Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Baieti care imi zice un server bun de C4 cu rates x200-x400 cam asa ..?linkmania e c4?

linkmania l2 nu exista^^^^.. vezi.. l2 gold (unu cu multe customuri).. sau l2 pulse.. 5kx

Posted

@domnuldiavol poate te bagi tu cu noi la cate un farm ( am gasit o gasca misto ) 2 WK si un ES + PP meu in dual box, daca vi si tu ( depinde de lvl :> ) poate poate dam un party in capat la witch. ce zici ? maine dimineata ? Revenger te bagi ? avem si un sws cu noi.

Posted

@domnuldiavol poate te bagi tu cu noi la cate un farm ( am gasit o gasca misto ) 2 WK si un ES + PP meu in dual box, daca vi si tu ( depinde de lvl :> ) poate poate dam un party in capat la witch. ce zici ? maine dimineata ? Revenger te bagi ? avem si un sws cu noi.

:bananadance2: da

Posted

@lukl Daca vii pe la2crazy te pot primi cum se cuvine :) ....Uite sfatul meu ....daca ai antivirus dezinstaleaza ...daca nu baga avast....unistall l2...sterge ce a ramas din directoriul de l2....scaneaza tot computeru` . Apoi instaleaza l2.....Nu am incercat asta niciodata....dar ar trebui sa mearga ;) . GL :beer: .

@Stefanzupac Daca vrei ceva hardcore incearca asta http://www.l2reloaded.com/ .Serverul e plin de polonezi....Vezi ca daca dai unu jos care are clan vin vreo 5 -6 dupa tine :)):)) .

Si http://www.lineage2cyberworld.com e fain ...dar momentan se lucreaza la el

@all Exista skill de summon keys pe c4 ?? Are cineva un cont pe dragon care nu ii mai trebuie :D ?

Posted

@burne ... wk +cov in box am eu ... si in functie de situatie am si bd sws se etc etc ... daca tot e sa aduni summoneri du`i undeva unde merita :)

hai devil, prea marinimosule, de ce nu te bagi cu ei ? farmezi de unu singur si ti tot pentru tine, ntz ntz ntz

un server rate 40-60 de C4 pretty pls [ nu-mi dati hopezone ] doar daca stiti :tiphat:

Posted

spook ... recent s-a sinucis un pusti ca nu`l lasau al lui la pc ... cica venea cu note proaste acasa ... ia zi tu sincer : nu-ti surade vreo idee ? :> :> :> :> :>

:duh: esti dus -> :crazy2:... :glare:

ps: am auzit ca un om a omorat pe cineva din cauza calculatorului, si acum face inchisoare pe viata, ce zici ? s-a nu se plictiseasca saracu singur.... :P

Posted

dus ? :despair: :boohoo:

i`m imba pro, b1tch :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

toti spun asta pana se intalnesc cu pisica mea, peorma se dau prieteni cu mine :))

sunt foarte curios cum bate cu COV pisica :D

@HipnotykBoy +1 ?

PS lvl 67 imediat 68 :P

Posted

R3v3nG3r' date='Mar 1 2008, 15:55' post='2608584']

de cand joci tu pe dex ? :-?

devil, nu isi mai face efectul :-j

Aw 52, bh 47. Tendinte de warsmith si SE. In loc de SE, desi, sa nu ma complic, intru intr-un clan cu ch buffs bune.

Posted

nu e decat a 4a oara cand pica serv in timp ce facem acelasi RB pe ziua de azi.... :comp1: mai bine il inchid de tot pana pun noul server si gata