xIcarus Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Intre timp eu ma chinui sa iau b-uri. E chiar o arta sa faci bani pe low rates. Quote
raw^ Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Intre timp eu ma chinui sa iau b-uri. E chiar o arta sa faci bani pe low rates. pai trebuie sa ai noroc... mai un item la drop, un enchant, niste blades, recipe... mss-uri , AA ... e chiar usor sa faci bani :-j Quote
M0ha Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 R3v3nG3r' date='Mar 4 2008, 07:25' post='2616505']uat iz diz ? :bananadance2: vrei sa facem un pvp ? ai macar lvl 75?daca nu....o sa fii foarte maltratat de pantera...gl Quote
raw^ Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 ai macar lvl 75?daca nu....o sa fii foarte maltratat de pantera...glnu stiu cine esti :) da' nu cu tine vorbeam, ci cu theogrimbtw nu prea cred eu ca panthera o sa dea in mine ;), nu sunt 75 sunt 70ps: nu stiu daca ai observat dar era o gluma... Quote
M0ha Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 R3v3nG3r' date='Mar 4 2008, 23:07' post='2618761']nu stiu cine esti :) da' nu cu tine vorbeam, ci cu theogrim btw nu prea cred eu ca panthera o sa dea in mine ;), nu sunt 75 sunt 70 ps: nu stiu daca ai observat dar era o gluma... ce vruiam sa zic eu...si ce ai inteles u ... Quote
Burne Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 ai macar lvl 75?daca nu....o sa fii foarte maltratat de pantera...gl cred ca la pvp vs summoner o sa ai o surpriza f mare cand ti-o iei chiar de la pantera ta si evident de la summonul adversarului Quote
CryNow Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 am 2 som+7 :love1: xicarus in 2 ore -> 25kk :rofl1: acu bulan fantastic prin varka, drop enria MM esti modest ... 75 cu set b si dagger c ) [+ cat era doom'u :P ? ] Quote
xIcarus Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Staai putin, cum adica in varka? Intri in party cu spoileri!? Pe mine niciodata nu ma iau in elven fortress la enria. O.oIn fine zi-mi nicku ingame, na ma inveti tu ca nu am pierdut mult timp pe gold. In seara asta ar trebui sa intru. TEORETIC. Quote
CryNow Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 stai asa ca ma trezis cu pm de la gm: someone told me that u r scammer gm: gimme ur id and pass or ip ban:rofl1: xicarus am 140kk :rofl1: [ vindut carnage +16 ] acum ma demon sword +16 si dragon grinder +16, is curios ce imi face lake ala de admin .... oricum printuri is ... :rofl1: Quote
Iverson Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 http://img90.imageshack.us/my.php?image=dbee6.jpg;) Quote
andix3x Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 stai asa ca ma trezis cu pm de la gm: someone told me that u r scammer gm: gimme ur id and pass or ip ban :rofl1: xicarus am 140kk :rofl1: [ vindut carnage +16 ] acum ma demon sword +16 si dragon grinder +16, is curios ce imi face lake ala de admin .... oricum printuri is ... :rofl1: Iti cere o bere :beer: . Care e sansa sa prinda root/fear/sleep la un RB ??? Sps de 78 cu som +10 vs...kernon /longhorn /antharas ?? Quote
xIcarus Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 @spook de unde dracu atatea iteme enchantate? Apropo, vezi ca este un gm care e prost, fa-ti un cont secundar si transfera-ti itemele pentru orice eventualitate. Gmii nu cer in mod general asa ceva, pentru ca pot avea acces la conturi in caz ca e nevoie de investigatii. In orice caz esti sigur ca era gm? /gmlist daca e on, ok, daca nu este, trebuia sa-i spui sa se teleporteze langa tine si apoi sa iti puna o arma ng in inventory. Exista un fel de "name spoofer" ca sa zic asa, iar c4 nu pare o cronica 100% sigura dpdv al securitatii pt ca este cam outdated. Am intalnit chestia asta, era un player care isi schimba numele spontan, cand il vedeam Syndrome, cand il vedeam altfel, si altfel, in multe feluri. Quote
