Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

@Cpu De unde stii ca avea zubei ??

Nu . Full b inseamna : zubei/BO set/ Blunt de B /Arc de B

Da...Eu sunt sigur ca joc lineage 2... tu esti?? :nanana:

E server de Interlude ..soon kamael ..Daca erai un pic mai destept te uitai la signature si vedeai linkul :)

Nu e nici un custom :P :P

la B sunt mai multe seturi.zubei ala e cel mai slab iar tu zici ca aveai BW.,si tot e greu sa bati un ol.

charu ala a fost no1 in c2 si c3.greu de crezut ca un wl cu 4 lvl mai mic il poate bate.

cand baga aia kamael posteaza si u aici daca zici ca e low

Posted

@cpu Cum am zis...a fost prostia lui ....imi dadea 800 dmg cu spellul de absorbit hp...dar el a preferat sa dea cu arma...banuiesc ca nu mai avea mp ...iar cand eu am ajuns la 25 hp ...revival si apoi l-am tinut in stun...am uitat sa precizez ca a prins de 3 ori consecutiv ...nush ce e cu stuunul ala dar prinde si pe DA de 69 :blink: :blink: .Cand or sa bage kamael te anunt :) .

Russians rock .. pacat ca nu stiu rusa :<

pe naiba :)) Cand ii vezi cum vin la tine , se flagheaza si dupa ai zic " noob " iti vine sa ii dai pk pe loc..... noroc ca s-au inventat injuraturile ...si tastaturile fabricate in rusia =)) .Btw nu invata rusa ca tampeste ....Prea multi rusi de pe serverul asta sunt tampiti :)) . sa zicem ...99% :)) ( 100 % )

@revenger lolRusia? :)):)) :crazy:

Posted

Lasati-o in mm de vrajeala in ultimele 3 ore a fost mai mult picat decat up srv

Ma duc dracu pe un high rates sa ma distrez putin ca e trist rau de ce intampla pe dex

Loginu nu merge srv pica mobii dispar se duce de rapa

R.I.P DEX

gooddagger?

ala pe care l-am banat de vreo 3 ori pentru injuraturi ca la usa cortului?

Ce cauti ma aici?

Posted

da :bananadance2: .

o intrebare... daca un soultaker da pk in witch, se considera low lvl pk ? :)

cam 20 de oameni a luat pk de la un polonez, noi fiind(witch usual farmers) 60-68 el 76 maybe more... ne-a culcat pe toti, avand inca 2 ajutoare, care nu stiu daca erau 76+ dar totusi aveau ceva iteme pe ei...

daca da, atunci ii voi trimite la GM screenshot :)

Guest gooddagger
Posted

Shade cred ca ma confunzi n-am avut niciodata ban poti sa verifici sau poate nu-mi mai aduc eu aminte ca n-am jucat 1 an dar oricum de pe 13 de cand s-a bagat interlude n-am avut niciodata ban pt limbaj ;)

Nu e low lvl pk in witch ma ;)

Posted

andix.. la pvp vs rar dai in summon.. am incercat eu cu inca un arcas (sr) sa dam jos un phantom summoner tragand in summon (avea silhouette scos) si am vb ca el sa nu ii dea heal fantomei.. summoneru avea arc si light pe el si dadea cu wind shackle si cu arcu.. erm.. cand a mai ramas cu putina viata summonu a dat servitor`s ultimate defence si silhouette-ul dadea cu drain (si oricum eu mai aveam vreo 200hp, iar sru` era mort si ne-a batut pe amn2)-- toti erau full buff (+cov// bless of the queen si cubice de ps)

da oricum.. de obicei eu cand fac cu un summoner dau direct in el.. insa la magi: sleep la summoner (ma rog daca are arma cu mental shield mai bine il nuckezi direct) si omori summonu (summoneru poate sa scoata summonu din sleep, dar invers nu merge)

Posted

doh 8-| nici nu pot sa mai intru pe server :| iau disconnect de 50 de ori cand bag accountu si cand reusesc sa intru sa aleg serveru`... nu merge nici1 dau ok pe amandoua si nimic :| ramane asa :| ce draq are?

