Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

:-? :-? :-?

poate ca daca depundem destul efort il convingem pe silenr sa joace cu crynow pe dex :D :beer:

hai ca te intreci cu gluma ;)

oricum stiu ca atunci cand voi reveni, daca voi reveni, o sa ma astepti cu un major set si som+7 :happy1:

Posted

Baai. Parca trebuia sa nu mai fie item lag pe dex.

@andi: nu prea. Adica se vede, na mai bine, dar sa nu omori adminii youtube? Din movie de 47 mb calitate buna ti-l face un RAHAT cu sunet de 32kbps.

Posted

DROP MAJESTIC PLATE ARMOUR !!!!!!!!!!!!!!!! :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

PRICE CHECK PLS !!! :bananadance2: :bananadance2:

LOLOLOLOLOLO!!!!!!111 i'm one luckybastard

ps: sunt foarte fericit scuzati-ma :P

Posted

@Revenger u lucky bastard xD

@MisterDevil Asta e cea mai buna poanta pe anul asta :trophy: :trophy: =))=))=))=))=)). Daca tu ii convingi pe spook si silenR sa stea 5 min unul langa altul fara a se lovi eu sunt un papagal mare si gras :)):))

Posted

erm.. daca imi dati si mie

arc de c// bop/bo jwls/doom light pt pr

sau

storm*storm// sls*sls/bw heavy/bo jwls pt bd

ma bag si eu pe dex.. dar nu imi da nimeni asa ca nu ma bag^^^^.. s-ar putea sa imi fac later un ps si un pp sa joc in db ca sa fac bani sa imi cumpar pe bd duale de c, duale sls, bw heavy, bo jwls, maj jwls, duale kesh si tallum ca nu ma plictisesc de la farmat.. dar nu stiu sigur.. mi-e sa nu ma injur cu vreo unu si sa iau iar bann.. de asta nu joc pe dex.. si erm.. lol ma.. daca as fi in party cu crynow m-as intelege cu el.. pe mn ma iau astia in party ca si char de asist (bd/pr) sau ca tank (sk) ca nu is chiar asa de boot cum credeti voi..

Posted

erm.. daca imi dati si mie

arc de c// bop/bo jwls/doom light pt pr

sau

storm*storm// sls*sls/bw heavy/bo jwls pt bd

ma bag si eu pe dex.. dar nu imi da nimeni asa ca nu ma bag^^^^.. s-ar putea sa imi fac later un ps si un pp sa joc in db ca sa fac bani sa imi cumpar pe bd duale de c, duale sls, bw heavy, bo jwls, maj jwls, duale kesh si tallum ca nu ma plictisesc de la farmat.. dar nu stiu sigur.. mi-e sa nu ma injur cu vreo unu si sa iau iar bann.. de asta nu joc pe dex.. si erm.. lol ma.. daca as fi in party cu crynow m-as intelege cu el.. pe mn ma iau astia in party ca si char de asist (bd/pr) sau ca tank (sk) ca nu is chiar asa de boot cum credeti voi..

saracutul de tine .... ar trebui sa beau cateva beri bune pe o burta goala sa fac greseala vreodata sa te imbrac, dar dupa asa multe beri creca in loc de trade iti voi da vreo 2 pk`uri

Posted

dar sls/sls se pot procura destul usor...

ignore me

nu e vorba ca nu stiu cum sa ii fac rost de iteme, ci ca nu prea am chef/timp sa le procur by my own si daca ii intrebi pe astia de la mine.. ba ca mi-am luat db si nu mai am bani, ba ca nujce.. eu cand aveam pru imbracat in doom cu bop si ei abia se apucasera nu le-am dat nimic.. so nu imi dau nici ei.. de asta e vorba..

Posted

nu e vorba ca nu stiu cum sa ii fac rost de iteme, ci ca nu prea am chef/timp sa le procur by my own si daca ii intrebi pe astia de la mine.. ba ca mi-am luat db si nu mai am bani, ba ca nujce.. eu cand aveam pru imbracat in doom cu bop si ei abia se apucasera nu le-am dat nimic.. so nu imi dau nici ei.. de asta e vorba..

si dwarfi ce faceau ? :happy1:

Posted

doh :| ce draq are ... nu pot sa intru , imi da disconnected si cand prind

Imagine IPB

ps : apoi am incercat sa intru p alt server... si tot la fel scrie :| din ce cauza..

Posted

R3v3nG3r' date='Feb 29 2008, 11:34' post='2605017']

si dwarfi ce faceau ? :happy1:

nu pricepi ca nu am chef sa imi fac spoiler?^^^^^

in plus faci mai calumea bani cu ps+pp in db.. daca ai avea si un spoiler ar fi perfect, insa deja am lagg nasol rau de tot cu 3 ferestre^^

Posted

mie imi da eroare cu GUARD spune ceva guard failed ceva de genu :(((ce sa fac sa ma conectez

u taci ma ca nici nu stii ce`i ala lineage :rofl1: