Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

doh :| ce draq are ... nu pot sa intru , imi da disconnected si cand prind

Imagine IPB

ps : apoi am incercat sa intru p alt server... si tot la fel scrie :| din ce cauza..

habar nu am.. reinstall game.. recopy system..

Posted

habar nu am.. reinstall game.. recopy system..

Nu prea am eu treaba cu lineage dar cand aud sfaturi dinastia imi vine sa sar pe geam.Format c,sparge monitoru,baga l in wc REINSTAL COPY DELETE.

Din ce am citit eu pe forum e din cauza ca sunt prea multi,server status era heavy?

Posted

Din ce am citit eu pe forum e din cauza ca sunt prea multi,server status era heavy?

Mesajul ala cand serveru full e ceva cu System eror, please try again later or smth :>

Posted

mai mie nu mi-a mai dat niciodata eroarea aia: `access failed`.. si daca a zs ca a incercat pe mai multe servere insa ca nu e de la dex.. eu zic sa dai un reinstall jocului (daca joci pe hight rate-uri, de obicei cand dai update iti baga mai multe fisiere pentru dinasty set, tattoo-uri si alte customuri.. si in momentul in care intri pe dex nu iti merge de obicei cand tu ai jocu cu add-ons).. eu de asta cred ca iti da eroare.. dar normal era sa dea ceva cu `send`/`don`t send` de la windows.. sau eroare aia de la lineage cu "copy text.. bla bla bla".. oricum.. reinstall game si sigur merge

Posted

PLS help nush ce draq mi se intampla la l2 nu :sef: :sef: :sef: :sef: :sef: :sef: :sef: :sef: Imi da eroare de genu : A hacking tool has been discovered.Please try playing again after closed the unecessary program apoi imi apare eroare That was a GameGoard error [560]

Si nu am luat nici un hack nush de ce :((

Posted

PLS help nush ce draq mi se intampla la l2 nu :sef: :sef: :sef: :sef: :sef: :sef: :sef: :sef: Imi da eroare de genu : A hacking tool has been discovered.Please try playing again after closed the unecessary program apoi imi apare eroare That was a GameGoard error [560]

Reinstal lineage

Posted

R3v3nG3r' date='Feb 29 2008, 19:54' post='2606181']

Reinstal lineage

Lam reinstalat de vreo 20 de ori si kkt :((

Disper :(( :(( :((

Posted

Astia cu erori de gameguard cel mai bun lucru care ati putea sa il faceti e sa asteptati...si eu si inca cativa prieteni luam aceiasi eroare....Cred ca a hack-uit cineva gameguardu-ul....Ciudat este ca pe serverele rusesti imi merge :blink: :blink: . Nu numai pe la2crazy..dar si pe unu de 10000x . Wtf??

Daca stie cineva mia multe informatii sa ne anunte si pe noi....

Posted

Astia cu erori de gameguard cel mai bun lucru care ati putea sa il faceti e sa asteptati...si eu si inca cativa prieteni luam aceiasi eroare....Cred ca a hack-uit cineva gameguardu-ul....Ciudat este ca pe serverele rusesti imi merge :blink: :blink: . Nu numai pe la2crazy..dar si pe unu de 10000x . Wtf??

Prea mult jucat pe servere rusesti dauneaza grav lineageului.

Posted

tocmai ca pe la2crazy nu imi merge :| tot la fel imi da :| eu nu vad sa imi scrie ceva de gameguard doar acel acces failed :|

@ps ... am si reinstalat jocu si tot aceeasi eroare :|

Posted

vreau sa joc dar nu pot :| primesc eroarea aia... nici macar nu fol antivirus :)) firewallu de la win e dat p disable.. acu vad ca imi merge pe nush ce server de pvp din usa ... vreau sa joc p dex sau pe la2crazy

Posted

pe unele serveru merge si pe unele nuh :| pe dex si p la2crazy nu pot juca x( chiar nu e nimeni p`aici care sa poata raspunde la aceste erori?...

Posted

Caaalm. Au scos ncsoft gameguard nou din cate am inteles. Dar a fost crack-uit. Aparent normal avand in vedere cate private exista. Daca inca iti apare, adminii de pe serverul pe care joci nu au facut rost de gameguard modificat.

Totusi regula se aplica doar la serverle l2j din cate am observat.