Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Guest Socarilo
Posted

Baieti buni ce sunteti voi care are chef sa piarda timp pe dex sa ma fac si eu mare pana acum am jucat pe wrath am mai multe char dar parca as jucat pe 4x daca e vreun amator imi dati un pm va rog cu stima si respect al vostru nOOb Socarilo :)

Dupa cateva ore: Nimeni ?

Posted

Baieti buni ce sunteti voi care are chef sa piarda timp pe dex sa ma fac si eu mare pana acum am jucat pe wrath am mai multe char dar parca as jucat pe 4x daca e vreun amator imi dati un pm va rog cu stima si respect al vostru nOOb Socarilo :)

Dupa cateva ore: Nimeni ?

Nu inteleg ce vrei sa zici :blink:

Posted

R3v3nG3r' date='Feb 27 2008, 11:24' post='2600729']

Nu inteleg ce vrei sa zici :blink:

vrea cu noi in witch :>

mergem azi ? sa fac si eu lvl si mergem mai adanc .... macar scapam de poison de la paianjeni si bagam la aia lvl 65 ~ 67

how does this sound ?

Posted

vrea cu noi in witch :>

mergem azi ? sa fac si eu lvl si mergem mai adanc .... macar scapam de poison de la paianjeni si bagam la aia lvl 65 ~ 67

how does this sound ?

mergem asa de adanc ca nici cu soe nu iesim de acolo :))

ps: socarilo 1kk pe ora si te cresc :P

Guest Socarilo
Posted

Asta a luat-o de buna.

ASTA nu a luat-o de buna poate nu ma pricep la L2 dar asta nu inseamna ca sunt batut in cap sa nu inteleg o gluma dar ma rog iarta-ma maria ta ca exist ca respir si ca postez aici

Aaa si poate ca nu era o gluma ;)

Posted

ASTA nu a luat-o de buna poate nu ma pricep la L2 dar asta nu inseamna ca sunt batut in cap sa nu inteleg o gluma dar ma rog iarta-ma maria ta ca exist ca respir si ca postez aici

calm #-o

@spydy: doar mid-grade 70 am :( o dau cu 10kk

Posted

Aha 'maria ta' se vede ce simt al umorului ai. E bine sa razi din cand in cand de tine insuti.

@70 lifestone: cat e pana la urma? Daca ar mentiona cineva despre toate life stones ar fi okay, pentru ca nu vreau sa iau teapa pe dex.

Posted

De ce nu? Prin router e putin vag spus, pentru ca obligat-fortat esti conectat la un router daca stai la oras. Vezi tu, aduna conexiunile pe o raza de cateva blocuri si un router sau o retea de routere le redirectioneaza spre isp.

LE: can't login to dex... E ceva normal nu?

Posted

De ce nu? Prin router e putin vag spus, pentru ca obligat-fortat esti conectat la un router daca stai la oras. Vezi tu, aduna conexiunile pe o raza de cateva blocuri si un router sau o retea de routere le redirectioneaza spre isp.

LE: can't login to dex... E ceva normal nu?

pe cand jucam eu .. era ceva normal sa stai cate 5-10 minute ... daca stiai shpilu :)), daca nu stateai si juma' de ora