Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

ma lol^^^.. atunci dadea numai cu drain^^^^^^.. mie imi dadea 700 un drain de ala ce vroiai sa ii fac?^^^

e o vorba din popor:

Esti prea prost ca sa fii adevarat ! =))

Posted

un link de donwload ptr linage 2 c5 pls daka se poate ? dar nu sa`l donwloadez dp linkmania deoarece imi da o eroare la winrar cand vreau sal dezarhivez

ai incercat cu winzip ? :rofl1:

silener congratz :clap:

lasher ... mersi de info :tiphat:

le: andi eu chiar am cunoscut un cuplu de greci [ prieten+ prietena ] si sincer grecii au ambitie si mi se par stapani pe ei, nu se lasa influentati ... ma rog, probabil si faptul ca aveau 23+

rusii batuti in cap si milogii, de acord, iar legat de polonezi si eu sunt de aceeasi parere si anume ca stiu sa joace !

Posted

ai incercat cu winzip ? :rofl1:

silener congratz :clap:

lasher ... mersi de info :tiphat:

le: andi eu chiar am cunoscut un cuplu de greci [ prieten+ prietena ] si sincer grecii au ambitie si mi se par stapani pe ei, nu se lasa influentati ... ma rog, probabil si faptul ca aveau 23+

rusii batuti in cap si milogii, de acord, iar legat de polonezi si eu sunt de aceeasi parere si anume ca stiu sa joace !

polonezi no liferi :))

Posted

sa pleci din raza de actiune (spell range 800 parca ... archer range 1k+ parca ) ... felicitari ... esti noul iverson

poftim medalia :trophy: :pottytrain2: :pottytrain2:

900 spell si 1050 archer mai exact (asta la lvl 78). Iar sniped, 1350.

Posted

@Burne Habar n-am daca merge ...Dar logic ar trebui :) :)

@SilenR De unde le scoti ? :)):)):))

@spook greci ....ma refer la majoritate...nu iti dau nimic...nu vor nimic de la tine ..doar sa recunosti ca ei sunt sefi :> ....Daca se gasesc 2 -3 intregi la cap pot sa zic ca e minune :))

@revenger Brazilieni sunt de treaba...si pun totul la suflet...i-ai dat pk....te face noob jumatate de ora :))

Acum mai nou sunt niste cehi pe server ...imi place salutul lor ..AHOY :P . In rest stiu sa joace...vb engleza bine....insa nu am vazut dorinta de a fi ceva sau cineva pe server :) .

Posted

Care stie cum e treaba cu eventu cu Alchemist Key ?

Nu inteleg faza unde apar chesturile :D

Me n00b la questurile astea :>

chesturile sunt in fiecare oras :blink:

Posted

Shade spammingul e interzis pe topicurile oficiale ??

Deci ..raman la MU ?? :> Oricum....parca ar fi mai bine sa ma duc la nenii erm... noobi aia de la silkroad :)):)) ...parca ii murise la unu porcu acum 2 zile :-? . Oricum ...ce discutii is al aia ....nici toti la un loc nu am putea sa debitam asemenea prostii :blink: :blink: .

@XICARUS ai reusit sa faci vegasul sa mearga ???

Posted

Majoritatea romanilor sunt prea putin noliferi ca sa fie jucatori buni, si sunt cam dusi, toti se cred uber pr0 players si fac de capul lor.

Polonezii ma enerveaza cu NumePL al lor.

Rusii sunt cersetori si lameri.

Ambii ma enerveaza cu engleza lor de kko, nush unde invata astia ...

Cred ca cei mai mari cersetori si cei mai prosti vorbitori de engleza sunt brazilienii de fapt.

Rusii sunt "noob word users".

Polonezii sunt lupi. Omori unu vine haita.

