Deian69 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Presupun ca joaca destui de aici pe dex,explicati si mie cu chat banu ala de kkao. Eram in monster track si am zis pe chat normal wtt rec pok chat ban 1400 min.WTF? Nu am folosit ! @ # X4^$%&^Y$^,nu e voie pe chat normal? Quote
xIcarus Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Wts cont (gol) for doom light set. Pai nu? Si-asa nu mai sunt seriale. :D Quote
Guest ruddyrullz Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 ce e mare vrajeala.. buffe de hero ..http://img181.imageshack.us/img181/234/shot00007gn0.png @ wrath server:))Salutare Cosmine, de mult nu te-am mai vazut sau auzit. Vad ca te-ai descurcat foarte bine pe dex si sincer felicitarile mele. :tiphat: As fi jucat si eu mai mult pe el, dar 24 de ore intr-o zi ajunsesera sa fie 4 pt mine asa ca m-am lasat de retail si am inceput sa imi fac veacul mai mult pe high rate.@Abiku, nu prea vad cum sa fie hero buffs tinand cont ca main classul lui e dagger nu arcas. "Probabil" bufurile care apar in spatele ferestrei au ajutat.@kbm, nush daca pe tine te-am vazut dar pe diferite servere apare cate un AAO, incepe sa ma sperie :blink: Quote
Razvan Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 http://img181.imageshack.us/img181/234/shot00007gn0.png @ wrath server:))eu pe toate serverele pe care am jucat si era si aao, l-am vazut aw pe main.. si in plus.. e cu 2 de d.. (AgainstAllOdds adica) Quote
xIcarus Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Eu am vazut ff multi wannabe care erau foarte noobi. Era unul pe gold, nu mai stiti ca am mentionat de el. Cand ii dadeam bluff statea 10 sec inainte sa ma reia in target. Quote
raw^ Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Eu am vazut ff multi wannabe care erau foarte noobi. Era unul pe gold, nu mai stiti ca am mentionat de el. Cand ii dadeam bluff statea 10 sec inainte sa ma reia in target. avea lag /joke Quote
Razvan Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Eu am vazut ff multi wannabe care erau foarte noobi. Era unul pe gold, nu mai stiti ca am mentionat de el. Cand ii dadeam bluff statea 10 sec inainte sa ma reia in target.erm nu stiu sigur daca era el.. dar pe pulse era un aw AgainstAllOdds care batea calumea tare de tot.. si nu era donator.. nici nu avea as-u oe.. Quote
Iverson Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 wtt my soul for xp =P~ +1, i`m 78 on bd dwarf powa : http://img216.imageshack.us/my.php?image=shot00039qd8.png Quote
andix3x Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 @xIcarus Eu am vazut un character edit de GM care dupa ce i-am dat bluff se chinuia sa activeze " god mode " :> . Tot 70% mi-a iesit . Am facut screen .Acum nu il pot uploada...nush ce are ****u :P @iverson lol @kbm, nush daca pe tine te-am vazut dar pe diferite servere apare cate un AAO, incepe sa ma sperie :blink: Sa il vezi pe ala de pe dragon network...but . Ciudat e ca lumea il stie mai mult pe aao decat pe dvp .Eu unul zic ca dvp a fost cel mai bun l2 player ....Desi ar fi fost fain un pvp aao vs dvp ! Quote
Razvan Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Sa il vezi pe ala de pe dragon network...but . Ciudat e ca lumea il stie mai mult pe aao decat pe dvp .Eu unul zic ca dvp a fost cel mai bun l2 player ....Desi ar fi fost fain un pvp aao vs dvp ! pai majoritatea de aici au jucat doar pe dex, nu si pe oficial.. de asta.. Quote
kBm Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 @ruddyrulz - faza cu "fanul meu aao" a fost o ironie cu privire la faptul ca exista f f f multi wannabe care sunt atat de multi incat nici nu mai stiu cum sa isi scrie numele.In cateva luni o sa ajunga xAgainstAllOddsx @dvp...Dvp a jucat foarte bine pe sps.Pe TH nu mi s-a parut stralucit Quote
MisterDevil Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 de fiecare data cand vad un filmulet cu dvp imi vine chefu de farm @.@ Quote
CPU Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 http://img181.imageshack.us/img181/234/shot00007gn0.png @ wrath server:))aluna de pe talisman online ? Quote
xIcarus Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Pe th era chiar slab dupa parerea mea. Poate nu sunt mare cine stie ce, dar face greseli elementare cu target si intra in pereti cu prima ocazie. Destul de des se mai crede tank si moare, iar backstab din fata e f frecvent. Iar intre targeturi sta cateva secunde bune fara sa se miste. Cu sps jos palaria, joaca destul de bine. Quote
CryNow Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 destul de trist pe dex :( am intrat si eu dupa vreo 5-6 saptamani si ... suxz0r :tiphat: Quote
Abiku Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 destul de trist pe dex :( am intrat si eu dupa vreo 5-6 saptamani si ... suxz0r :tiphat:de la atatea restarturi .. nu mai joaca aproape nimeni dion e bantuit :-s Quote
raw^ Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 de la atatea restarturi .. nu mai joaca aproape nimeni dion e bantuit :-s pai au facut toti lvl sau au intrat in academii si sunt crescuti prin high lvl areas :P Quote
kBm Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 @CPU sry dar am nici o tangenta cu talisman online.Nici nu stiu ce este :P Quote
MisterDevil Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 soon voi juca de la lucru :X:X:X ... stiti ce inseamna asta ? PERMA FARM !!! Quote