Burne Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Staai putin, cum adica in varka? Intri in party cu spoileri!? Pe mine niciodata nu ma iau in elven fortress la enria. O.oIn fine zi-mi nicku ingame, na ma inveti tu ca nu am pierdut mult timp pe gold. In seara asta ar trebui sa intru. TEORETIC.ce joci tu ma ? enria in elven fortress ? Quote
xIcarus Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Emulatorul l2gold este puternic modificat, elven fortress este zona de 70+, hunters village e war zone. Asa cum era si pe extreme, pe paradise, etc.@andi: sanse minime. Ma rog pe serverul pe care jucam pana ieri prindeam discord pe black lily si macelarea toti cave servants on sight. :) Dar ma indoiesc ca asa este normal. Am vazut doar o data pe dex lilith rooted si o singura data aq stunned, dar iti zic, pe rb nu prinzi debuffuri asa usor. Primul stadiu ar fi gloom. Al doilea arma suprasupraenchantata sau int de lol. In rest sanse slabe. Surrenders, sau de-astea de success rate mare prinde, desi nu ca la playeri asa din 1-2.Daca tot vorbim de manipulare imi aduc aminte cum facem pe extreme puncte de pvp cu necro. Am facut lvl 61 si mergeam in dv entrance (langa death pass). Summonam frumos corrupted man si ma suiam undeva sa nu ma vada lumea. Dadeam in care trecea, ei dadeau inapoi, coboram, kill. :D Bine, mi-o mai luam in sfarla cand ii chemau pe aia mari, dar veneam la randul meu cu un sps. Quote
andix3x Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Stie careva cati playeri are bfdru ? @burne Ai uitat sa precizezi ca sunt si mobi de 3x d lvl 80 + .Gold e o panarama mare...dar am vazut ca se paote si mai rau...l2pride @xIcarus Pe la2crazy surrender prinde mai tto timpul..dar pe official vad ca e o sansa sa nu prinzi ... Depidne de int cred...Vad ca Dvp prindea mai tot timpul .. Mai stie careva niste filmulete faine cu pvp?? N00b bored :-j Quote
xIcarus Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 80% base rate. http://l2p.l2wh.com/ F folositor acest 'l2 physics' site. De ex multi nu stiu bonusurile pt armura +6, si multi nu stiu ca teoretic un sps cu infinity scepter, valakas, 31 wit, wild magic 2, pow si dance of siren... Ajunge la 101% magic critical rate. Desi presupun ca trebuie sa existe un cap... 20% or so. Multi nu stiu ca pasiva de la aw critical damage da aproape +400 patk per crit. Am avut surpriza sa descopar ca multi abia au auzit de victories of paagrio, si cand le-am zis ca are aceleasi efecte cu cov, au spus ca sunt tampit. The proof there. Quote
CryNow Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 icarus ... am vindut un carnage +16 cu 126kk dar oricum nu mai are rost... cash 0 / iteme .i. doar armuri ... nu am ce face ... am terminat-o si cu goldu si cu l2'u ... pana dupa bac Quote
Iverson Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 R3v3nG3r' date='Mar 5 2008, 19:58' post='2620731']gg inverson :clap:al 39622 care nu stie cum ma cheama :beer: Quote
raw^ Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 al 39622 care nu stie cum ma cheama :beer: cronica carcotasilor, nu eram atent cand am scris :crybaby: Quote
CryNow Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 http://img90.imageshack.us/my.php?image=dbee6.jpg;)iversoane ... i-ai dat craft ? Quote
Guest dorutzu2006 Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Salutare. Spuneti-mi si mie care sunt cele mai bune dyes-uri pt un silver ranger? Joc pe 400x full buffs, dances, songs.....Si armura?E mai buna epic light decat majestic? Quote
Razvan Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Salutare. Spuneti-mi si mie care sunt cele mai bune dyes-uri pt un silver ranger? Joc pe 400x full buffs, dances, songs.....Si armura?E mai buna epic light decat majestic?ce armura epica?.. appela?... titanium? dinasty?.. sau care? Quote
Animosity Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 uhm any1 care to give some tips :P cum trebe jucat cu un summoner ? :whistle: (ES) ?uhm o.O u know .. sets, dyes, wep .. :whistle: useful combat strategy Quote