Posted

R3v3nG3r' date='Feb 25 2008, 20:39' post='2597238']

chesturile sunt in fiecare oras :blink:

Ei bine eu nu le vad :| .... m-am tot benoclat pe undeva pe acolo... acum am gasit un thread pe forumu dex cu ceva file care lipsesc din l2 si daia nu le vad.... acum sper sa nu iau si cateva keylogere(Doamne speriat mai sunt cu ale keylogere :crazy: )

Guest Socarilo
Posted

Va salut ia ziceti cum stra treaba pe official de unde poti lua cartela cat costa si cam care ar fi diferneta intre official si dex sau wrath de exmplu multam

Posted

Pe oficial 1x pe dex 4x ( adica pe dex faci level de 4 ori mai repede )

Pe oficial exista boti , pe dex nu am vazut

Pe oficial sunt mai putini playeri ( nu pe toate serverele dar pe maj. ) pe dex sunt mai multi

Pe oficial poti cumpara iteme prin ebay , pe dex nu.

Posted

cine zice ca pe dex nu poti cumpara iteme de la playeri ?:)))

exemplu : oct-nov 2006 Sov +3 cu acumen : 80 euro :))

:blink: asta in romania ? nu 80 ron ? 80 euro ? :blink:

crazy ppl :duh:

Posted

Eu am vazut un anunt cu unu care vindea char de 78 cu sub de 77 , maj set , dc set , tallum h set , soul bow +10 , som acu etc era un anunt pe net dar l-a sters .

Posted

Eu am vazut un anunt cu unu care vindea char de 78 cu sub de 77 , maj set , dc set , tallum h set , soul bow +10 , som acu etc era un anunt pe net dar l-a sters .

pe dex? :-?

Posted

Pe oficial 1x pe dex 4x ( adica pe dex faci level de 4 ori mai repede )

Pe oficial exista boti , pe dex nu am vazut

Pe oficial sunt mai putini playeri ( nu pe toate serverele dar pe maj. ) pe dex sunt mai multi

Pe oficial poti cumpara iteme prin ebay , pe dex nu.

Boti n-am vazut imediat dupa lansarea Kamael ( poate asteptau sa iasa/nu-l cumparasera toti/whatever, dar nush )

Pe oficial sunt mai multi playeri pe oricare din servere. Si chiar daca nu, nu conteaza, ca deobicei se intra pe Bartz/Teon/Franz,care au populatie mare fo sho.

Cartela ( presupunand ca te referi la Pre-paid Game Cards ) am vazut ca se vand pe Computergames, prin SMS.La fel si serialul initial.

Posted

Cred ca cei mai mari cersetori si cei mai prosti vorbitori de engleza sunt brazilienii de fapt.

Rusii sunt "noob word users".

Polonezii sunt lupi. Omori unu vine haita.

Nu imi mai aminti....ce ma luau aia cu "hellau " hau are you doyng " ? si mai erau cativa care foloseau google translate ...cu aia te puteai intelege..desi cateodata mai ziceau niste prostii mari ...

La rusi nu am ce zice...corect :)) .Polonezi sunt uniti.... cand unul din ei moare...in clipa urmatoare minim 3 playeri sunt pe acolo.....sunt si clanuri de rusi organizati in felul asta..dar de obicei rusi sunt prea noobi pentru a folosi tehnici de lupta :crazy: :crazy: . De ex : Eram la o party in Branded...si vine unu si cica.."room busy..i was here before disc ..." ...De fapt eu si cu tot clanul eram acolo de 3 ore...Asa ca se ofica un prieten si il da jos in pvp + pk la buffer ....In loc sa ceara ajutorul clanului a preferat sa vina cu main char...un necro de 66 ...Cum a ajuns langa noi si a inceput sa dea....in clipa urmatoare a fost jos .

Pe oficial sunt mai putini playeri ( nu pe toate serverele dar pe maj. )

Ai jucat vreodata pe bartz /teon /franz ?? Da o fuga pana acolo....Iti zic eu ca sunt mai multi ppl decat pe dex...asta in momentele de 8+ seara .Ziua sunt destui de putini ....Nu am jucat pe acolo , dar am avut un prieten care a jucat ....

cine zice ca pe dex nu poti cumpara iteme de la playeri ?)

exemplu : oct-nov 2006 Sov +3 cu acumen : 80 euro

Uat Da Fac ??:duh::duh::duh:

Nici pentru o Arcana Mace nu as da atata .Daca era sov + 15 mai mergea :> :>