Posted

doh 8-| nici nu pot sa mai intru pe server :| iau disconnect de 50 de ori cand bag accountu si cand reusesc sa intru sa aleg serveru`... nu merge nici1 dau ok pe amandoua si nimic :| ramane asa :| ce draq are?

si la mine face la fel

Posted

@cpu Cum am zis...a fost prostia lui ....imi dadea 800 dmg cu spellul de absorbit hp...dar el a preferat sa dea cu arma...banuiesc ca nu mai avea mp ...iar cand eu am ajuns la 25 hp ...revival si apoi l-am tinut in stun...am uitat sa precizez ca a prins de 3 ori consecutiv ...nush ce e cu stuunul ala dar prinde si pe DA de 69 :blink: :blink: .Cand or sa bage kamael te anunt :) .

pe naiba :)) Cand ii vezi cum vin la tine , se flagheaza si dupa ai zic " noob " iti vine sa ii dai pk pe loc..... noroc ca s-au inventat injuraturile ...si tastaturile fabricate in rusia =)) .Btw nu invata rusa ca tampeste ....Prea multi rusi de pe serverul asta sunt tampiti :)) . sa zicem ...99% :)) ( 100 % )

la un hibrid (ca tot zicea lumea pe aici ca nu exista hibrid in l2) dai cu ambele iar omu nu avea armura pt niciuna(daca avea zubei).

rusii si coreenii au spirit de competitie ridicat.joaca in haita oameni,mereu mia placut stilul lor de joc.pacat ca nu iai prins in c1 pe dex

Posted

andix.. la pvp vs rar dai in summon.. am incercat eu cu inca un arcas (sr) sa dam jos un phantom summoner tragand in summon (avea silhouette scos) si am vb ca el sa nu ii dea heal fantomei.. summoneru avea arc si light pe el si dadea cu wind shackle si cu arcu.. erm.. cand a mai ramas cu putina viata summonu a dat servitor`s ultimate defence si silhouette-ul dadea cu drain (si oricum eu mai aveam vreo 200hp, iar sru` era mort si ne-a batut pe amn2)-- toti erau full buff (+cov// bless of the queen si cubice de ps)

da oricum.. de obicei eu cand fac cu un summoner dau direct in el.. insa la magi: sleep la summoner (ma rog daca are arma cu mental shield mai bine il nuckezi direct) si omori summonu (summoneru poate sa scoata summonu din sleep, dar invers nu merge)

:happy1::happy1:

mai zi mai zi :photo:

inca una de asta si iverson e copil pe langa tine

Posted

Si voi ca marii pro players ce sunteti n-ati stiut sa va dati din raza lui de actiune cand avea UD.

Full buff + cov si v-a batut un summon.. rusine

Posted

epic.

Posted

@Cpu Rusii sunt hoti si prosti ( in momentul de fata )

Grecii sunt prosti si lacomi

Cu coreeni nu am jucat :)

Cei mai buni playeri de l2 mi se par polonezi si romanii .

@SilenR Cum a zis si Shade ..trebuia sa alergati un pic :)))

Si la pvp la magi tactica cu sleep nu e buna deloc...nu ca nu ar prinde...dar avand summon isi poate pune petul sa il atace....A incercat un prieten de al meu tactica.... la tinut in root si sleep si dupa ii dadea curse...toate au prins dar la omorat matza :)):)) . Apoi a fost un remake.....ia dat sleep la player si root la matza :)) ....tot a luat bataie...si-a revenit playerul din sleep si a inceput sa dea heal la matza ..anyway..summoneri astia greu ii bati :blink: :blink: . E singura clasa care imi pune probleme...

inca una de asta si iverson e copil pe langa tine

Irony detected :P :P

Posted

asa zic si restu despre noi ca suntem hoti si lacomi.polonezii nu imi plac ca sunt plangaciosi.daca ii bati incep cu diverse remarci de genu gmfriend sau edit char.

