Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Nu se mai schimba nume pe Dex ;)

nu se mai schimba, daca vrei tu. Ideea e aceeasi.

bullet si spook, va trebui sa va dau warn

bullet, ai ajuns la 100%, stii ce se intampla.

Posted

Mda perfect bullet are suspend. Imi poate da cineva setari bune la sony vegas? Ma refer la rezolutie, alea alea, sa se distinga bine ce se intampla, dar in acelasi timp sa nu fie chiar mare...

@bullet poate vei citi a/w, dar iti cam dau dreptate. Cu full epic chiar nu ai nevoie de maj... Dar daca nu ai antharas si zaken se schimba oala. INSA, in t1 eu as purta maj peste draconic. De ce? Simplu: din +100% stun resist raman doar +50%, avantajat de +50% sanse sa DAI stun. Deci tot 50% raman, ceea ce nu este totusi suficient.

Posted

lamer , pune mana si munceste nu la cerut

Lamer? Nu stiu daca ti-ai dat seama, dar eu le dadeam o idee mai buna sa nu se mai certe :)

poti sa sti ca muncesc pt tallum acela trag tare in catacomba si vand AA cu 5adena ... deci nu ma fa pe mine lamer.

Posted

R3v3nG3r' date='Feb 23 2008, 17:48' post='2591712']

Lamer? Nu stiu daca ti-ai dat seama, dar eu le dadeam o idee mai buna sa nu se mai certe :)

poti sa sti ca muncesc pt tallum acela trag tare in catacomba si vand AA cu 5adena ... deci nu ma fa pe mine lamer.

de asta erai nervos ? il prindem noi la prune si dam omoru, pe la 8 si putin intru si eu ... si bagam material.

Posted

@kbm: nu stiu daca vezi in aden pe langa priest toti vand cu 5 pe c4 4 adena era pretul maxim ...

cu 4 adena se cumpara, cu 5 se vinde mi se pare normal :)

tu zici ca sunt hotz ca vand cu 5? te-am obligat cumva sa cumperi de la mine?

LE: nu inteleg ce va doare pe voi ca eu imi vand Ancient Adena cu 5 adena ?!

tu nu ai vinde daca ai avea nevoie de adena ?!? :P

Guest gooddagger
Posted

doh... am incercat sa imi fac si eu cont si nema seriale :| toti cei de pe aici joaca p dex nuh?... poate cineva sa imi dea un cont?

dami un pm daca vrei un cont cu un sh de 57 sau asa ceva da n-are iteme si trebuie sa curati 70k karma si scade al dracu de greu la fiecare kill de guard pierzi 1-2k ;)