r' date='Mar 11 2008, 22:34' post='2638442']

Stie cineva , sau bagat cumva seriale pt conturi la dex ? :)

Eu am reusit sa procur unul, cam gasit avaible zilele trecute :>

L.E.

12.03.2008(to be added)

- Sql server configured & ready to be shipped to datacenter ~1week max :yupee::yupee::yupee::peace:

Edited by Mr.Spydy
Posted

ce charuri ai pe dex ?

nu joc pe DEX .. inca mai frec duda pe Supreme ... si totushi ash fi tentat sa vin pe la voi :whistle: daca m-ar lua careva sub aripa ;;) (a se intelege ca, caut oameni sa am cu cine discuta IR not the "ITEMS PLIX PLOX" type

Birdy tu au un pp pe nanaki?

am avut 8-| my account got banned <_< extremly long story (mentionez ca nam folosit abs nici un fel de hacks)

PS - care imi recomanda un Interlude HR ... want to practice some PvP

Posted

R3v3nG3r' date='Mar 11 2008, 22:15' post='2638390']

:kar: esti un adevarat ninja, sunt copil asta e m-am simtit jignit cand ai facut ES-ul gay.

data viitoare fii mai atent :D

ps: parca jucai pe dex ... sau te confund ?

LE: poate esti de parere cu mine, dar nimic nu e mai gay decat kamael male :))

Joc pe dex, dar cu aw lvl 52 weaponless, in theca unfinished set, nu cred ca sunt worth the challenge. Daca e fur pcte de pvp sau asist, dar daca se da in mine, imi trebuie bulan mult.

Kamael male gay!? Te inseli frate, nu e gay, nu e numai gay, e si emo. :D Pai nu isi scade defence si nu practica cannibalise soul (taiatul venelor)? :))

nu te subestimez deloc ... cand ne intalnim ?

Ma adresam lui revenger. Eu asa am auzit de la multi, poneiul e tare in siege mass pvp, etc. Acuma, recunosc, es e singura clasa din joc cu care nu am jucat. Poate ma invatati voi.

Guest katik
Posted

Chiar k e aiurea sumanu de unicorni :))

Posted

u must be shitting me

sau ala care zicea ca ES e bun la mass pvp ...

Si nu e? Mass surrender to wind + ce face unicornu nu e rau. Gandeste la o scara mai mare, cum ar fi un party, asa cum a subliniat si lasher.

Posted

Icarus, ce nume ai in joc ?

EDIT :

Am jucat putin cu elf-ul dar nu prea imi place , o sa imi fac un human ... tank

btw.. se merita sa fac quest-uri ? sau numai grind ?