Animosity Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 R3v3nG3r' date='Mar 7 2008, 23:30' post='2626919']pai au facut toti lvl sau au intrat in academii si sunt crescuti prin high lvl areas :P vreo sugestie unde sa bat la lvl 59 solo ? :P mam indragostit de ES-ul asta ... ponei buffat = pwnage :wub: Quote
Animosity Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 witch ? :) apostate ? :>yo talk dark & ugly ... which is best ?Dual Dama*Dama or Dama*tallum ? Quote
MisterDevil Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 dama*dama ... arata cel mai bine :>dar pt es ... un cutit ar fi ideal :> Quote
Animosity Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 keepin` my SoV for the momment <_< spoilled it from scratch Quote
Cronoss Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Cum sa omori Akamanahu` si sabia sa dispara ? Quote
AgainstAllOdds Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Salutare Cosmine, de mult nu te-am mai vazut sau auzit. Vad ca te-ai descurcat foarte bine pe dex si sincer felicitarile mele. :tiphat: As fi jucat si eu mai mult pe el, dar 24 de ore intr-o zi ajunsesera sa fie 4 pt mine asa ca m-am lasat de retail si am inceput sa imi fac veacul mai mult pe high rate.@Abiku, nu prea vad cum sa fie hero buffs tinand cont ca main classul lui e dagger nu arcas. "Probabil" bufurile care apar in spatele ferestrei au ajutat.@kbm, nush daca pe tine te-am vazut dar pe diferite servere apare cate un AAO, incepe sa ma sperie :blink:uu tzutzing :) nu stiam ca mai esti in viatahow`s it going? Quote
CryNow Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 si voi ati jucat MU pe link :o ? :)majoritatea au jucat :rofl1:, defapt toti in afara de nou venitii' Quote
o_duda Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 http://imageshack.us retardu' asta cine mai e? vad ca indruga ceva de link. Quote
xIcarus Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Daca te referi la hcdeathroll esti un prost si nu stii despre ce vorbesti. ;) Quote
CryNow Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 ce a zis rau ? btw gooddagger e user'ul lui pe link :clap: Quote
xIcarus Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Ok deci cum sa nu faci criza cand:1. am uitat sapt trecuta sa ma inscriu in dawn (pe dex)2. nu merge l2gold3. nu merge l2eveline4. nu merge l2 white eagle.COULD IT BE WORSE? Pana acum am stat si am frecat menta printre servere, warcraft nu am instalat, niciun 'skadskald' nu e pe msn sa mi-l dea si eu am 4 versiuni de l2 in calculator si nimic de editat. Mai am locomania, dar nu cred ca am ajuns in halul ala, iti trebuie rabdare. Crynow te implor, da-mi o idee ce sa fac ca ma apuc de halit zahar si devin hiperactiv. :crazy: Quote
o_duda Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 ce a zis rau ? nah, nimic. Daca te referi la hcdeathroll esti un prost si nu stii despre ce vorbesti. ;) ar fi destul de stupid sa ma autointitulez retard :) Quote
andix3x Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 hello duda...erm...bullet :) .Gooddagger e tipu` cu bfdru .Parca acum 2 saptamani chema el ppl pe bfdr... @xIcarus hai pe mmo3d .M-am c-am plictisit de low rate asa ca ma duc undeva sa imi fac o arma cu un enchant de sa moara tot serverul de ciuda . Daca vrei sa vii ai aici linku www.mmo3d.com .In game pm axxo , axx0 sau andreyas . Quote
CryNow Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Crynow te implor, da-mi o idee ce sa fac ca ma apuc de halit zahar si devin hiperactiv. :crazy:invata ! :right: [ fa teme ] Quote
Razvan Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 si voi ati jucat MU pe link :o ? :)majoritatea care is pe linkmania forum au intrat doar pentru a reclama pe vreo cineva la mu^^^poate apare mu2 soon^^^^^^^^^^^^^^.. imi placea mult smu` ala.. Quote
xIcarus Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 invata ! :right: [ fa teme ]M-am saturat de matematica asta de rahat... Inductie imputita. De ce au bagat-o in materia de a9a nu inteleg. @andi: sorry man n-am chef s-o iau de la 0 iar... Quote
Razvan Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 M-am saturat de matematica asta de rahat... Inductie imputita. De ce au bagat-o in materia de a9a nu inteleg. @andi: sorry man n-am chef s-o iau de la 0 iar...e usoara inductia.. si au bagat-o in clasa a9a pentru ca e o metoda fundamentala de rezolvare a unor tipuri de probleme.. pe mn trigonometria ma enerveaza.. da-mi add pe pricoperazvan(@yahoo.co.uk) daca vrei sa iti explic cate ceva.. Quote
Spydy Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 si voi ati jucat MU pe link :o ? :)tsu, dw cosmin si eu am jucat pe primu bd ... restu nush :D Quote
Lasher_ro Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 da-mi o idee ce sa fac ca ma apuc de halit zahar si devin hiperactiv. :crazy:Warhammer 40k : Soulstorm Quote
Cronoss Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 tsu, dw cosmin si eu am jucat pe primu bd ... restu nush :DSame here :DP.S. Am fost in clan cu Tsu cica ^:^)^ Quote
xIcarus Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 nah, nimic. ar fi destul de stupid sa ma autointitulez retard :) Bai si parca stiam al cui e contu. :D De fiecare data cand obisnuiam sa dau peste goddagger se dadea mare in shout la cat de tare e. In dion south gate, acolo mai faceam si eu un pvp point. Facea misto de un sk, sk-ul il intreaba frumos daca vrea pvp. Ala isi tot da ochii peste cap si zice ca nu are rost sa faca pvp (sk-ul era in d-grade). Pana la urma accepta, sk-ul scoate frumos un dc set si un tallum blade. Puteti ghici rezultatul (daca ziceti ca-s sanse egale, va dau un indiciu: era c4). LE: ma uitam prin fraps screenshots si uitati cum imi pierdeam eu vremea pe gold. Indirect kill points: http://img72.imageshack.us/img72/8376/lineage2200710051950362qa8.jpg A cam fost accident, am luat cam multi si eram tocmai pe la karici, si nimeni nu a intraznit sa dea in ei pana la intrare unde am intrat intr-o piatra si am mai apucat sa fac o miscare. Nesimtire curata. :D Ce kiloman. Noroc cu greater hp pots, guard stance si final fortress, doar nu era sa ma sa ma arunc in bratele mortii fara sa mai iau pe nimeni cu mine. Quote