Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

@xIcarus :blink: :blink: :blink: 101% ??? Mie mi-a iesit 70 :|...apropo si cu cov ajunge tot pe acolo...poate cu - 5% mai putin...dar cu cov dai dmg mai mare din cate imi amintesc.....vezi pe stage6 un filmulet cu dvp...in care el e sps ....sa vezi ce criticale da doar cu wild magic si valakas cred..:> :> .

Posted

uhm any1 care to give some tips :P cum trebe jucat cu un summoner ? :whistle: (ES) ?

uhm o.O u know .. sets, dyes, wep .. :whistle: useful combat strategy

set de B-grade - BW light + arma cu acumen

set de A... tallum robe sau ... DC

ca si arma + acumen all the way

dye ... eu nu am schimbat nimic ai putea incerca un +4 con si +4 wit :happy1:

Guest dorutzu2006
Posted

ce armura epica?.. appela?... titanium? dinasty?.. sau care?

Scuze. E vorba de de titanium. Si ce dyes-uri recomanzi?

Posted

@xIcarus :blink: :blink: :blink: 101% ??? Mie mi-a iesit 70 :|...apropo si cu cov ajunge tot pe acolo...poate cu - 5% mai putin...dar cu cov dai dmg mai mare din cate imi amintesc.....vezi pe stage6 un filmulet cu dvp...in care el e sps ....sa vezi ce criticale da doar cu wild magic si valakas cred..:> :> .

Pardon, 101%.

http://img148.imageshack.us/img148/9907/88212358dg7.jpg

Cov nu da magic critical rate, asa ca ramane la 50% (pow da +100% - exagerat daca ma intrebi, avand in vedere ca magic crit nu cred ca are cap)

Posted

Nu are cum sa fie asa.Asta inseamna ca un sps hero(cu valakas)+ee+bd+se ruleaza tot serveru.Get real

Sa-ti dau screen-ul de pe retail cu un sps cu infinity scepter avand 10 magic critical la rand si nici un normal hit?

Oricum magii sunt 2shot asa ca meh.

Posted

Din ce a zis shade, nu exista cap. Deci la faza asta ncsoft sunt ratoni.

Pai shade, daca au valor greater shield si cov nu mai sunt 2 shot. Mai pune si un dc +6 pe ei, e gata.

Posted

Repet, nu au defence atat de mic! Depinde si de server, de exemplu am dat peste unul in care daca nu aveai patk pe dagger nu aveai nimic. Eu ma feresc de dance of warrior, might/greater might, dar pe serverul ala cu astea 3 iti dublai aproape damage-ul facut prin blows.

Si iar povestea legendarului th, al carui dash e cel mai tare, dureaza 40 secunde cu cooldown de 10 (nu exagerez) si critical blow dureaza 30 secunde, cu cd de aprox 5. Full buffed ce-i drept, dar nu conteaza. L2j ftw! I'll stick to my c4 off anyday!

Guest katik
Posted

Cei care au probleme cu GameGuardu :

Intrati in C:/Windows/system32/drivers/etc deschide hostu cu notepad si scrie :

216.107.250.194 nprotect.lineage2.com Si apoi mere :D :beer: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Posted

lol^^.. ce bugguite is unele servere.. prima data ue=30sec... a2a oara 1 min si cateva sec^^^.. deadly eye la fel^^

mi se mai intamplase odata pe he sa raman in dash pana am dat exit game^^

Posted

lol^^.. ce bugguite is unele servere.. prima data ue=30sec... a2a oara 1 min si cateva sec^^^.. deadly eye la fel^^

mi se mai intamplase odata pe he sa raman in dash pana am dat exit game^^

power of l2j

Posted

In Baia Sprie o multime de chestii se intampla... oamenii acolo au tendinta de a fi... putin in pragul nebuniei... parerea mea...

S-a pus serveru nou pe dex cumva ?

Nu a mai picat serv de aseara si merge loginu chiar daca e heavy ? :blink:

intresting :D sa speram ca e asa