raw^ Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Dea cu putin noroc innebunesti. CAND VINE SERVERU ALA ODATA?de cand joci tu pe dex ? :-? devil, nu isi mai face efectul :-j Quote
MisterDevil Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 lol ... usor ... vine si serveru .. probabil e blocat in trafic Quote
raw^ Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 lol ... usor ... vine si serveru .. probabil e blocat in traficsau face greva foamei :beer: , doar sa vina ... :P Quote
balaurul312 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Baieti care imi zice un server bun de C4 cu rates x200-x400 cam asa ..?linkmania e c4? Quote
Razvan Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Baieti care imi zice un server bun de C4 cu rates x200-x400 cam asa ..?linkmania e c4?linkmania l2 nu exista^^^^.. vezi.. l2 gold (unu cu multe customuri).. sau l2 pulse.. 5kx Quote
Burne Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 @domnuldiavol poate te bagi tu cu noi la cate un farm ( am gasit o gasca misto ) 2 WK si un ES + PP meu in dual box, daca vi si tu ( depinde de lvl :> ) poate poate dam un party in capat la witch. ce zici ? maine dimineata ? Revenger te bagi ? avem si un sws cu noi. Quote
balaurul312 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 omule pana acu jucam pe gold ..dar acu joc cu un prieten si nu se mai fac contruri pe gold si caut un server nou ..care e siteu de la ala al doilea? Quote
Razvan Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 l2pulse.rusry tocmai s-a facut interlude^^cauta si tu aicihttp://l2.hopzone.net/lineage2/list.html Quote
raw^ Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 @domnuldiavol poate te bagi tu cu noi la cate un farm ( am gasit o gasca misto ) 2 WK si un ES + PP meu in dual box, daca vi si tu ( depinde de lvl :> ) poate poate dam un party in capat la witch. ce zici ? maine dimineata ? Revenger te bagi ? avem si un sws cu noi. :bananadance2: da Quote
andix3x Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 @lukl Daca vii pe la2crazy te pot primi cum se cuvine :) ....Uite sfatul meu ....daca ai antivirus dezinstaleaza ...daca nu baga avast....unistall l2...sterge ce a ramas din directoriul de l2....scaneaza tot computeru` . Apoi instaleaza l2.....Nu am incercat asta niciodata....dar ar trebui sa mearga ;) . GL :beer: . @Stefanzupac Daca vrei ceva hardcore incearca asta http://www.l2reloaded.com/ .Serverul e plin de polonezi....Vezi ca daca dai unu jos care are clan vin vreo 5 -6 dupa tine . Si http://www.lineage2cyberworld.com e fain ...dar momentan se lucreaza la el @all Exista skill de summon keys pe c4 ?? Are cineva un cont pe dragon care nu ii mai trebuie :D ? Quote
MisterDevil Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 @burne ... wk +cov in box am eu ... si in functie de situatie am si bd sws se etc etc ... daca tot e sa aduni summoneri du`i undeva unde merita :) Quote
CryNow Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 @burne ... wk +cov in box am eu ... si in functie de situatie am si bd sws se etc etc ... daca tot e sa aduni summoneri du`i undeva unde merita :)hai devil, prea marinimosule, de ce nu te bagi cu ei ? farmezi de unu singur si ti tot pentru tine, ntz ntz ntzun server rate 40-60 de C4 pretty pls [ nu-mi dati hopezone ] doar daca stiti :tiphat: Quote
MisterDevil Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 spook ... recent s-a sinucis un pusti ca nu`l lasau al lui la pc ... cica venea cu note proaste acasa ... ia zi tu sincer : nu-ti surade vreo idee ? :> :> :> :> :> Quote
raw^ Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 spook ... recent s-a sinucis un pusti ca nu`l lasau al lui la pc ... cica venea cu note proaste acasa ... ia zi tu sincer : nu-ti surade vreo idee ? :> :> :> :> :> :duh: esti dus -> :crazy2:... :glare:ps: am auzit ca un om a omorat pe cineva din cauza calculatorului, si acum face inchisoare pe viata, ce zici ? s-a nu se plictiseasca saracu singur.... :P Quote
MisterDevil Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 dus ? :despair: :boohoo: i`m imba pro, b1tch :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: Quote
Lasher_ro Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 @all Exista skill de summon keys pe c4 ??Deluxe ? E de C5 skillu. Quote
Burne Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 dus ? :despair: :boohoo: i`m imba pro, b1tch :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: toti spun asta pana se intalnesc cu pisica mea, peorma se dau prieteni cu mine sunt foarte curios cum bate cu COV pisica :D @HipnotykBoy +1 ? PS lvl 67 imediat 68 :P Quote
xIcarus Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 R3v3nG3r' date='Mar 1 2008, 15:55' post='2608584']de cand joci tu pe dex ? :-? devil, nu isi mai face efectul :-jAw 52, bh 47. Tendinte de warsmith si SE. In loc de SE, desi, sa nu ma complic, intru intr-un clan cu ch buffs bune. Quote
MisterDevil Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 dex down ... ppl should be spamming here in :3 ....2 ....1 .... Quote
Korekt Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 nu e decat a 4a oara cand pica serv in timp ce facem acelasi RB pe ziua de azi.... :comp1: mai bine il inchid de tot pana pun noul server si gata Quote