Posted

@andix3x petul sa atace summonerul ? well pe dex nu merge asta ... si inclin sa cred ca pe IL nu merge asta

hmmm .... foarte ciudata treaba cu donations pe dex, am vb cu cineva ( sursa sigura ) si cica s-au donat 200 $ cand mai trebuiau 220 sau ceva de genu .... nu sar la concluzii dar pare destul de ciudat, sau poate a mintit cel cu care am povestit ceea ce e putin probabil. :beer:

Posted

Majoritatea romanilor sunt prea putin noliferi ca sa fie jucatori buni, si sunt cam dusi, toti se cred uber pr0 players si fac de capul lor.

Polonezii ma enerveaza cu NumePL al lor.

Rusii sunt cersetori si lameri.

Ambii ma enerveaza cu engleza lor de kko, nush unde invata astia ...

Posted

@andytheOLpwner: Mai eu cred ca confunzi grecii cu brazilienii, nu am vazut niciodata un grec prost, si lacom...

Esti sigur ca nu ii incurci cu brazilieni? :|

@Burne: Si mie mi-a spus un prieten asta... nu stiu , nu comentez nimic poate e doar o inventie :)

@silenR: LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :crazy:

LE: ^^^^^^^^^

Posted

hmmm .... foarte ciudata treaba cu donations pe dex, am vb cu cineva ( sursa sigura ) si cica s-au donat 200 $ cand mai trebuiau 220 sau ceva de genu .... nu sar la concluzii dar pare destul de ciudat, sau poate a mintit cel cu care am povestit ceea ce e putin probabil.

Spune-i sursei tale sigure ca daca acceptam aia 200$ fantoma ne inchideau paypal contul.

Dear -edited-,

As you know, we have been reviewing the transaction detailed below. Our

investigation is now complete and we have returned the funds to the PayPal

account holder.

Tare faptul ca s-a si laudat. Nu suntem orice ghita ciorbea sa picam in curse de genul asta.

Posted

Spune-i sursei tale sigure ca daca acceptam aia 200$ fantoma ne inchideau paypal contul.

Dear -edited-,

As you know, we have been reviewing the transaction detailed below. Our

investigation is now complete and we have returned the funds to the PayPal

account holder.

Tare faptul ca s-a si laudat. Nu suntem orice ghita ciorbea sa picam in curse de genul asta.

Shade nu ma intelege gresit, sunt convins ca un om care face ce a facut catalin ( toata treaba de pe Dex ) nu se preteaza la asa ceva, dar cel cu care am povestit il cunosti si tu si sti ce ii poate pielea ( e un ex member HH care joaca de mult pe DEX ) si nu cred ca m-ar minti mai mult discutia noastra nu a fost una impotriva sistemului sau a staffului DEX.

Inafara de asta nu sunt eu in masura sa comentez chestia asta.

Imi pare rau ca am postat chestia aia mai sus, nu am facut nimic decat sa agit lumea aiurea .... nu mai am posibilitatea sa editez postul dar daca vrei posti sterge partea aia. My bad :tiphat:

Posted

@SilenR Cum a zis si Shade ..trebuia sa alergati un pic :)))

ma lol^^^.. atunci dadea numai cu drain^^^^^^.. mie imi dadea 700 un drain de ala ce vroiai sa ii fac?^^^

Posted

ma lol^^^.. atunci dadea numai cu drain^^^^^^.. mie imi dadea 700 un drain de ala ce vroiai sa ii fac?^^^

sa pleci din raza de actiune (spell range 800 parca ... archer range 1k+ parca ) ... felicitari ... esti noul iverson

poftim medalia :trophy: :pottytrain2: :pottytrain2: