MisterDevil Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 asa ... now kiss and make up .... before i send my kai the kat to rape you guys Quote
xIcarus Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Oh noes... Scared by a buffed cat. ANYONE cu configuratia sony vegas? Quote
raw^ Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 asa ... now kiss and make up .... before i send my kai the kat to rape you guys oh realy, I send my ub3r p0ny to pwn you not so ub3r cat :-j /joke Quote
MisterDevil Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 if you do that i`ll summon the ultimate golem to kick the phagny`s ass Quote
raw^ Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 if you do that i`ll summon the ultimate golem to kick the phagny`s assomg not the ultimate extra ultra super golem :-j Quote
Guest gooddagger Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Giran Castle > Focus Clan gratz nice job ;) Quote
Lasher_ro Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Oh noes... Scared by a buffed cat. ANYONE cu configuratia sony vegas?Am postat acum cateva pagini ( vreo 4-5 ) Quote
Guest gooddagger Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Lasati-o in mm de vrajeala in ultimele 3 ore a fost mai mult picat decat up srvMa duc dracu pe un high rates sa ma distrez putin ca e trist rau de ce intampla pe dexLoginu nu merge srv pica mobii dispar se duce de rapaR.I.P DEX Quote
CryNow Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 shade mi-a placut cum ai tot incercat sa-i dai un raspuns lu' sere pe dex forum ^_^et -> :angelbath: and abs :duh: wai godd tre sa intelegi ca totusi dexu e server privat si nu baga nimeni mana in buzunar sa iti faca tie, care beneficiezi de privilegiul de a te juca gratuit, toate placerile, sti vorba aia, dai timpului timp ca le rezolva pe toate ;)pe oficial, cum sa plateste ? xx dolari/luna sau ... ? Quote
Guest gooddagger Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Frate nush cum se intampla ca pica srv si are probleme doar cand e siege in restu noptilor no lag no d/c si e full si atunci ca abia gasesti un spot liber :duh: Quote
MisterDevil Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 e un fel de voodoo magic ce zici tu acolo guddaggertot dex ramane baza. Quote
MisterDevil Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 pe wk ... sws`u are ee pe sub .. numai clase de elf :> Quote
Burne Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 pe wk ... sws`u are ee pe sub .. numai clase de elf :>love WK :P event nou pe dex !!!! yuhu :bananadance2: Quote
andix3x Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Shade i-ai dat disable lui bullet ??? Ieri am facut in giran arena un OL de 60 ...locdog ..revenger il stie ...eu wl de 56 cu BW si pole top C si el OL cu Full B.... Cea mai mare prostie care a facut-o a fost ca atunci cand aveam 500 la viata sa imi dea cu arma in loc de skill ....cand am ajuns la 50 hp ..REVIVAL ...si dupa aia shock stamp , inca vreo 2 skille si in 20 de secunde a murit :)...Dupa aia am murit in continuu...revival are un delay extrem de mare . Mi-am dat seama ca singurul character pe care nu il pot face in pvp 1 vs 1 e summonerul Am incercat aproape orice ...dar ...daca dau in matza /calut sau ce o mai fi ...ppl ala ii da heal...daca dau in ppl ...foloseste transfer pain ...Stie cineva cum as putea sa dau jso un wk de ex ?? @icarus Daca gasesti o configuratie buna posteaza aic / da-mi pm ..Si mie imi trebuie... ms anticipat :) Quote
raw^ Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Shade i-ai dat disable lui bullet ??? Ieri am facut in giran arena un OL de 60 ...locdog ..revenger il stie ...eu wl de 56 cu BW si pole top C si el OL cu Full B.... Cea mai mare prostie care a facut-o a fost ca atunci cand aveam 500 la viata sa imi dea cu arma in loc de skill ....cand am ajuns la 50 hp ..REVIVAL ...si dupa aia shock stamp , inca vreo 2 skille si in 20 de secunde a murit :)...Dupa aia am murit in continuu...revival are un delay extrem de mare . Mi-am dat seama ca singurul character pe care nu il pot face in pvp 1 vs 1 e summonerul Am incercat aproape orice ...dar ...daca dau in matza /calut sau ce o mai fi ...ppl ala ii da heal...daca dau in ppl ...foloseste transfer pain ...Stie cineva cum as putea sa dau jso un wk de ex ?? @icarus Daca gasesti o configuratie buna posteaza aic / da-mi pm ..Si mie imi trebuie... ms anticipat :) il dai jos daca summonerul e afk :> sau nu foloseste transfer pain Quote
CPU Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Shade i-ai dat disable lui bullet ??? Ieri am facut in giran arena un OL de 60 ...locdog ..revenger il stie ...eu wl de 56 cu BW si pole top C si el OL cu Full B.... Cea mai mare prostie care a facut-o a fost ca atunci cand aveam 500 la viata sa imi dea cu arma in loc de skill ....cand am ajuns la 50 hp ..REVIVAL ...si dupa aia shock stamp , inca vreo 2 skille si in 20 de secunde a murit :)...Dupa aia am murit in continuu...revival are un delay extrem de mare . Mi-am dat seama ca singurul character pe care nu il pot face in pvp 1 vs 1 e summonerul Am incercat aproape orice ...dar ...daca dau in matza /calut sau ce o mai fi ...ppl ala ii da heal...daca dau in ppl ...foloseste transfer pain ...Stie cineva cum as putea sa dau jso un wk de ex ?? @icarus Daca gasesti o configuratie buna posteaza aic / da-mi pm ..Si mie imi trebuie... ms anticipat :) full b adica zubei ?chiar si asa sigur joci l2 ?sau serv pe care joci e custom ? Quote
raw^ Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 doh a picat dexu doh ce bine, inseamna ca ma pot loga si eu cand revine :yum: :angel: Quote
andix3x Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 @Cpu De unde stii ca avea zubei ??Nu . Full b inseamna : zubei/BO set/ Blunt de B /Arc de B Da...Eu sunt sigur ca joc lineage 2... tu esti?? :nanana: E server de Interlude ..soon kamael ..Daca erai un pic mai destept te uitai la signature si vedeai linkul :) Nu e nici un custom :P :P Quote
xIcarus Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Am postat acum cateva pagini ( vreo 4-5 )Deci sa fiu albastru, am verificat ultimele 10 pagini si nimic. Daca o ai la indemana o poti posta again te rog? Quote
raw^ Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 E server de Interlude ..soon kamael ..Daca erai un pic mai destept te uitai la signature si vedeai linkul :) lolRusia server Quote
Lasher_ro Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 pe oficial, cum sa plateste ? xx dolari/luna sau ... ?xx euro/luna ( 13 parca ) la care se adauga VAT@xicarus - http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=2566181Pagina 400 :P Quote
MisterDevil Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Russians rock .. pacat ca nu stiu rusa :< Quote